smart EQ fortwo coupé

A tökéletes elektomos autó a városhoz

100%-ban elektromos. 100%-ban városi.

Városi kisautó, állami támogatással** ?
A Pappas Auto-nál lehetséges!

Válassza most a 100%-ban elektromos smart modelljeink egyikét és legyen Öné ez a városi cirkáló. Emelje új szintre az egyedülálló autózás élményét, a legmodernebb, innovatív szolgáltatásokkal vegyítve.

Részletekért forduljon kollégánkhoz bizalommal:

Tények és Adatok

Motor: Elektromos motor
Gyorsulás 0 – 60 km/h: 4,9 s
Gyorsulás 0 – 100 km/h: 11,5 s
Végsebesség: 130 km/h
Hatótávolság: 155-160 km
Akkumulátor kapacitás: 17,6 kWh
Akkumulátor típusa: Li-ion
Akkumulátor cellák száma: 96
Fedélzeti töltő: 4,6 kW
Töltési idő 10-80 % töltőállomáson: < 40 min
Töltési idő 10-80 % háztartási hálózatról: < 6 h
Kombinált energiafogyasztás: 13,0 – 12,9 kwh/100 km

Kompakt, kicsi és városi használatra tökéletes:
a smart EQ fortwo kialakítása

Ha leveszi a lábát a gázpedálról

Az intelligens smart rekuperációba lép, amivel visszanyeri az energiát. Emellett Eco üzemmódban további energiamegtakarító intézkedések sorát indíthatja el. Praktikus, nemde? Így akár 160 kilométert is megtehet egyetlen feltöltéssel smart EQ fortwo modelljével. A töltéshez pedig csatlakoztassa egyszerűen a smart EQ fortwo modellt nyilvános töltőhöz – vagy akár hagyományos háztartási konnektorhoz.

Kicsi és kompakt

Már az elindulásnál érezheti az autó agilitását. A 41 kW-os motor fokozatmentesen gyorsít mindössze 4,9 másodperc alatt álló helyzetből 60 km/h-ra – közel hangtalanul! A nagyfeszültségű akkumulátor a jármű aljában kapott helyet, így alacsony súlypontról gondoskodik. Az ezáltal létrejött fokozott menetstabilitás pedig minden kanyarban érezhető. Ha a fordulékonyságról és manőverezésről van szól, a város a smart EQ fortwo lábai előtt hever. 2,69 méteres hosszával az autó nem csak a keskeny utcák hőse, hanem még a legkisebb parkolóhelyek meghódítására is képes.

Válassza meg színeit!

A smart EQ fortwo esetében mindig kétféle színt kombinálhat egymással. Így minden smart modell saját egyéniség.

Kényelmes minden tekintetben:
a smart fortwo EQ belső tere

Otthonos atmoszféra

Dinamikus vonalak, nagyméretű szövetkárpitozású felületek és méhsejt-minta – a smart modellek jellemzői, amelyek olyan különleges atmoszférát teremtenek, amiben az összes utazó azonnal jól érzi magát.
Kompakt mérete ellenére a smart kényelme különösen meggyőző. Ez az opcionális smart médiarendszeren is jól látható, amelynek bizonyos funkciói beszédvezérléssel is irányíthatók.

**Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a KÖZÚTI ELEKTROMOS JÁRMŰ BESZERZÉS TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSOKNAK támogatásáról szóló RRF-10.10.1-23 pályázat határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat és feltételeket a hivatkozott pályázat tartalmazza. További részleteket a www.palyazat.gov.hu oldalon talál.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 130 km/h
Teljesítmény (LE) 82 LE
Teljesítmény (kw) 60 kW
Hossz 2695 mm
Magasság 1555 mm
Szélesség 1893 mm
Hasznos terhelésnek 215 kg
Ajtók 2
Ülések száma 2
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 0 kWh/100 km
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály A+
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)