ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

Autószervizként küldetésünk, hogy a kritikus időszakban is elvégezzük a gépjárművek javítását. Ezért a Pappas Auto valamennyi márkaszervizében immár elérhető hozom-viszem szolgáltatásunk. Önnek nem kell elhagynia otthonát.
Szolgáltatásunk keretén belül gépjárművét előre egyeztetett időpontban és helyszínen személyes érintkezés nélkül vesszük át. Munkatársunk megfelelő védőfelszerelésben érkezve elszállítja autóját márkaszervizünkbe.

Szakavatott kollégáink ezt követően elvégzik a gépjármű állapotfelmérését, összeállítják a javításra vonatkozó részletes ajánlatot és felveszik Önnel a kapcsolatot e-mailben és telefonon.

Márkaszervizünk a javítást és szervizelést követően elküldi Önnek elektronikusan a számlát. A költségek kiegyenlítése után már nincs más dolgunk, mint visszaszállítani Önhöz gépjárművét, melynek során különlegesen ügyelünk a higiéniai szabályok betartására.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

 

KIA - Kontaktus nélküli bejelentkezés és szerviz

Ma már a kanapéról is intézheti a szervizbejelentkezést és már érintkeznie sem kell kollégáinkkal az autója szervizeléséhez. Amennyiben szeretné Kia gépkocsija karbantartását elvégeztetni úgy is megteheti, hogy kollégáinkkal személyesen nem is találkozik. Vegye fel a kapcsolatot velünk online vagy telefonon és minden szükséges információt elmondunk Önnek az autója leadásával/átvételével kapcsolatban.
KIA Assistance szolgáltatásunkkal nem marad magára az utakon, Assistance szolgáltatásunk hosszabbításával kapcsolatban érdeklődjön márkaszervizeinknél!

A szolgáltatás ára:

Budapest közigazgatási határig: 11 811 Ft+áfa      
Vidék: 9 449 Ft+áfa        

Azon vidéki városokban, ahol a Pappas Auto jelen van, ott a Hozom-viszem szolgáltatás a város közigazgatási határain belül vehető igénybe.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.