AMG

Személygépkocsi szerviz

AMG: az autóiparban ez a három betű világszerte megtestesíti a nagy teljesítményt, az exkluzivitást és a dinamikus vezetési élményt. Elbűvölő dinamika, legmagasabb exkluzivitás, szenvedély részletekig menően. Ami a Mercedes-AMG-t egy rendkívüli élménnyé teszi, az a kiválóság minden területen. A Pappas Auto szerviz munkatársai professzionálisan gondoskodnak az Ön AMG modelljéről és eredeti alkatrészekkel és tartozékokkal biztosítják az optimális karbantartást. 

Szervizbejelentkezés

Időt takaríthat meg, ha kihasználja az online világ előnyeit. A Pappas Auto-nál a gyorsabb ügyintézés érdekében lehetőség van online szervizbejelentkezésre is. Kényelmes megoldás, hiszen akár nyitvatartási időn kívül is kérhet időpontot gépkocsija átvizsgálására, javíttatására.

Az AMG fejlesztés

Az AMG-nél a fejlesztés mélyebbre nyúlik annál, mint amit számokkal ki lehetne fejezni.
Egy AMG nem egyszerűen csak egy Mercedes több lóerővel - hanem egy teljesen egyedi autó. Annak érdekében, hogy elérjék céljukat, az AMG mérnökei már a koncepció fázistól kezdve jelen vannak, amikor a Mercedes-Benz fejlesztési csapata egy új modellen dolgozik. Csak így lehet az AMG nagyteljesítményű technikáját integrálni, és a teljesítményprofilhoz hangolni.

500 érv egy Mercedes-AMG mellett.
A mérnökök első ízben összeállítanak egy alap járműbeállítást, és a következő lépésben a részegységek finomhangolását végzik: először a futóművét, a tengelyeket is beleértve, a fékrendszerét és a csillapításét, utána pedig ez egész hajtásláncét, a motorral és a váltóval együtt - ezek után jön a váz módosítása, valamint a karosszéria merevségének fokozása.
A végeredmény egy nagyteljesítményű autó, több mint 500 egyedi AMG alkatrésszel. Rengeteg tesztelést követően - úgy próbapadokon, mint versenypályákon, vagy közutakon, a legváltozatosabb klímaviszonyok közepette - válik az egész pontosan olyanná, mint amit a legelején meghatároztak. És az SMS AMG Coupé Electric Drive modellel a Mercedes-Benz meggyőző módon mutatja be a jövő kulcstechnológiáit: a világ legerősebb elektromos autója.

Eredeti AMG alkatrészek

A Mercedes-Benz termékkínálatában szereplő gépjárművek olyan minőséget jelentenek, melyre Ön nap, mint nap számíthat. Kategóriájukban a legjobbak és legbiztonságosabbak közé tartoznak, megbízhatóságukról folyamatosan tanúbizonyságot tesznek. Ezen bizalom és az Ön pozitív tapasztalatai alapján fejlesztjük a Mercedes-Benz eredeti alkatrészeit a legapróbb részletekig. Az eredeti alkatrészek az Ön gépjárművével összehangoltak és a legmodernebb termelési folyamatok alatt a legszigorúbb alapanyag- és funkcionális ellenőrzéseken esnek át. Így gondoskodnak az Ön és gépkocsija számára a kimagasló minőségről. A hatékony logisztikai rendszernek köszönhetően az alkatrészek a teljes termék spektrumra vonatkozólag gyorsan és első kézből rendelkezésre állnak. A Pappas Auto-nál személyre szabott megoldásokkal teljesítjük minden kívánságát az eredeti alkatrészek vagy szolgáltatások terén. Láthatja, hogy a kimagasló előnyök összessége különböztet meg bennünket másoktól. 
A Pappas Auto átfogó szolgáltatásai és szervizcsomagjai az Ön AMG gépjárműve számára is gondoskodnak arról, hogy Ön nyugodtan és biztosan célba érjen.