Hozza közelebb a jövőt!

Mercedes-Benz plug-in hybrid modellek akár 2,99% fix kamattal (THM: 3,05-3,21%)[1] és 100 000 forint értékű ajándék töltőkártyával[2]

A kampány kizárólag 2024. április 25-től 2024. június 30-ig leadott megrendelésekre érvényes, vagy visszavonásig tart. A kampány kizárólag a megjelölt plug-in hybrid modellekre vonatkozik, ideértve a raktáron lévő autókat is.

Válasszon Ön is Mercedes-Benz Plug-in hybrid modelljeink közül most kedvező finanszírozási konstrukcióval és ajándék töltőkártyával!

A járművéhez a szériafelszereltség részeként biztosítunk Integrált Szerviz Csomagot (ISP), amely az első üzembe helyezésétől számított 48 hónapig, vagy 120 000 km-es futásteljesítményig érvényes. Az ISP az Ön kényelmét és a jármű állapotának megóvását szolgálja.


Miért érdemes egy plug-in hybrid modell mellett döntenie?

Intelligens gazdaságosság és alacsony fogyasztás.

A plug-in hybrid gépkocsik két világ előnyeit kínálják: kb. 100 km elektromos hatótávolsággal a városban és a városon kívül is elektromosan jól közlekedhet. Hosszú útvonalon a belső égésű motor hatótávolságának előnyeit élvezheti. Összességében gazdaságosabban autózhat, hiszen a fékezésnél a rekuperációval energiát nyerhet vissza.

Kényelmes menetdinamika.

A hibrid technológia erőssége a sokoldalúság és a rugalmasság, anélkül, hogy tudatosan döntenie kellene. Ez a technológia kombinálja az elektromos gépkocsi előnyeit – szinte zajmentes és helyi CO2-kibocsátás nélküli elektromos üzemmód – azzal a függetlenséggel, amelyet egy belső égésű motor biztosít a hosszabb utakhoz a maga mindenkor rendelkezésre álló teljesítményével.

Nagy hatótávolságok az intelligens hajtásmenedzsmentnek köszönhetően.

Az intelligens üzemeltetési stratégia folyamatosan önállóan dönt a belső égésű és a villanymotor ideális kombinációjáról. Ezzel az a célja, hogy minden közlekedési szituációban a lehető leghatékonyabban használja fel az energiát, a teljesítményt és a hatótávolságot.


Élvezze a plug-in hybrid hajtás előnyeit!

A 250 e limuzin Plug-in hybrid[3]

Az A-osztály limuzin Plug-in hybrid modelljei a teljesítmény és a gazdaságosság legjobb kombinációját nyújtják. Fedezze fel a modern négyhengeres benzinmotor és a hatékony elektromos motor ideális kombinációját az intelligens menetdinamika érdekében.

A 250 e kompaktlimuzin Plug-in hybrid[3]

Az A-osztály Plug-in hybrid megújult külső designjának lenyűgöző elemei az új, progresszív frontrész, a Mercedes-Benz csillagmintázatú hűtőrács, a lapos LED-es fényszórók és az opcionálisan elérhető, krómozott elemekkel ellátott hátsó diffúzor.

A modern, progresszív és felhasználóbarát belső tere számos digitális és biztonsági innovációt rejt. Az A-osztály mindenben a gépkocsivezetőhöz igazodik, legyen szó a továbbfejlesztett MBUX multimédiás-rendszerről vagy a komfortülésekről.

B 250 e Plug-in hybrid[4]

Az új B-osztály a sportos dinamika, a valódi kényelem, a kézzelfogható térérzet és a nagyfokú variálhatóság ideális kombinációjával nyűgöz le. Az innovatív MBUX kezelési koncepcióval és a korszerű megoldásaival digitális szempontból is az élen jár. Ez a sokoldalú tehetség Plug-in hybrid hajtásával minden helyzetben helytáll, legyen szó a hétköznapok kihívásairól, vagy szabadidős tevékenységekről.

GLA 250 e Plug-in hybrid[5]

A GLA már első pillantásra lenyűgöző: gyémánt formájú hűtőrács króm csapokkal, LED hátsó lámpák és a markáns kipufogóvégeknek köszönhetően. A GLA 250 e Plug-in hybrid megnövelt hatótávolsággal és az alacsony fogyasztással bizonyítja okos hajtási teljesítményét. Az akkumulátor akár otthoni vagy nyilvános hálózatról is feltölthető (AC, opcionálisan DC). Így mindig hatékonyan vezethet: alacsony károsanyag-kibocsátással a városban és a hatótávolságoktól függetlenül a hosszabb távokon.

CLA 250 e Coupé Plug-in hybrid6]

A Mercedes-Benz CLA Coupé kiemelkedő külső felszereltségelemei automatikusan magukra vonzza a tekintetet: új első lökhárító, új hátsó lökhárító és új keréktárcsadesign – mindez tökéletes összhangban, elegáns kupésziluett alatt, négy keret nélküli ajtóval. Avantgárd tervezésű térarchitektúrájával és rendkívül modern kezelőelemeivel az új Mercedes-Benz CLA Coupé belső tere lenyűgöző. Az MBUX multimédia-rendszer, a komfortülések és az asszisztensrendszerek csak az Ön kényelmét szolgálják utazása során. A továbbfejlesztett Plug-in hybrid technológia a CLA Coupéban is maradandót alkot: a megnövekedett akkumulátorkapacitásnak köszönhetően nőtt az elektromos hatótávolság és az elektromos teljesítmény.

CLA 250 e Shooting Brake Plug-in hybrid[7]

A továbbfejlesztett Plug-in hybrid technológiával rendelkező új CLA Shooting Brake maradandó benyomást kelt: az elektromos hatótávolság a megnövelt akkumulátorkapacitásnak köszönhetően megnőtt, és az elektromos teljesítményt is növelték.

C-osztály limuzin Plug-in hybrid modellek[8]

A Mercedes-Benz C-osztály limuzin Plug-in hybrid designja rendkívül progresszív és markáns. Kettéosztott hátsó lámpái és a frontrésze csillagos designnal kialakított, gyémántmintázatú hűtőrácsa kiemelkedő összhangot teremt. A limuzin belső formanyelve gondosan lett megtervezve a legapróbb részletekig. A tágas belső tér és a komfortülések által nyújtott kényelem, valamint az MBUX multimédia rendszer élménnyé varázsolja minden utazását.

C-osztály T-modell Plug-in hybrid modellek[9]

A C-osztály T-modell formavilágának meghatározói a dinamikus arányok, a letisztult felületek és a magas fokú funkcionalitás. A sportosság és a luxus találkozása. Az impozáns összképet a farrész teszi teljessé az osztott hátsó lámpákkal.

A C-osztály T-modell belső tere igazi oázis és hagyományosan Mercedes: a minőségi anyagok használata megadja hangulatot az ellazuláshoz. Modern csúcstechnológia: a digitális műszerfal. Mostantól intuitíven, érintéssel is vezérelheti gépkocsiját.

E-osztály limuzin Plug-in hybrid modellek[10]

A megvilágított hűtőrácstól egészen a lenyűgöző világítási részletekkel rendelkező elegáns és dinamikus hátsó részig. A két részből álló hátsó lámpa el fogja kápráztatni új vonalaival és összetéveszthetetlen belső csillagoptikájával.E-osztály limuzin Plug-in hybrid nem csak a design terén állít fel új mércét. A legújabb generációs MBUX multimédia-rendszer még személyesebb élményt nyújt. Intuitíven és harmonikusan összekapcsolja a kényelmi és szórakoztató, valamint a mindennapi munkához szükséges funkciókat.

E-osztály T-modell Plug-in hybrid modellek[15]

E-osztály T-modell külső designja a letisztult formanyelv, a dinamikus arányok és az intelligens térkoncepció révén nyűgöz le. Az olyan jellegzetes designelemek, mint a csillagmotívummal ellátott hátsó lámpák, a megvilágított hűtőrács és a felületbe simuló ajtófogantyúk modern eleganciát sugároznak és egészítik ki a klasszikus Mercedes-Benz T-modellt. A T-modell belső tere a legújabb generációs MBUX multimédia-rendszer révén személyes kényelemmel és intuitív kezeléssel nyűgöz le. A tágas belső tér, magasfokú kényelem és kifinomult design teszi teljessé a Mercedes-Benz élményt.

S-osztály limuzin Plug-in hybrid modellek[18]

A modern luxus és az első osztályú kényelem új szintet ér el az S-osztály limuzin Plug-in hybrid modelljeiben. Az innovatív komfortfelszereltségek a vezetőüléstől a hátsó térig egyedi élménnyé teszik az utazást. A plug-in hybrid technológiájú új S-osztály limuzin lenyűgöző jellemzői a nagy teljesítmény, a rövid töltési időtartamok és a mindennapi használatra alkalmas elektromos hatótávolság.

GLC SUV Plug-in hybrid modellek[19]

Letisztult vonalak és dinamikus arányok jellemzik az új GLC külső formatervét. Kettéosztott hátsó lámpák és a sportos frontrész Mercedes-Benz mintázatú hűtőburkolattal karakteres megjelenést nyújt autójának! A GLC SUV belső tere igazán különleges, hiszen a gépkocsivezető felé döntött központi kijelző, a multifunkciós sportkormány vagy a minőségi díszítőelemek egyaránt minőségi anyagból készülnek és kényelmet kínálnak az utazások során.

GLC Coupé Plug-in hybrid modellek[20]

A Mercedes-Benz GLC Coupé egyedi karaktere lenyűgöző és az ikonikus Mercedes-Benz Coupé designját egy sportos-luxus Coupéban kelti életre. Az érzékien letisztult deisgnnak és az átgondolt műszaki fejlesztéseknek köszönhetően az új GLC Coupé minden terepen magabiztos benyomást kelt. Az avantgárd belső tér már a szériakivitelnél is a modern luxust képviseli, és kidolgozása különösen magas színvonalú. Esztétikus és sokrétű funkciói jól láthatóvá teszik az új GLC Coupé első osztályú sportosságát. A legfinomabb bőrből készült üléskárpitokkal és az érintőképernyővel minden érzékszervet lenyűgöz.

GLE SUV Plug-in hybrid modellek[21]

A modellfrissített GLE új hűtőráccsal ellátott optimalizált front designja hangsúlyozza a dinamikus SUV-karaktert. Az opcionálisan elérhető 22"-os könnyűfém keréktárcsák és a panoráma-tolótető már első pillantásra is magas szintű vezetési komfortot sugároznak. Engedje, hogy lenyűgözzék a részletek:
A környezetmegvilágítással az ajtók nyitásakor egy animált Mercedes-Benz csillagmintázat vetül a padlóra.
A GLE belső tere első osztályú kényelemmel és kiváló minőségű anyagokkal inspirál az exkluzív, jó hangulatú környezetért. Az új, háromküllős, multifunkciós kormánykerékkel és a legújabb generációs MBUX rendszerrel felszerelt GLE minden utazás során kiváló kezelési kényelmet kínál.

GLE Coupé Plug-in hybrid modellek[23]

Erőteljes, dinamikus és sportosabb, mint valaha: az új GLE Coupé alapfelszereltségként az AMG Line kivitelben érkezik, és egyesíti a markáns SUV-elemeket és az elegáns Coupé jellegzetességeket. Az új orr-rész és fényezések, valamint az akár 22"-os kerekek egyediséget biztosítanak a külső megjelenésben.

Kiváló minőségű design minden részletében. A GLE Coupé belső tere új, lenyűgöző kárpitszínei és díszítőelemei, valamint minőségi anyagokból készült szellőztetőfúvókái sportos-elegáns hangulatot teremtenek.

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

[1] A kampány kizárólag 2024. április 25-től 2024. június 30-ig leadott megrendelésekre érvényes, vagy visszavonásig tart. A kampány kizárólag a megjelölt plug-in hybrid modellekre vonatkozik, ideértve a raktáron lévő autókat is.

A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.). A szolgáltató nevében a kereskedők járhatnak el. A kalkuláció nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A kalkuláció nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap, minimum finanszírozott összeg 5.000.000 Ft. A 2,99% akciós kamatozás 30-50% önerő és maximum 60 hónapos futmaidő mellett érhető el. A havi díjak kalkulációjánál a regisztrációs adó mértéke nem lett figyelembe véve. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 53.892 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.233.564 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 3,13%. Ügyleti kamatláb: 2,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, a HBNY díja, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mértéke a szerződésben és a jogszabályokban meghatározott esetekben módosulhat. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja, a THM mértéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező, melynek mindenkori költsége a Lízingbevevőt terheli. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozza a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. A részletes feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben.

[2] A töltőkártya egy egyszeri, bruttó 100 000 Ft-os voucher formájában kerül átadásra a gépjármű átvételekor. A voucher 2024.12.31-ig aktiválható, valamint aktiválást követően 3 éven belül használható fel Európa azon országaiban, ahol elérhető a Mercedes me Charge szolgáltatás. A Mercedes me Charge hálózatán belül elérhető töltőoszlopok listáját az alábbi linken találja: https://eu.charge.mercedes.me/web/hu/daimler-hu/service. Egy ügyfél számára, illetve megkötött Mercedes me Charge szerződéshez legfeljebb 3 voucher aktiválható (különböző járművek esetében). A voucherrel kapcsolatban érdeklődjön hivatalos Mercedes-Benz kereskedéseinkben! A szolgáltatást a Digital Charging Solutions Gmbh. (DCS) biztosítja. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért látogasson el weboldalunkra (www.mercedes-benz.hu) vagy márkakereskedéseinkbe. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek!

[3] A 250 e Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,1 – 0,8 l/100 km; súlyozott, kombinált áramfogyasztás: 17 - 15 kWh/100 km; súlyozott, kombinált CO2-kibocsátás: 25 - 18 g/km (WLTP értékek)

[4] B 250 e | súlyozott kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,2-0,9 l/100 km; súlyozott, kombinált áram-fogyasztás: 17,4-15,4 kWh/100 km; súlyozott kombinált CO2-kibocsátás: 27-20 g/km (WLTP értékek)

[5] GLA 250 e Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,4 – 1,1 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 24 - 21 g/km (WLTP értékek).

[6] CLA 250 e Coupé Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,1 – 0,8 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 24 - 18 g/km (WLTP értékek).

[7] CLA 250 e Shooting Brake Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,1 – 0,8 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 26 - 19 g/km (WLTP értékek).

[8] C-osztály limuzin plug-in hybrid modellek | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,8 – 0,4 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 18 - 11 g/km (WLTP értékek).

[9] C-osztály T-modell Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,8 – 0,5 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 19 - 12 g/km (WLTP értékek).

[10] E-osztály E 300 e limuzin Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,8 – 0,5 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 18 - 12 g/km (WLTP értékek).

[11] E-osztály E 300 e 4MATIC limuzin Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,9 – 0,6 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 20 - 14 g/km (WLTP értékek).

[12] E-osztály E 400 e 4MATIC limuzin Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,9 – 0,6 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 20 - 14 g/km (WLTP értékek).

[13] E-osztály 300 de limuzin Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,6 – 0,5 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 16 - 12 g/km (WLTP értékek).

[14] E-osztály 300 de 4MATIC limuzin Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,8 – 0,5 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 20 - 14 g/km (WLTP értékek).

[15] E-osztály 300 e T-Modell Plug-in hybrid | Súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,9 – 0,6 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 20 - 13 g/km (WLTP értékek).

[16] E-osztály 300 de T-modell Plug-in hybrid | Súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,7 – 0,5 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 18 - 13 g/km (WLTP értékek).

[17] E-osztály 300 de 4MATIC All-Terrain Plug-in hybrid | Súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,9 – 0,6 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 22 - 17 g/km (WLTP értékek).

[18] S 580 e | kombinált áramfogyasztás: 20,5 kWh/100 km; kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,9-0,6 l/100 km; kombinált CO2 kibocsátás: 20-14 g/km (WLTP értékek)

[19] GLC SUV Plug-in hybrid | Súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,6 – 0,4 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 15 - 10 g/km (WLTP értékek).

[20] GLC Coupé Plug-in hybrid | Súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,6 – 0,4 l/100 km; súlyozott, kombinált CO2-kibocsátás: 15 - 10 g/km (WLTP értékek)

[21] GLE SUV 350 de 4MATIC Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 0,9 – 0,6 l/100 km; súlyozott, kombinált CO2-kibocsátás: 23 - 16 g/km (WLTP értékek)

[22] GLE SUV 400 e 4MATIC Plug-in hybrid | súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,1 – 0,8 l/100 km; súlyozott, kombinált CO2-kibocsátás: 25 - 19 g/km (WLTP értékek)

[23] GLE Coupé Plug-in hybrid | Súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,0 – 0,6 l/100 km; súlyozott, kombinált CO2-kibocsátás: 23 - 15 g/km (WLTP értékek)