Mercedes-Benz GLE

Erő és dinamizmus minden tekintetben

Luxus nélkül egy terepjáróban? Az új Mercedes-Benz GLE SUV-val nem kell kompromisszumot kötnie. A terepjáró rendkívül vonzó külső és belső megjelenése a legkorszerűbb technológiai megoldásokat rejti. A legújabb változat lágy hibrid motorral rendelkezik. A jármű indítását és gyorsítását innovatív 48 voltos elektromos rendszer és integrált indító-generátor (ISG) támogatja. A mostantól minden Mercedes-Benz GLE modellben szériafelszereltségként kínált intelligens 4MATIC összkerékhajtás valódi terepjárós élményt nyújt a kanyargós utakon és a járatlan ösvényeken egyaránt. A sportos SUV városi környezetben is remekül mutat.

A Mercedes-Benz GLE SUV kiemelkedő tulajdonságai:

 • teljesen elektromos vonóhorog

 • extraként rendelhető panoráma napfénytető

 • környezeti megvilágítás animált vetítéssel (extraként rendelhető)

 • 4MATIC összkerékhajtás alapfelszereltségként

 • nappali menetfényjelzés nagy teljesítményű LED-es fényszórókkal

 • MBUX multimédiás rendszer legújabb generációja

 • Egyenként 12,3” széles vezető oldali és központi kijelző

 • 2. elektromosan állítható üléssor 

 • kihajtható 3. üléssor

 • ENERGIZING AIR CONTROL szűrőkoncepció (extraként rendelhető)

 • Középkonzol integrált érintőpad

Sportos külső terepjárós megjelenéssel: a Mercedes-Benz GLE SUV

© Mercedes-Benz AG

Exkluzív jellemzők

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz GLE modellekhez két új szín, a SODALITH metálfényű kék és a MANUFAKTUR alpesi szürke is választható. Az extraként rendelhető környezeti megvilágítás tovább hangsúlyozza a SUV exkluzivitását. Indításnál animált Mercedes-Benz mintájú fényvetítés jelenik meg a padlón.

Modern megjelenés

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz GLE SUV új eleje több kiemelkedő formatervezési részlettel ragadja meg a figyelmet. A Mercedes-Benz mintázatú hűtőrács és a domináns első lökhárítók kiemelik a SUV-karaktert. A nagy légbeömlő nyílások és az éles körvonalakkal kiemelt fényszórók keretbe foglalják a terepjáró magabiztos arcvonásait.

Lenyűgöző fényszóró kialakítás

© Mercedes-Benz AG
A GLE SUV fényszóróinak kialakítása markánsabb és laposabb elődjéhez képest. Emellett a Mercedes-Benz fénykévés nagy teljesítményű LED-es Mercedes-Benz fényszórók már az alapfelszereltség részét képezik. Míg az alapmodellnél két fénypont egészíti ki a nappali menetfényjelzőt, az extraként rendelhető MULTIBEAM LED fényszórók még négy fényponttal rendelkeznek.

Új könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz GLE SUV-hoz 19 és 20 colos méretben rendelhetők öt ikerküllős könnyűfém keréktárcsák. Az ideális tapadást biztosító kerekek aerodinamikailag optimalizáltak. A GLE sportos megjelenését még jobban kiemelik az extraként választható AMG Line 21 colos könnyűfém keréktárcsák.
A GLE SUV egy gombnyomásra megbízható vontatójárművé válik, és akár 3,5 tonna teher vontatására is képes – ha az AIRMATIC vagy E-ACTIVE BODY CONTROL a jármű felszereltségének a része. A teljesen elektromos vonóhorog a dinamikus lökhárítók mögött rejtőzik. A gömb nyaka a csatlakozóaljzattal kifordul a gépjármű hátsó része alól és vontatási pozícióba kerül.

Kellemes hangulat dinamikus részletekkel - a GLE SUV belseje

© Mercedes-Benz AG
A multifunkciós kormánykerék jobb és bal oldalán található érintőelemekkel úgy kezelheti a navigációt, a telefont vagy a médiarendszert, hogy a kezét nem kell levennie a kormánykerékről.
A Mercedes-Benz GLE SUV modellben az MBUX szoftver legújabb, második verzióját találjuk. A jármű összes funkciója intuitív módon, érintéssel, hanggal vagy gesztusokkal kezelhető a 12,3“-os LCD érintőképernyőn megjelenő intelligens multimédiás rendszeren keresztül. Az ezzel megegyező méretű vezető oldali kijelzővel együtt szélesvásznú megjelenést biztosít.
Az opcionális Burmester® surround hangrendszerrel minden utazás zenei élménnyé válik. A 13 nagy teljesítményű hangszóró és az 590 watt összteljesítményű rendszer első osztályú minőségben szólaltatja meg kedvenc szerzeményeit. Emellett az első és a hátsó üléssorokban a hangerő és a hangszín egymástól függetlenül szabályozható.

A prémium osztály ihlette

© Mercedes-Benz AG
Az elegáns formatervezési részletek a GLE SUV-ban is az exkluzív Mercedes-Maybach GLS érzést hozzák el. Az opcionális fabetétes díszítőelemek elegáns hangsúlyokat adnak a vezetőfülkének. A horganyzott szögletes fémkeretbe foglalt szellőzőnyílások fényes, krómozott lamellákkal rendelkeznek.

Igény esetén további hely

© Mercedes-Benz AG
Extra csomagtartó térfogat vagy több ülőhely? Döntse el Ön! Egy gombnyomással módosíthatja a második üléssor helyzetét, ezzel megnövelve a csomagtér tárolókapacitását, vagy még 2 utas számára ülőhelyet biztosítva. A csomagtartó padlófelületébe épített 2 ülés egymástól függetlenül fel- és lehajtható.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 269 LE 381 LE
Teljesítmény (kw) 198 kW 280 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.8 l/100km 10.8 l/100km
CO2-kibocsátás 179 (g/km) 244 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek