Mercedes-Benz CLA Coupé

Ellenállhatatlan stílusforradalmár Kecskemétről!

Újabb világszínvonalú Mercedes-Benz személyautó gyártása kezdődik meg Kecskeméten: a világ legjobb légellenállási-együtthatójával, avantgárd kupé-designnal és kívánságra 4MATIC összkerékhajtással készülő CLA-val a márka új szegmenst alapít.

11 készletről elérhető jármű

1
Új autó
10
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,8 - 6,7 l/100km
CO²-kibocsátás 100 - 153 (g/km)
Teljesítmény 85 - 165 kW (116 - 224 LE)

Keret nélküli ajtóival a CLA a Concept Style Coupé koncepcióautó formavilágát helyezi át közvetlenül a sorozatgyártásba. Az újdonság alapfelszerelései között megtalálható a radartámogatású fékrendszer (COLLISION PREVENTION ASSIST), amely 7 km/órától figyelmezteti a vezetőt az akadályra és a fékpedál megnyomásakor precízen szabályozott fékezést kezd meg. Az autó alapfelszereltségének része az Integrált Szerviz Csomag, ami Magyarországon egyedülálló módon négy éves időtartamon vagy 120 000 kilométeres futásteljesítményen belül teljesen díjmentes karbantartást biztosít az új CLA-k tulajdonosainak.  Lélegzetelállítóan sportos arányok és az erőteljesen dinamikus formanyelv domború és homorú felületeinek játéka teszi összetéveszthetetlenné a négyajtós kupét. A CLA szinte egy az egyben a Concept Style Coupé avantgárd designját örökíti a sorozatgyártásba.

Az enteriőr a küllem sportos összképét folytatja, különösen erős értékhatással, amelyet a formanyelv és a válogatottan pazar anyagok kombinációs lehetőségeivel valósítottak meg. A díszítőelemek valamennyi felülete ezüstös galvanizálással kap hűvös tapintású, fémes hatást.

A sportos karaktert emelik ki a CLA első és hátsó integrál-ülései is. Hátul a szélső helyek a hangsúlyosak (összesen 2+1 férőhely). A felszereléstől függően színes kontrasztvarrások is választhatók, a hangulatvilágítás pedig kívánságra fényhidat képez az üléstámla és a fejtámla közötti résben.

Minding online: a multimédia-rendszerek

Kiegészítő funkciók, további alkalmazások és módosított, színes grafika jellemzi a CLA-ba beépített legújabb multimédia-nemzedéket, amely révén az új generációs felhasználók utazás közben is kapcsolatban maradhatnak ismerőseikkel és élvezhetik a gazdag multimédia élményt. 

 

További információk: www.mercedes-benz.hu