Mercedes-Benz GLE Coupé

A legjobbat hozza minden terepből

Az új GLE Coupé már elérhető szalonjainkban! A megtekintéshez javasoljuk, hogy egyeztessen időpontot Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkkal.
 

A GLE Coupé imponál kifejező arányaival. A coupékra jellemző sziluett, az erőteljes powerdome-ok, a nagy keréktárcsák és a SUV-kre jellemző stílusjegyek különleges megjelenést kölcsönöznek a gépkocsinak. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz modern luxusa egy SUV megjelenésével valamint egy coupé fürgeségével és eleganciájával. Minden terepből a legjobbat hozza ki.

Újautó ajánlatok

Induló ár
22 327 440 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 7,8 - 14,0 l/100km
CO2-kibocsátás 205 - 320 (g/km)
Teljesítmény 190 - 430 kW (258 - 585 LE)

Menetdinamika és kényelem.


Az AIRMATIC légrugózás, az ADS PLUS-szal, minden keréken teljesen változtatható lengéscsillapítással folyamatosan gondoskodik az optimális menetdinamikáról és kényelemről (extraként rendelhető).

Dinamika kompromisszumok nélkül.


Impozáns keresztirányú dinamikájával és agilitásával a GLA 450 AMG 4MATIC jelentősen kiemelkedik a mezőnyből. A növelt teljesítmény és a rendkívül sportos futómű hangolás bizonyítják igényét a vezető szerepre.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek