Mercedes-Benz GLC

Mindenben erős.

Erős egyéniség teljesen új vonásokkal.

Egy lenyűgözően újszerű vezetőtér, még markánsabb SUV-design és a legkiválóbb menetkomfort várja.

Már álló helyzetben tekintélyes.

A hűtőrács még markánsabb, a krómelemek elegánsabbak, a fényszórók karcsúbbak. Így az új GLC frontrésze most még inkább kifejezésre juttatja az SUV-kre jellemző dominanciát és tekintélyes fellépést

Hagyja, hogy szeme valami különlegesben gyönyörködjön.

Az új GLC most minden korábbinál erőteljesebben sugározza magából az SUV-kre jellemző dominanciát. Nála tisztábban és érzékibben már nem is lehetne kifejezésre juttatni a modern luxust.

A dominancia új arca: a frontrész.

A hűtőrács, az első lökhárító és a fényszórók újszerű formákat kaptak, így a gépkocsi frontrésze erőteljesebbnek és dinamikusabbnak mutatkozik. Ezt a jelleget erősíti, hogy valamennyi új GLC-t már szériakivitelben LED High Performance fényszórókkal szereljük fel.

Most még sportosabb: az új AMG Line.

Az új GLC különösen dinamikus oldaláról mutatkozik be az AMG Line-nal, amelynek meghatározó elemei az exkluzív AMG Styling, a gyémántmintázatú, krómpinekkel díszített hűtőrács, illetve az elegáns, öt duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák.

Energikus minden részletében.

Az új GLC öntudatosan mutatja meg erősen feszülő kontúrjait és egészen a farrészig nyúló érzékien tiszta vonalait. Az új kialakítású kipufogóvégek mellett egy még markánsabb lökhárítót látunk: így találkozik egymással a magabiztosság és az erő.

Digitálisan is élen jár: az új műszerfal.

Az érintőképernyő, az érintőpad és a kormánykerék 'Touch Control' gombjai egy teljesen újszerű kezelési módra adnak alkalmat. Az MBUX-rendszernek köszönhetően természetesen intuitív érintéssel, beszéddel és gesztusokkal.

Komfort minden szinten – az AIR BODY CONTROL-lal.

Az új GLC harmóniában van önmagával és az úttal. Az opcionálisan rendelhető AIR BODY CONTROL légrugózással szinte lebeg a gépkocsi az út felett, és megtalálja a legjobb egyensúlyt a stabilitás, a kényelem és a dinamika között.

Szálljon be! Az új GLC-nek sok beszélnivalója van Önnel.

Az autó kezelésének teljesen új módjáról, amely egyszerű és intuitív. Nem kell hozzá más, mint az Ön kézmozdulatai, érintése és szavai. Ez az MBUX, az új Mercedes-Benz User Experience rendszer.

Így csak az új GLC-t lehet vezetni.

Adaptív futóművek, összkerékhajtás és elektromos hajtással támogatott motorok. Mindez elérhető az új GLC számára.

Kiegyenesíthetjük Ön előtt az utat?

Az új GLC alkalmazkodik minden talajhoz, de az Ön kívánságaihoz is: szériakivitelben kínálja a kiváló menetkomfortot biztosító AGILITY CONTROL futóművet. Ezenkívül rendelkezésére áll a 4MATIC összkerékhajtás, valamint a hangsúlyozottan sportos DYNAMIC BODY CONTROL futómű acélrugózással és állítható csillapítással. Az abszolút csúcspontot az AIR BODY CONTROL légrugózás jelenti, amellyel a rendkívül jó menetstabilitás, valamint a lehető legjobb komfort, illetve az agilitás mellett dönt.

Elsőrangú mind a négy keréknél: 4MATIC összkerékhajtás.

Elindulás, gyorsítás, dinamikus kanyarvételek vagy könnyű terep: a 4MATIC, a Mercedes-Benz továbbfejlesztett állandó összkerékhajtása – több motorváltozatnál a szériafelszereltség részeként – kitűnő terepjáró-képességről és optimális vonóerő-átadásról gondoskodik az új GLC-ben. A rendszer mindig aktív, és nincs szüksége reagálási időre a beavatkozáshoz. Kiváltképpen a csúszós, például nedves, jeges vagy havas úton képes páratlanul jó menet- és iránytartást biztosítani.

