Mercedes-Benz S-osztály Limuzin

Küldetése: a tökéletesség

Álomautó és egy egész iparág példaképe – az új S-osztály.

Minden érintés, minden pillanat ebben az egyedülálló luxuslimuzinban élménnyé válik: utazás, munka, pihenés, nyugodt és biztonságos megérkezés – egyetlen automobil sem nyújt többet, mint minden limuzin példaképe. 

Videók

Utastér – csúcskategóriájú környezet.

Az atmoszféra a nagyvonalú utastérben a lehető legkellemesebb a jó közérzethez, pihenéshez és a koncentráláshoz a munkára. Harmonikusan összehangolt anyagai és színvilágával az exkluzív belső tér egyöntetű benyomást kelt. A finom kidolgozás és az igényes felületek manufakturális jelleget közvetítenek és vonzzák a szemet.

Autózás a jövőben – súlytalanul siklani az út felett.

Meseszerű és mégis valóságos: jövőbemutató futóművével az új S-osztály mintha lebegne az út fölött. Az útfelület változását vagy egyenetlenségeit az utasok alig veszik észre – mintha egy varázsló tüntette volna el azokat. Annak érdekében, hogy mindenki teljesen nyugodtam a maga dolgára koncentrálhasson: dolgozhasson, pihenhessen vagy egyszerű vezethessen.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

 

Mercedes-Maybach S-osztály – A legcsendesebb limuzin

Az abszolút csúcsmodell a Mercedes-Maybach S 600. A V12-es biturbo erőforrásának maximális teljesítménye 390 kW (530 LE). A lökettérfogat 5 980 cm3 és a maximális nyomaték 830 Nm, már 1 900-as fordulatszámtól. 

A hatalmas erő mellett az utastér mégis a nyugalomról szól, hiszen a Mercedes-Maybach S-osztály a világ leghalkabb utasterét tudhatja magáénak. A Mercedes-Maybach S-osztály elérhető Pullman kivitelben is.

Luxus és exkluzivitás

A Mercedes-Maybach S-osztályban találkozik az S-osztály tökéletessége és a Maybach exkluzivitása. A Mercedes-Maybach modellek a legmagasabb exkluzivitást képviselik. Olyan tulajdonságok emelik ki a szériamodellek közül, mint a megnövelt belső tér, a teljes mértékben testre szabható ülések. A egész világon a legmagasabb ügyfélelvárásoknak felelnek meg ezáltal.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 286 LE 630 LE
Teljesítmény (kw) 210 kW 463 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.9 l/100km 14.2 l/100km
CO2-kibocsátás 156 (g/km) 325 (g/km)
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor