Most igazán
feltöltjük!

Most különleges felszereltségeket kaphat Mercedes-Benz plug-in hibrid modellekhez!

2023. december 31-ig!

Mercedes-Benz plug-in hibrid modellek most ajándék extrafelszereltséggel[1]
és töltőkártyával[2]. Válasszon az alábbi modellek közül, melyekhez a megjelölt
ajándék extrafelszereltségeket biztosítjuk!

Mercedes-Benz plug-in hibrid modelljéhez most ajándék, bruttó 100 000 Ft értékű töltőkártyát is kap ajándékba!

A járművéhez a szériafelszereltség részeként biztosítunk Integrált Szerviz Csomagot (ISP), amely az első üzembe helyezésétől számított 48 hónapig, vagy 120 000 km-es futásteljesítményig érvényes. Az ISP az Ön kényelmét és a jármű állapotának megóvását szolgálja.

Tekintse meg a kampányban szereplő modelleket és a hozzájuk tartozó extrafelszereltségeket:


További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

1 A kampány kizárólag 2023. október 11-től 2023. december 31-ig leadott megrendelésekre érvényes, vagy visszavonásig tart. A kampány kizárólag a megjelölt plug-in hibrid modellekre vonatkozik, ideértve a raktáron lévő autókat is. A kampányban résztvevő modellek listáját, valamint a modellekhez kapcsolódó extra felszereltségeket a www.mercedes-benz.hu/pluginhibrid oldalon tekinthetik meg. Egyes modellek esetén motorizáltságtól függően az ajándék extra felszereltség ára különbözhet.
2 A töltőkártya egy egyszeri, bruttó 100 000 Ft-os voucher formájában kerül átadásra a gépjármű átvételekor. A voucher 2024.08.31-ig aktiválható, valamint aktiválást követően 3 éven belül használható fel Európa azon országaiban, ahol elérhető a Mercedes me Charge szolgáltatás. A Mercedes me Charge hálózatán belül elérhető töltőoszlopok listáját az alábbi linken találja: https://eu.charge.mercedes.me/web/hu/daimler-hu/service. Egy ügyfél számára, illetve megkötött Mercedes me Charge szerződéshez legfeljebb 3 voucher aktiválható (különböző járművek esetében). A voucherrel kapcsolatban érdeklődjön hivatalos Mercedes-Benz kereskedéseinkben! A szolgáltatást a Digital Charging Solutions Gmbh. (DCS) biztosítja.