Mercedes-Benz GLB

A SUV-Allround-Talent a városi közlekedésben és terepen is megállja a helyét

Az újratervezett első és hátsó kötények progresszív megjelenést kölcsönöznek a kompakt Mercedes-Benz GLB-nek. Az átdolgozott meghajtású tágas terepjáró is megkapta a 48 voltos mild-hibrid rendszert, így indításkor és gyorsításkor rövid ideig 10 kW-tal nagyobb teljesítményt ad le. A kompakt SUV alapmodell 7 vagy 8 sebességes DCT duplakuplungos sebességváltóval érkezik.

A Mercedes-Benz GLB kiemelkedő tulajdonságai

 • Legújabb generációs MBUX multimédiás rendszer

 • 7 colos kijelző

 • 10,25 colos multimédiás képernyő 

 • Burmester® Surround hangrendszer (rendelhető)

 • Multibeam LED fényszóró

 • távolsági fényszóró asszisztens

 • tolatókamera

 • USB csomag

 • tükör csomag

 • panoráma napfénytető (rendelhető)

 • új Spectral Blue Metallic karosszériaszín

Progresszív, elegáns és sportos: a GLB külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG

SUV megjelenés sportos profillal

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz GLB külső formavilágát a jellegzetes SUV-profil határozza meg. A kompakt SUV progresszív megjelenését a motorháztetőn található két hangsúlyos powerdom és a sportos vállrész biztosítja. A sportos terepjáró kérésre az új Spectral Blue Metallic fényezéssel is rendelhető.

Progresszív orr kialakítás

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz jól bevált városi terepjárója elölről modernebb és elegánsabb dizájnt kapott. Négy vízszintes lamella, középen a nagy Mercedes-csillag és a SUV hűtőrács határozza meg az orr-rész progresszív formavilágát. Ezt foglalja keretbe a két nagy teljesítményű első LED-es, vagy a külön rendelhető MULTIBEAM LED-es fényszóró.
A kompakt SUV alapváltozata 17 colos magasfényű esztergált felületű öt ikerküllős könnyűfém keréktárcsákon gördül. Még jobban kiemeli a terepjáró sportos jellegét az extraként rendelhető 18 és 20 colos könnyűfém felni.

Kompakt hátsó

© Mercedes-Benz AG
Az osztott hátsó fényszórók vizuálisan elnyújtják a Mercedes-Benz GLB hátsó részét. A GLB a Mercedes-Benz HANDS-FREE-ACCESS funkcióval is rendelhető, így a csomagtartó érintés nélkül, egyetlen lábmozdulattal nyitható és zárható.

Modern, kifinomult és igényes: a GLB belülről

© Mercedes-Benz AG

Határozottan kézben tartva

© Mercedes-Benz AG
A kiváló minőségű nappabőrrel bevont sportos háromküllős kormánykerék maximális kényelmet biztosít vezetés közben. A kormánykeréken található csúszásmentes felületű érintőgombokkal kényelmesen hozzáfér a különböző járműbeállításokhoz.
A Mercedes-Benz GLB-ben az aktuális MBUX multimédiás rendszer található. Adaptív szoftverként ez a megfelelő időben jeleníti meg a járművezető számára releváns navigációs javaslatokat és információkat. Három különböző kijelző stílus közül választhat.
A vezetési információk a műszerfalból kiemelkedő 7 és 10,25 colos képernyőből álló kijelzőn jelennek meg. A GLB nagyobb, szélesvásznú élményt nyújtó kijelzővel is rendelhető.

Kényelmes hétüléses

A GLB különösen praktikus nagycsaládosok és kalandozást kedvelők számára: A SUV harmadik üléssorral is rendelhető, így akár hétszemélyes autóként is használható. A második és harmadik üléssor lehajtásával lenyűgözően tágas rakteret kapunk.

Elegáns részletek

© Mercedes-Benz AG
Elég egy pillantást vetni a finoman kidolgozott belső részletekre, hogy nyilvánvalóvá váljon a formatervezés és kézművesség iránti elkötelezettség amellyel a GLB-t tervezték. A jármű belső tere a megvilágított Mercedes-Benz mintás dekorelemmel még elegánsabb benyomást kelt.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE 224 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 165 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.5 l/100km 8.8 l/100km
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)