Mercedes-Benz GLC Coupé

Mindenben Erős.

Több mint egy SUV. Több mint egy coupé. Több minden eddiginél.

Az új GLC Coupé egy SUV és egy coupé legjobb tulajdonságait ötvözi magában, mégpedig eddig nem ismert sportos és modern stílussal.

Maga a sportosság: az új frontrész.

A gyémántmintázatú hűtőrács sportosabb hatású, a krómelemek elegánsabbak, a fényszórók még markánsabbak lettek. A lökhárítón látható markáns légbeömlők még erőteljesebbnek és tekintélyesebbnek mutatják a GLC Coupé frontrészét.

Minden méteren újat, minden pillantásra valami rendkívüli mutat.

Az új GLC Coupé egyedülálló módon bűvöli el: minden eddiginél dinamikusabban és sportosabban.

Újautó ajánlatok

Induló ár
15 971 320 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

8 készletről elérhető jármű

6
Új autó
2
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,1 - 8,1 l/100km
CO2-kibocsátás 133 - 186 (g/km)
Teljesítmény 120 - 190 kW (163 - 258 LE)

Maga a sportosság: az új kialakítású frontrész.

Az új GLC Coupé stílusos és most még sportosabbra formált designnal várja. Az impozáns gyémántmintázatú hűtőrács és az újfajta krómelemek rögtön szembetűnnek, de az újszerű világításdesignnal kialakított, most először a szériafelszereltségben kínált LED High Performance fényszórók is megkapó látványt nyújtanak. A lökhárító markáns légbeömlői még erőteljesebbnek és tekintélyesebbnek mutatják az új GLC Coupét. Az új keréktárcsa-kialakításokat, valamint az opcionálisan rendelhető AMG Line-t választva pedig a lehető legegyedibb sportossággal és eleganciával ruházhatja fel gépkocsiját.

A dinamika és a gazdaságosság egymásra talál: az új motorok.

Az új, gazdaságos dízelmotorok mellett elektromos hajtással támogatott, EQ Boost technológiával rendelkező benzinmotorokat is a rajthoz állítunk. Ezeknél az elektromos indítómotor-generátor kiegészítő forgatónyomatékot hoz létre: ez az ún. boost-hatás.

Egy futómű, de mintha három lenne: DYNAMIC BODY CONTROL.

Az opcionálisan rendelhető DYNAMIC BODY CONTROL futóművel gépkocsija csillapítását és ezzel együtt a menettulajdonságait is egyedi igényei szerint három fokozatban – rendkívül kényelmes, sportos vagy extra sportos – állíthatja be.

Az ilyen izmos vállakért mások éveket edzenek.

Az új GLC Coupé farrésze markáns és sportos hatású. Ezt a sportos és dinamikus karaktert a széles vállrészek, a sportos kipufogóvégek és a karcsú, vízszintes LED-es hátsó lámpák még egyértelműbbé teszik.

Foglaljon helyet, és élvezze a kilátást.

Okos komfortfunkciók, fantasztikusan újszerű kezelési koncepció és digitális kijelzők várják.

Digitálisan is élen jár: az új műszerfal.

Az opcionálisan rendelhető teljesen digitális, nagy felbontású érintőképernyővel ellátott műszerfal megjelenítése káprázatos, kezelése pedig fantasztikus élményt jelent. Aminek ez köszönhető: az MBUX, a forradalmian új Mercedes-Benz User Experience.

Az új ENERGIZING csomagok csúcsformába hozzák.

Ha szeretné, az új GLC Coupé segíti közérzete javítását. Az opcionálisan rendelhető ENERGIZING csomagok különböző komfortrendszereket összekapcsolva tízperces programokat hoznak létre, amelyek választhatóan élénkítő vagy feszültségoldó hatást fejtenek ki.

Menettulajdonságok

Ön egy SUV-ben ül, de egy sportcoupét vezet.

Sportostól a kényelmesig: a DYNAMIC BODY CONTROL futómű. Az opcionálisan rendelhető DYNAMIC BODY CONTROL futóművel az új GLC Coupé csillapítását és ezzel együtt a menettulajdonságait is egyedi igényei szerint állíthatja be. Elég csupán egy gombnyomás a jól érzékelhetően kényelmesebb vagy éppen dinamikusabb vezetésérzethez. Ehhez három fokozat áll rendelkezésére: „Comfort“, „Sport“ és „Sport +“, attól függően, hogy kifejezetten kényelmesen, sportosan vagy extra sportosan szeretne vezetni. A csillapítás szabályozása fokozatmentesen és minden keréknél külön történik, ami jelentősen növeli a menetbiztonságot és a gördülési kényelmet.

Példamutatóan jó tapadás: a 4MATIC összkerékhajtás.

Aszfalt vagy könnyű terep? Az új GLC Coupé 4MATIC összkerékhajtása barátságtalan – nedves, jeges, havas – útviszonyoknál jól láthatóan bizonyítja különleges erényeit. Az egyes kerekek összjátékának köszönhetően az állandó összkerékhajtás mindenkor példamutató menetstabilitást és vonóerő-átadást garantál. Ennek eredménye a fokozottabb dinamika, kényelem és biztonság.

Energikus start a jövőbe – az EQ Boosttal.

Két teljesítményfokozatban, elektromos hajtással támogatott, EQ Boost technológiával rendelkező benzinmotorok állnak rajtra készen. A dinamikus elinduláshoz a szíjhajtású 48 voltos indítómotor-generátor a hozzá tartozó elektromos hálózattal kiegészítő forgatónyomatékot hoz létre. Ehhez lassításkor az akkumulátor töltése és a kisebb üzemanyag-fogyasztás melletti, szinte zaj nélküli kigurulási üzemmód járul. Most a GLC Coupéban is alkalmazzuk a gazdaságos, különböző teljesítményfokozatú dízelmotorok új generációját, amelyek teljesítik az aktuális Euro 6d-TEMP kipufogógáz-előírást.

Egyedi modellek