Mercedes-Benz 

© Mercedes-Benz Group AG

Személygépkocsi szerviz

A Pappas Auto hivatalos Mercedes-Benz személygépkocsi szerviz állomásai a legjobb szolgáltatásokat kínálják az Ön Mercedes-Benz gépjárművének. Szakértő tanácsadóink és magasan kvalifikált szerviz munkatársaink gondoskodnak gépjárműve optimális karbantartásáról és javításáról. Ideális megoldásokat kínálunk továbbá gépkocsi átépítések és csomagtér-kialakítások tekintetében is. 

Szervizbejelentkezés

Szervizbejelentkezés: Időt takaríthat meg, ha kihasználja az online világ előnyeit. A Pappas Auto-nál a gyorsabb ügyintézés érdekében lehetőség van online szervizbejelentkezésre is. Kényelmes megoldás, hiszen akár nyitvatartási időn kívül is kérhet időpontot gépkocsija átvizsgálására, javíttatására.
 

Alkatrész értékesítés

A Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek egyedülálló minősége önmagában is a legjobb garancia a biztonságra, a járművek teljes élettartama alatt biztos megoldást kínálnak azok tulajdonosainak. A szakértő kezek által elvégzett szakszerű karbantartás, melynek során kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészeket és a Daimler AG által jóváhagyott kenő- és segédanyagokat használtak fel, igen komoly érték, amelyet a piac is visszaigazol. Ez a legjobb gondoskodás, hiszen Ön nyugodt lehet: gépkocsijával a legapróbb részletekig minden rendben van. A rendkívül hosszú élettartam és kiemelkedő ár-teljesítmény arány a gazdaságosság terén is verhetetlenné teszik a minőségi, eredeti Mercedes-Benz alkatrészeket. Eredeti Mercedes-Benz alkatrészeink csomagajánlatai magukban foglalják a beszerelést is, így az Ön számára átlátható, előre tervezhető javítást tesznek lehetővé. Így gondoskodunk arról, hogy gépkocsija igazi Mercedes-Benz maradjon, és mindig biztonságosan eljuttassa Önt úti céljához.

Állapotfelmérés és eredetiségvizsgálat!

A használtautó vásárlása a bizalmon alapul. Egy többéves autó múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, melyet a vásárlók nem feltétlen tudnak leellenőrizni. Éppen ezért a vásárlás előtt fontos az autó ellenőrzése, melyet a Pappas Auto márkaszervizeiben nagy szakértelemmel és több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink igény esetén elvégeznek.  
A Pappas Auto mindig arra törekszik, hogy a legjobb szervizszolgáltatásokat biztosítsa Önnek az autóját érintő valamennyi kérdés és probléma esetén. Ha a mobilitásról van szó, Ön is bátran megbízhat sokéves tapasztalatunkban, professzionális szervizünkben és az eredeti alkatrészekre vonatkozó garanciákban. Mindezek segítségével biztosíthatja gépjárműve tökéletes biztonságosságát és hosszú távú értékállóságát.