Mercedes-Benz GLE

Erő minden pillanatban.

Sikeresnek tűnik. Ennél azonban sokkal több.

Minden eddiginél intelligensebb, figyelmesebb és előzékenyebb: az új GLE újraértelmezi az SUV fogalmát.

Rendíthetetlen nyugalom.

Ez talán az új GLE legértékesebb tulajdonsága. Az új aktív futómű menetprogramtól függően aktívan támogatja a sportos vagy komfortos közlekedést. A kanyardőlés-funkció és a forgalmi sáv kamera segítségével történő felismerése magabiztos vezetési élményről gondoskodik.

Újautó ajánlatok

Induló ár
19 820 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

7 készletről elérhető jármű

3
Új autó
4
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 6,1 - 9,4 l/100km
CO²-kibocsátás 161 - 214 (g/km)
Teljesítmény 180 - 286 kW (245 - 389 LE)

Egy hihetetlenül elegáns SUV.

A visszafogottság és a markáns megjelenés egyensúlya teszi művészivé a GLE designját.

Sportosan markáns AMG Line.

Az opcionálisan rendelhető AMG Line kivitelváltozatban stílusos, csillogó, gyémántmintázatú hűtőráccsal van felszerelve a gépkocsi. Az első és hátsó sportos lökhárítók, a nagyméretű légbeömlők, a fényezett kerékdobburkolatok és a speciális könnyűfém keréktárcsák a sportos stílus egyértelmű bizonyítékát jelentik.

Erőt sugárzó hátsó rész.

Az új GLE összetéveszthetetlen designjegyét képezik a C-oszlop és a hátsó lámpák között található izmos formák. Tisztaságuk és dinamikájuk a modern Mercedes-Benz design jellemzője. Ennél elegánsabban és dinamikusabban aligha lehetne kifejezést adni az erőnek.

A belső a fontos.

A digitális kijelzők, a nyílt pórusú fa díszítőelemek és az SUV-kre jellemző markáns designelemek bizonyítják a gépkocsi lenyűgöző belső nagyságát.

Widescreen Cockpit.

Már első ránézésre lenyűgöző designelem: az elegáns Widescreen Cockpit. És minél jobban belemerül az általa nyújtott lehetőségekbe, annál nagyobb élményekben lehet része. Válasszon a különböző kijelzési stílusok közül, igény szerint navigáljon az MBUX Augmented Reality funkcióval, állítsa be a kijelzőket tetszése szerint! Minderre egy elegáns üveg mögött elhelyezett, két nagyméretű 31,2 cm-es (12,3 colos) kijelzőn van lehetősége.

MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Az új GLE az első olyan SUV gépkocsi, amelyet a forradalmi MBUX infotainment-rendszerrel szereltünk fel. Többek között a természetes hang felismerésére képes hangvezérlésű rendszert, valamint egy érintőképernyőt tartalmaz, és minden úttal többet tanul meg a vezető szokásairól és preferenciáiról.

Egyedi modellek