Mercedes-Benz GLE Coupé

Sportosan elegáns mindenes

A nagy teljesítményű Mercedes-Benz GLE Coupé a kupé dinamikus eleganciáját ötvözi a modern terepjárók nyújtotta előnyökkel. Az új változatban a motorkínálat teljes mértékben villamosított, beleértve a bevált 48 voltos rendszert és az integrált indító-generátort (ISG) is. Az így nyert többletteljesítmény nem csak indításkor érzékelhető. Gyorsítás során a motor rövid időre további támogatást kap. A bármilyen út- és időjárási körülmények között biztonságos vezetési élményt az intelligens összkerékhajtás teszi lehetővé. A GLE alapfelszereltség része a Mercedes-Benz 4MATIC rendszer.

A Mercedes-Benz GLE Coupé kiemelkedő tulajdonságai

 • teljesen elektromos vonóhorog

 • kamerás utánfutó asszisztens 

 • választható környezeti megvilágítás kivetítéssel

 • Krómozott, rombusz mintázatú Mercedes-Benz hűtőrács

 • 4MATIC összkerékhajtás alapfelszereltségként

 • LED-es nagy teljesítményű fényszórók nappali menetfényjelzéssel

 • Egyenként 12,3" széles vezető oldali és központi kijelző

 • Vezeték nélküli szoftverfrissítés

 • Szenzorokkal ellátott multifunkciós kormánykerék

 • 2. generációs MBUX infotainment rendszer

 • ENERGIZING AIR CONTROL szűrőkoncepció (extraként rendelhető)

Sportosság és klasszis: a GLE Coupé külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-Benz GLE Coupé alapfelszereltségének része az AMG Line külső. A még egyedibb megjelenés jegyében a GLE színpalettája a SODALITH metálfényű kék és a MANUFAKTUR alpesi szürke színekkel bővült. A jármű megjelenését az extraként rendelhető Mercedes-Benz mintát animáltan kivetítő környezeti megvilágítással teheti teljessé.

Első ránézésre mintha AMG lenne

© Mercedes-Benz AG
A kupéra jellemző rombuszos hűtőrácsot krómozott Mercedes-Benz minta díszíti. Két vízszintes lamella és a középen kiemelkedő nagy Mercedes-Benz csillag két részre osztja a hűtőrácsot és az első légbemmlőt. A hangsúlyos légbeömlők teszik teljessé a SUV-okra jellemző erőteljes megjelenést az autó elején.

Nappali fények az éjszakában

© Mercedes-Benz AG
A GLE Coupé már alapkivitelben is nagy teljesítményű, LED-es fényszórókkal van felszerelve. Két további fénypont - vagy fénykéve - egészíti ki a fényszórók új belső kialakítását. Ha a jármű adaptív MULTIBEAM LED fényszórókkal van felszerelve, akkor még négy fénypont egészíti ki a nappali menetfényjelzést.

Aerodinamikailag optimalizált gumiabroncsok

© Mercedes-Benz AG
A sportosan elegáns kupé aerodinamikailag optimalizált 19 vagy 20 colos könnyűfém keréktárcsákon gördül. A fényesre csiszolt 5 ikerküllős felnik fokozzák a jármű sportos jellegét. Az AMG Line modellcsaládban az autó 21 colos keréktárcsákat kap.

Hátul teljesen elektromos vonóhoroggal

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz GLE Coupé hátsó kialakítása, szériafelszereltségként diffúzor betéttel van ellátva. A teljesen elektromos vonóhorog a dinamikus hátsó rész alatt van elrejtve. A gömb nyak gombnyomásra automatikusan kifordul és vontatási pozícióba kerül. A vonóhorog ugyanilyen könnyen eltűnik a lökhárító mögött.

A kényelem és a klasszis megtestesítője - a GLE Coupé belülről

© Mercedes-Benz AG
A multifunkciós kormánykerék vízszintes küllőin szenzorokat találunk. Ezekkel módosíthatja a jármű számos beállítását, például a navigációt, a telefonálás kezelését vagy az MBUX vezérlés intuitív funkcióit. Így a keze mindig a kormányon maradhat.
A második generációs MBUX infotainment rendszer révén az új GLE Coupé még intelligensebb vezetési élményt kínál. Az adaptív szoftver teljesen újragondolt felhasználói felületet kapott, a 12.3 colos központi kijelzőn keresztül kényelmesen, érintéssel vezérelhető. A rendszer a hangutasításokra és gesztusokra is reagál.
13 nagy teljesítményű hangszóró, 13 különálló erősítőcsatorna és a lenyűgöző 590 wattos teljesítmény egyedülálló hangzásvilágot teremt a Mercedes-Benz GLE Coupéban. A Burmester® 3-D térhatású hangrendszert a Dolby Atmos® térhatású hangtechnológiája támogatja.

Extravagáns részletek

© Mercedes-Benz AG
Az opcionális fabetétes díszítőelemek a GLE Coupé progresszív SUV-karakterét hangsúlyozzák a rendkívül tágas belső térben. A krómozott lamellákkal ellátott szellőzőnyílások új, szögletes formát kaptak. A megemelt középkonzol és két kapaszkodó még játékosabbá teszi, az áramvonalas bőrfelületek progresszív eleganciával teszik teljessé a megjelenést.

Kellemesen tágas

© Mercedes-Benz AG
A Coupé a terepjáró stílus hagyományaival összhangban bőséges térkínálatával nyűgöz le. De itt sem kell lemondanunk a megszokott luxusról. A második üléssor állítható, így a csomagtartó térfogata gombnyomással bővíthető. A harmadik üléssor 2 kihajtható ülést kínál.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 269 LE 376 LE
Teljesítmény (kw) 198 kW 270 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.7 l/100km 8.4 l/100km
CO2-kibocsátás 177 (g/km) 220 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek