Mercedes-Benz S-osztály

A világ legnépszerűbb luxuslimuzinja.

Látni. Érezni. Hallani. Magunkba szívni. A Mercedes-Benz S-osztály Limuzin szinte minden érzékszervünk számára élményt nyújt. Ugyanakkor az új S-osztály szem előtt tartja a lényeget: a biztonság, a vezetési segédrendszerek és a kezelhetőség terén számos olyan innovációval érkezik, amely megkönnyíti az Ön életét. Az alapfelszereltség részét képező Vezetői segédrendszerek csomag és a „Hey Mercedes” beszédvezérléssel rendelkező MBUX központi rendszer számos új funkcióval rendelkezik. A luxus legmagasabb színvonalát képviselő anyagokkal együtt mindez olyan utazási élményt kínál, amelyhez fogható eddig még nem létezett.

Modelljeink már új motorváltozatokkal is elérhetőek, részletes információkért, kérjük forduljanak értékesítő kollégáinkhoz!

A Mercedes-Benz S-osztály legfontosabb felszereltségeinek áttekintése


  • KEYLESS-GO az automatikusan kiemelkedő ajtókilincsek kulcs nélküli nyitásához
  • Az MBUX legújabb generációja
  • DIGITAL LIGHT – jövőbe mutató fényszórótechnológia
  • Aktív hangulatvilágítás
  • Burmester® high-end 4D térhatású hangrendszer
  • Üléskomfort csomag hátul
  • Hátsókerék-kormányzás
  • Vezetői segédrendszerek csomag
  • Hátsó légzsák
  • ATTENTION ASSIST

A Mercedes-Benz S-osztály felszereltségi kivitelei


Tetszés szerint választhat az alapkivitel és az AMG Line között. Az új S-osztály már alapfelszereltséggel is megfelel a legmodernebb technológiával, a kimagasló kényelemmel és az első osztályú luxussal szemben fenntartott legmagasabb elvárásoknak. Vezetői segédrendszerek csomag, MULTIBEAM LED fényszóró, bőrülések, hangulatvilágítás és MBUX Infotainment, szériában. Az AMG Line kívül és belül is a letisztult dinamikát hangsúlyozza: az első lökhárító hangsúlyosabb kidolgozása erőteljesebben sugallja az autó kimagasló menetteljesítményét. Belül még inkább fokozza a sportosságot az alul lapított, multifunkciós sportkormány Nappa bőrborítással, az AMG pedálok és az AMG lábtér szőnyegek.

Külső: nagyvonalú luxus szuverén esztétikával

Letisztult formaterv

A legfontosabbra koncentrál: letisztult formaterv tökéletes arányokkal. A hosszan nyúló oldalnézet a karosszériába simuló kilincsekkel kiemeli a külső formaterv harmóniáját.

KEYLESS GO

A KEYLESS GO rendszernek köszönhetően az automatikusan kiemelkedő ajtókilincsekkel kulcs használata nélkül juthatunk a belső térbe.

Egyedi megjelenés DIGITAL LIGHT fényszóróval

A stílus és a karakter találkozása – elsőként DIGITAL LIGHT fényszórókkal, amelyek rossz időjárási viszonyok esetén is a legjobb megvilágításról gondoskodnak. A karakteres hűtőrács kihangsúlyozza az S-osztály karizmatikus fellépését.

Kiváló minőségű könnyűfém keréktárcsák

Kiváló minőségű, időtlálló könnyűfém felnik teszik teljessé a luxus Mercedes-Benz S-osztályú szedán esztétikus megjelenését.

Széles, hangsúlyos hátulnézet

Az S-osztály széles, hangsúlyos hátsó részét kétrészes hátsó lámpák keretezik.

Belső tér: nemes anyagok, innovatív technológiával kombinálva

Kifinomult felületek és nemes anyagok

Kifinomult felületek és nemes anyagok széles választéka: az új S-osztály Limuzin páratlan mértékű luxussal várja Önt. Varrás nélküli átmenetek, körülölelő műszerfal és számtalan személyre szabási lehetőség gondoskodik arról, hogy a legmagasabb elvárásoknak is eleget tegyen a modell.

v

Az aktív hangulatvilágítás teljesen új térélményt garantál.

Burmester® high-end 4D térhatású hangrendszer

A zene új dimenzióját élheti át a Burmester® high-end 4D térhatású hangrendszernek köszönhetően.

Üléskomfort csomag

Nem csak a vezetőt segítik a kényelemközpontú funkciók, de a hátul ülők is első osztályú szolgáltatásban részesülnek az üléskomfort csomagnak köszönhetően.

Progresszív karakter

Az innovatív technológia, mint például az MBUX infotainment rendszer legújabb generációja és a nagyfelbontású képernyők jövőbe mutató karakterrel ruházzák fel az S-osztály Limuzin belső terét.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 286 LE 630 LE
Teljesítmény (kw) 210 kW 463 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.9 l/100km 14.2 l/100km
CO2-kibocsátás 156 (g/km) 325 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor