Jeep®

Jeep®

A terepjárók megtestesítője

Jeep®


A Jeep évtizedek óta a terepjárók megtestesítője. A ’40-es évek óta a szabadság, kaland  és függetlenség szimbóluma off-road és on-road területen egyaránt. 
Nagyvárosi dzsugelben, sárban vagy hóban a Jeep éppúgy kompromisszumok nélkül maximálisan teljesít a kényelem és innováció legmagasabb szintjén. 

A Jeep kínálata: 

A Jeep modellek felszereltsége

Valamennyi Jeep híres  kényelmes belső kialakításáról és nívós felszereltségéről, leginkább pedig sokszínűen bevethető összkerékmeghajtásának köszönhetően még a legkeményebb terepeken is kiállja a vizsgát. 

Több, mint 70 széria és rendelhető biztonsági felszereltség járul hozzá a Cherokee magabiztosságához. Az új Jeep® kormánykeréken minden kezelőszerv biztonságosan elérhető, hisz ujjnyi távolságra találhatóak egymástól. A jármű szerkezetében több mint 65%-ban alkalmazott nagyszilárdságú acél, valamint az aktív-, és passzív biztonsági elemek széles kínálata óvja az utasokat minden kilométeren. A fontosabb opciók közé tartozik az adaptív sebességtartó automatika, mely radar és videó érzékelők segítségével segít fenntartani az előre beállított távolságot az Ön járműve és az Ön előtt haladó gépkocsi között, és egy esetleges ütközést elkerülendő, akár teljesen meg is állíthatja a járművet. Az új párhuzamos és merőleges parkolássegítő rendszer ultrahangos érzékelők segítségével könnyíti meg a parkolást, a sávelhagyásra figyelmezető jelzés pedig segít a járművet biztonságosan az úton tartani. 


Longitude – limited – trailhawk

Friss és agresszív új külsejével az Új Cherokee formaterve a jövőt idézi, mialatt megtartotta legendás örökségét is: vadonatúj kialakítása elkápráztatja még a legkényesebb ízléssel rendelkezőket is. Erőteljes megjelenéssel, agresszív kerékaránnyal és határozott útjelenléttel rendelkezik. A Latitude verzió alapfelszereltsége még exkluzívvabbá válik a Limited verzión, mely végül a Trailhawk verzión csúcsosodik ki, ahol a Jeep® élmény igazán extrémmé válik. 

Ha át akarja élni az amerikai utakon való autózás élményét, tesztelje legújabb Jeep modelleinket

Modellválasztó

Azonnal elérhető Jeep modelleket keres?

3 Jeep modellünk van jelenleg készleten

* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.