Energikus start a jövőbe – az EQ Boosttal.

Két teljesítményfokozatban elektromos hajtással támogatott, EQ Boost technológiával rendelkező benzinmotorok állnak rajtra készen. A dinamikus elinduláshoz a szíjhajtású 48 voltos indítómotor-generátor a hozzá tartozó elektromos hálózattal kiegészítő forgatónyomatékot hoz létre. Ehhez lassításkor az akkumulátor töltése és a kisebb üzemanyag-fogyasztás melletti, szinte zaj nélküli kigurulási üzemmód járul. Most a GLC-ben is alkalmazzuk a gazdaságos, különböző teljesítményfokozatú dízelmotorok új generációját, amelyek teljesítik az aktuális Euro 6d-TEMP kipufogógáz-előírást.

További információk: www.mercedes-benz.hu

Die Highlights des Mercedes-Benz GLC

In stressigen Verkehrssituationen entlastet Sie der Mercedes-Benz GLC mithilfe modernster Assistenzsysteme. So erreichen Sie Ihr Ziel sicher und entspannt – egal, ob Sie im Berufsverkehr, in der Nacht, bei schlechter Witterung oder auf unbekannten Strecken unterwegs sind:

  • Park-Paket mit 360-Grad-Kamera
  • Spiegel-Paket
  • Spur-Paket
  • Diebstahlschutz-Paket
  • Sitzheizung/-klimatisierung, Standheizung
  • Aktiver AbstandsAssistent DISTRONIC
  • Aktiver ParkAssistent mit PARKTRONIC
  • PRE-SAFE®  Insassenschutz-System
  • Festplatten-Navigation mit Live Traffic Information

Klares und sinnliches SUV-Exterieur

Souveränes Auftreten

Eine dominante Front und ein sportliches Heck: Der Mercedes-Benz GLC überzeugt mit kraftvollem und souveränem Auftreten. Ohne sich dabei aufzudrängen, strahlt der GLC noch mehr SUV-typische Charakteristika aus als bisher.

Die Front

Neben der neu designten Frontschürze und dem Kühlergrill vollenden serienmäßige LED High-Performance-Scheinwerfer das Gesicht des Fahrzeugs.

Das Heck

Das Heck prägen sportliche SUV-Endrohrblenden und die abgeflachten LED-Heckleuchten.

Exklusive Felgenauswahl

Abgerundet wird das elegante Design des GLC von einer exklusiven Auswahl an Felgendesigns in 17 oder 20 Zoll.

Luxuriös und angenehm: das Interieur des GLC

Großzügiger Innenraum

Der großzügig angelegte Innenraum bietet nicht nur ausreichend Platz, er gestaltet Ihre Zeit im Mercedes-Benz GLC so angenehm wie möglich.
Mit dem 7 Zoll großen, hochauflösenden Media-Display behält der Fahrer alle wichtigen Informationen im Überblick. Dank MBUX (Mercedes-Benz User Experience) bedienen Sie das Display über Touch, per Sprache oder sogar mit einfachen Gesten.

ENERGIZING Pakete

Auch die optionalen ENERGIZING Pakete sorgen dafür, dass Sie sich auf Ihren Fahrten im GLC entspannen können. Klimatisierung, Licht, Sound, Beduftung und Sitzkomfort lassen sich mit verschiedenen Programmen wahlweise belebend oder entspannend einstellen. Eine darauf abgestimmte Massage ist in den Multikontursitzen möglich.
Das optional erhältliche Burmester® Surround-Soundsystem lässt Sie im GLC mit 13 Hochleistungs-Lautsprechern einzigartige akustische Highlights erleben.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 163 LE 258 LE
Teljesítmény (kw) 120 kW 190 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.2 l/100km 7.4 l/100km
CO2-kibocsátás 137 (g/km) 169 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
GLC prospektus (PDF)

Egyedi modellek