Mercedes-Benz GLE Coupé

A belső erő jele.

Mindig főszerepben: az új GLE Coupé.

Az új GLE Coupé elegáns sziluettjét a lapos szélvédő, az alacsony felépítmény és a hátrafelé lejtő vonalvezetés jellemzi. Az új kialakítású első rész, rajta az elegáns gyémántmintás hűtőráccsal, megmutatja a modell kimagasló sportosságát, amely aztán egészen a hátsó részig jól láthatóan megnyilvánul. Izmos vállrészeivel és kettéosztott hátsó lámpáival még erőteljesebbnek és szélesebbnek hat a gépkocsi. További kiemelkedő elemei az akár 55,9 cm-es (22 col) keréktárcsák, amelyek egyértelműen kiemelik az új GLE Coupé SUV-karakterét.

Hamarosan érkezik az új GLE Coupé! További információért keresse a Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkat.

Készen áll a nagy fellépésre?

 

Akkor már be is szállhat! A új GLE Coupét ugyanis arra alkottuk, hogy meghódítsa a világ minden szögletét. Ezt szolgálja feltűnést keltő sportos formavilága, forradalmian új vezetőtere, és teljesen aktív futóműve, amely mércét állít a szegmensében.

 

A modern luxus és a legmagasabb szintű komfort találkozása.

Itt gyorsan kiderül, mi teszi olyan különlegessé az új GLE Coupét. A gépkocsi belső terében − újdonságként − két nagyméretű, igényes, egybefüggő üvegborítással fedett kijelző fogadja. Ugyancsak újdonságot jelentenek a vezető és utasa számára rendelkezésre álló értékes sportülések, amely jól észrevehetően jobb tartást és még dinamikusabb utazást biztosítanak, miközben továbbra is kényelmesek maradnak. Szintén ki kell emelnünk a tágas hátsó teret, amely még nagyobb helyet és nagyon komfortos üléseket kínál az itt utazóknak.
 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Jellegzetes kupéforma, SUV karakterrel fűszerezve

Egy SUV-karakterrel felruházott Coupé

Az új Mercedes-Benz GLE Coupé külső formaterve egy SUV modell ismertetőjegyeit a kupék jellemzőivel kombinálja. A lapos szélvédő kiválóan harmonizál a hátrafelé hangsúlyosan lejtő tetőívvel, egyszerre dinamikát és eleganciát sugallva.

Egy vérbeli SUV orrkialakítása

A Mercedes-Benz Coupé modellpalettájának többi tagjához hasonlóan az új GLE is egy különálló vízszintes lamellákkal és nagy központi csillaggal ellátott gyémánt-hűtőrácsot visel. A lamellákban látható „áttörések”, valamint az első lökhárítók alján látható magas fényű, krómozott alvázvédelem a SUV-karaktert emeli ki. Szériában járó LED-fényszórók zárják le látványos módon a GLE Coupé orr-részét, amelyek minden körülmények között kiváló látást biztosítanak.

A kerekek

A 19-22 col közötti könnyűfém keréktárcsák kivétel nélkül tökéletesen harmonizálnak a Mercedes-Benz GLE sportos formatervével, alapvetően meghatározva a modell sziluettjét.

A dinamikus hátsó traktus

Az új Mercedes-Benz GLE Coupé kupészerű vonalvezetése leginkább hátulnézetből nyer értelmet: a rendkívül izmos farrész révén a GLE hangsúlyosan dinamikus és ugrásra kész.

A GLE Coupé luxushangulatot árasztó, modern utastere

A belső formaterv

A hangsúlyosan sportos külső dizájnnal harmonizál az új Mercedes-Benz GLE Coupé belső tere is. A markáns, robusztus műszerfal formatörések nélkül ível át az ajtók belső borítására, optikailag körülölelve az utasokat. A műszerfal tetején két, egyenként 12,3 col képátlójú képernyő trónol, amelyek az intuitív módon kezelhető MBUX multimédiás rendszer legújabb generációjának alappilléreit képezik.
Az utastér minden porcikájából sugárzik a magas minőség és a kiváló kivitelezés, ezáltal a modern és stílusos összhatás mellé luxushangulat társul

A sportosság a szériafelszereltség része

A sportos összhatásról egyebek mellett már szériában ARTICO műbőrborítással ellátott műszerfal, remek oldaltartást biztosító sportülések, valamint nappabőr karimájú sport kormánykerék gondoskodik.
A domináns kapaszkodókkal ellátott, magas középkonzol minden pillanatban emlékezteti az utasokat, hogy egy SUV modellben foglalnak helyet.

Egyedi modellek

Hybrid-Varianten
Típus Teljesítmény Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Elektr. futásteljesítmény Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Töltési idő model.detail.engines.novaRate Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
GLE 350 e 4MATIC Coupé Plug-in hybrid 155 + 100 kW
211 + 136 PS
700 1.991 9G-TRONIC automata seb... bis zu 100 0,9 - 1,2 l/100 km
26,3 - 29,7 kWh/100 km
20,0 - 28,0
3,25 0 36.721.000,00
28.914.173,00
Dízel
GLE 350 de 4MATIC Coupé Plug-in hybrid 143 + 100 kW
194 + 136 PS
700 1.950 9G-TRONIC automata seb... bis zu 100 0,7 - 0,9 l/100 km
26,9 - 29,0 kWh/100 km
17,0 - 24,0
3,25 0 37.525.000,00
29.547.244,00
Verbrenner-Varianten
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Dízel
GLE 400 d 4MATIC Coupé 243 (330) 700 2.925 9G-TRONIC automata seb... 7,4 - 8,7 195,0 - 229,0
37.151.000,00
29.044.094,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4939 mm 4961 mm
Magasság 1720 mm 1730 mm
Szélesség 2156 mm 2157 mm
Hasznos terhelésnek 540 kg 750 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor