Mercedes-Benz GLC Coupé

A többfunkciós SUV-ok és az érzéki kupék közös világában összekapcsolódnak az érzelmek az intelligens gondolkodással. A GLC egyedülálló karakterét többek között a kupékra jellemző, egylamellás gyémánt-hűtőrács, valamint a lefelé ívelő tetővonal határozza meg. Már az A-oszlop is laposabb szögben áll, így a tető sziluettje alacsonyabb, ráadásul egy valódi kupéhoz méltó módon hátrafelé hangsúlyosan lejt. A Mercedes-Benz közepes méretű SUV sorozatának sportmodellje természetesen a márkára jellemző magas szintű biztonsággal büszkélkedhet, a modern asszisztens rendszerek teljes sorozata áll rendelkezésre, mindezt pedig a típus hangsúlyosan dinamikus karaktere koronázza meg.

Újautó ajánlatok

Induló ár
15 407 220 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

16 készletről elérhető jármű

9
Új autó
7
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 6,1 - 11,7 l/100km
CO²-kibocsátás 161 - 267 (g/km)
Teljesítmény 125 - 375 kW (170 - 510 LE)

Sportprogram


A GLC Coupé esetében a szériafelszereltség részét képezi a sportfutómű, ami tartalmazza az ötállású DYNAMIC SELECT rendszert: a járművezető ECO, COMFORT, SPORT, SPORT+ és INDIVIDUAL üzemmódok közül választhat. Ezen kívül rendelkezésre áll a hangsúlyozottan sportos, acélrugókkal dolgozó és állítható lengéscsillapítással rendelkező DYNAMIC BODY CONTROL futómű – ebben az esetben a vezető az autó karakterét saját igényeihez tudja igazítani.

Tudnivalók: Mercedes-Benz GLC Coupé


A belső tér szintén a külső dizájnfilozófiát követi, az utasokat kupékra jellemző hangulat és magas minőség várja. A formanyelv egyesíti az érzéki tisztaságot a dinamikus sportossággal, és egyúttal a modern luxus lenyűgöző interpretációja. A GLC Coupé belterének különösen meghatározó részegységei közé tartozik az egyedi műszerfal és a lágy vonalvezetésű középkonzol: a részben integrált médiaképernyő alatti méretes egyrészes felület harmonikusan ível át a középső légbeömlőktől egészen a könyöktámaszig. A tiszta vonalvezetés nyitott térérzetet és modernitást kölcsönöz a modell számára.

Egyedi modellek