Mercedes-Benz CLA Coupé

Az elegáns formatervezés és a korszerű hajtáslánc-technológia ötvözete.

A Mercedes-Benz CLA Coupé jellegzetes sziluettjének és korszerű formatervezésének összjátéka révén emelkedik ki. A meredek első légbeömlőtől kezdve a GT hátsó részéig minden elem a dinamikus összkoncepciót tükrözi. A négyajtós autó motorházteteje alatt is a klasszis rejlik: A dízel és hibrid változatok mellett a CLA Coupé benzinmotorral is elérhető. Ez a bevált 48 voltos technológiával van felszerelve. Ez rövid távon nagyobb teljesítményhatárt biztosít a járműnek, ugyanakkor csökkenti a CO2-kibocsátást.

A Mercedes-Benz CLA Coupé összes kiemelkedő jellemzője:

  • Nagy teljesítményű LED fényszórók

  • Teljes LED-es hátsó lámpák

  • Médiakijelző 10,25"-os érintőképernyővel

  • Új generációs MBUX multimédiás rendszer

  • Három küllős kormánykerék kézfelismeréssel

  • Tolatókamera

  • DISTRONIC aktív távolságtartó asszisztens (opció) 

  • Aktív fékasszisztens kanyarodási és kereszteződés funkcióval (opcionális)

  • aerodinamikailag optimalizált 17 colos könnyűfém keréktárcsák 

  • Mercedes-Benz mintás hűtőrács

Azonnal felismerhető: a CLA Coupé elegáns külseje

© Mercedes-Benz AG

Formás körvonalak

© Mercedes-Benz AG
Az áramló vonalak harmonikus kapcsolatot teremtenek a Mercedes-Benz CLA első és hátsó köténye között. Ez formás sziluettet eredményez, amely egyedivé teszi a jármű formatervét. A négy keret nélküli ajtó zökkenőmentesen illeszkedik a külsőhöz, és teljessé teszi a kupé dinamikus megjelenését. A CLA modellek kizárólag a Hyper Blue fényezéssel kaphatók.

Háromdimenziós hűtőrács

© Mercedes-Benz AG
A sportos, lapos motorháztető a két, erőt sugárzó kiemelkedő domborulattal még álló helyzetben is nagyfokú dinamizmusról árulkodik. Ezt a sportos megjelenést tovább hangsúlyozza az enyhén előre dőlő első légbeömlő. A CLA szemből is lenyűgöző jelenség: A háromdimenziós Mercedes-Benz mintázat kiemeli a nagy Mercedes-Benz csillagot a jármű elejé

Nagy teljesítményű LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz CLA Coupé szériafelszereltségként éles kontúrokat megjelenítő, nagy teljesítményű LED fényszórókkal rendelkezik. Záráskor vagy nyitáskor a jármű rövid fényjelzésekkel reagál. Opcióként a CLA MULTIBEAM LED fényszórókkal is rendelhető, amelyek különösen hatékony megvilágítást garantálnak az úton.

Gumiabroncsok egyedi igények szerint

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz CLA Coupé már alapfelszereltségben is 17 hüvelykes, 5 ikerküllős könnyűfém keréktárcsákon gördül. Az aerodinamikailag optimalizált gumiabroncsok kiemelik a CLA karakteres megjelenését. Opcióként más abroncsmodellek is rendelhetők - például az AMG Line több küllős könnyűfém keréktárcsái.

Ellenállhatatlan kényelem: a CLA Coupé modern belső tere

© Mercedes-Benz AG
A CLA Coupé a Mercedes-Benz legújabb kormánykerék-változatát kapta. A kiváló minőségű kormánykerék foglalatnak köszönhetően a tapintási élmény mellett az úgynevezett „ujjvezérléses navigáció" is lehetővé válik. A különböző járműbeállításokat a kormánykeréken végzett mozdulatokkal és érintésekkel vezérelheti. A kormánykeréken található kézérzékelő érzékeli, hogy tartja-e a kormányt és szükség esetén figyelmezteti Önt.

MBUX rendszerű fülke

© Mercedes-Benz AG
A CLA Coupé alapfelszereltségként 10,25"-os, érintőképernyőt is tartalmazó médiakijelzővel rendelkezik. Opcionálisan ez kiegészíthető egy ugyanolyan méretű, teljesen digitális műszerkijelzővel. A két LCD-képernyő egy lenyűgöző, szélesvásznú vezetőfülkét alkot. A legújabb generációs MBUX multimédiás rendszer lehetővé teszi a jármű beállításainak érintéssel, hanggal vagy mozgással történő, kényelmes vezérlését.
Az 590 wattos teljesítményű, összesen 12 hangszóró egyedülálló hangélményt nyújt az opcionális Burmester® hangrendszeren keresztül, Dolby® Atmos térhatású hangzással. A legjobb hangteljesítmény elérése érdekében a vezető külön állíthatja be az első és a hátsó hangszórókat.
Annak érdekében, hogy a Mercedes-Benz CLA Coupéval hosszú utakat is kényelmesen tehessen meg, a járművet kiváló minőségű, kényelmes ülésekkel szerelték fel. Ezeket innovatív háromdimenziós és újrahasznosított PET-ből készült anyag borítja. Opcionálisan a járművezetők választhatnak az üléshuzathoz az ARTICO műbőr/mikroszálas MICROCUT Bahia Brown vagy az ARTICO Sagegrey műbőr közül is. Ha sportosabb vezetési élményre vágyik, válassza az AMG sportüléseket.

Minden elérhető közelségben

© Mercedes-Benz AG
Az intuitív elrendezésű, kulcsfontosságú kezelőszerveket integráló tágas középkonzol teljesen belesimul a belső térbe. Elegendő hely van a fontos tárgyaknak, amelyeknek könnyen elérhető helyen kell lenniük a vezető számára.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE 238 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 175 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5 l/100km 7.4 l/100km
CO2-kibocsátás 129 (g/km) 169 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek