Mercedes-Benz GLC

Intelligencia egy SUV-ba csomagolva

Az új Mercedes-Benz GLC-vel bővül a SUV-flotta: Már az első pillantásra is nyilvánvaló, hogy a GLC a dinamika és a sportos luxus terén az élen jár. Ezt az esztétikusan megformált élekkel rendelkező sportos formaterv és a fényűző belső felszereltség teszi egyértelművé. Így a GLC dinamikus egyensúlyt teremt az elegancia, a sportosság és a városi terepjáró teljesítménye között.

A Mercedes-Benz GLC kizárólag hibrid meghajtással kapható. Itt a vezető választhat a plug-in hibrid és a 48 voltos technológiával működő lágy hibrid között. A plug-in hibrid változat tisztán elektromos meghajtással körülbelül 100 kilométert képes megtenni - ez elegendő a mindennapi közlekedéshez. Az alapfelszereltségként 4MATIC összkerékmeghajtással felszerelt Mercedes-Benz GLC készen áll a terepjárós kalandokra is.


Látogasson el telephelyeinkre, nézze át a készletünket és válogasson korábbi modelljeink közül!


A Mercedes-Benz GLC legfontosabb jellemzői

  • 2 meghajtás közül választhat: Plug-in hibrid és lágyhibrid
  • 4MATIC összkerékmeghajtás és offroad
  • Négylengőkaros első tengely és térlengőkaros hátsó tengely
  • AIRMATIC légrugózással ellátva, fokozatmentesen állítható csillapítással
  • alacsony 0,29-es cW-érték
  • 2 nagy kijelző teljes képernyős navigációval
  • MBUX infotainment rendszer
  • DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens
  • Vontatás üzemmód pótkocsi útvonaltervezővel
  • tágas csomagtartó

Következetes villamosítás: Plug-in hibridek és lágy hibridek

© Mercedes-Benz AG

A belső égésű motor a Mercedes-Benz FAME moduláris motorcsalád négyhengeres egységeiből áll. A rendszer elektromos részét választhatóan plug-in hibrid egységek, vagy lágyhibrid egységek biztosítják.

A lágy hibrid meghajtás integrált indítógenerátorral (ISG) és 48 voltos fedélzeti hálózattal is fel van szerelve. Ez a kombináció a motoros meghajtást az alacsony fordulatszám-tartományban is támogatja.

A plug-in hibrid meghajtással a SUV 100 kW-os hajtóműteljesítményű, és körülbelül 100 kilométeres hatótávolsággal rendelkezik (WLTP szerint). A hibrid vezetési program automatikusan eldönti, hogy az adott útszakaszon melyik meghajtás lenne ideális. Városi környezetben például a Mercedes-Benz GLC SUV előszeretettel közlekedik elektromos meghajtással.

Sportos és magabiztos SUV külső

© Mercedes-Benz AG

Erőteljes megjelenés

A dinamikus vonalvezetés a teljes felületi kialakítással kombinálva sportos jelleget kölcsönöz a Mercedes-Benz GLC-nek. A megszokott megnyerő kialakításban az aláfutásgátló, a tetősínek és az opcionális oldalsó küszöbök praktikus és SUV-ra jellemző funkciók.

Domináns elsőrész

Az első kötény formatervét a széles, krómozott hűtőrács jellemzi. A GLC alapfelszereltségként LED-es nagy teljesítményű fényszórókkal van felszerelve - amelyek még inkább kiemelik a SUV szélességét. A különleges kivitelben kivetítő funkcióval ellátott DIGITAL LIGHTS áll rendelkezésre.

Erőteljes futómű, mely terepen és országúton egyaránt használható

© Mercedes-Benz AG
A nagy teljesítményű futóműnek és a négylengőkaros, acél felfüggesztésű tengelynek köszönhetően a SUV biztonságosan és rugalmasan vezethető. Az opcionális hátsó tengelykormányzás a jobb manőverezhetőségnek köszönhetően fokozza a vezetési élményt kanyargós országutakon és terepen.

Modern keréktárcsa design

© Mercedes-Benz AG
Az erőteljes kerékívek alatt alapfelszereltségként 18 colos alumínium keréktárcsák találhatók. Opcionálisan a vezetők aerodinamikus kialakítású 20 colos kerekeket is választhatnak. Az olyan modern keréktárcsák, mint a fényesre esztergált felni vagy a kétszínű felnik még jobban feldobják a SUV-ot.

Határozott hátsó rész

A Mercedes-Benz GLC hátulja is maradandó benyomást kelt. Ezt a kétrészes hátsó lámpa biztosítja, amely révén a jármű szélesebbnek tűnik. A kombinált hátsó lámpa háromdimenziós belseje és az optikai krómozott aláfutásgátló hangsúlyozza a progresszív megjelenést.
Az EASY-PACK hátfallal a nagyméretű csomagtartó kényelmesen, egyetlen gombnyomással nyitható és zárható. A 670 literes csomagtér tágas teret kínál a szabadidős kalandokhoz és a családi nyaralásokhoz.

Modern kényelem és műszaki megoldások a belső térben

© Mercedes-Benz AG

Kiváló minőségű kijelzők

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz GLC a legmodernebb műszaki megoldásokkal van felszerelve. Ezek közé tartozik az MBUX infotainment rendszer, amely két nagy, vezetőközpontú, érintőképernyős kijelzőn keresztül vezérelhető. A nagy felbontású vezetői kijelző 12,3 hüvelykes (31,2 cm), míg a 11,9 hüvelykes (30,2 cm) központi kijelző tökéletesen illeszkedik a vezetőfülkébe. A látványvilágot opcionálisan head-up kijelzővel lehet kiegészíteni.

Enyhén döntött műszerfal

© Mercedes-Benz AG
A vezető jobb tájékozódása érdekében a műszerfal enyhén a vezető felé van döntve. Dinamikus formája a SUV sportos megjelenését tükrözi. A lapított körfúvókák, a nagyvonalú díszítőelemek és az ívelt középkonzol harmonikusan folyik egymásba.

Avantgárd üléskialakítás

A Mercedes-Benz ergonomikus ülései a kényelem tekintetében nem hagynak kívánnivalót maguk után. Az ülések avantgárd formaterve és az újonnan kialakított fejtámlák látványos könnyedséget kölcsönöznek a tágas belső térnek. Opcionálisan többkontúros, masszázsfunkcióval ellátott ülések is rendelhetők.
Az elülső kamera és a két külső tükörkamera, amelyek a Parkolás csomag részét képezik, virtuális betekintést tesznek lehetővé a jármű alá. Ezáltal az akadályok korai szakaszban felismerhetők, és bármikor kiszámítható az ideális haladási sáv.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Benzin/Dízel
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
GLC 200 4MATIC Mild hybrid drive 145 (197) 320 1.991 9G-TRONIC automata seb... 8,0 - 9,6 181,0 - 217,0
21.617.000,00
16.961.417,00
GLC 300 4MATIC Mild hybrid drive 190 (258) 370 1.991 9G-TRONIC automata seb... 8,0 - 9,6 181,0 - 217,0
27.473.000,00
21.572.441,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4658 mm 4682 mm
Magasság 1625 mm 1664 mm
Szélesség 2096 mm 2096 mm
Hasznos terhelésnek 525 kg 665 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
GLC prospektus (PDF)

Egyedi modellek