Mercedes-Benz CLA Coupé

Minden, ami különlegessé teszi Önt.

 

Design, amelyet nem lehet nem észrevenni. Teljesítmény, amely felgyorsítja az életet. Interfész, amely az Ön nyelvét beszéli.

Újautó ajánlatok

Akciós modell
8 990 000 Ft-tól
Induló ár
9 755 100 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

7 elérhető jármű

1
Új autó
6
Használt autó
1
Online foglalható

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,0 - 7,3 l/100km
CO2-kibocsátás 105 - 167 (g/km)
Teljesítmény 85 - 225 kW (116 - 306 LE)

Feltűnően öntudatos.

Az új CLA-t úgy terveztük meg, hogy tökéletesen megfeleljen Önnek. Fényes gyémántmintázatú hűtőrácsával, izmos vállrészeivel és széles farával minden tekintetet megfog. És persze Önt is rabul ejti.

A sportnak szüksége van szabályokra.

Mégpedig az Ön szabályaira. A beállítást Ön határozza meg egy gombnyomással. Ha kívánja, gépjárműve lengéscsillapítói is beállíthatók és a legsportosabb jellemvonás csak most következik: az AMG Performance modellek egyenesen élményszerűvé teszik gépkocsiját.

Az új CLA tökéletesen passzol Önhöz.

A CLA sohasem követte a divatokat. Designja mindig is külön kategória volt és marad.

Izmos formák.

Ha egyetlen, a legkarakteresebb jellemzővel kellene leírnunk az új CLA designját, akkor az izmos vállrészeket kellene kiemelnünk, amelyek az első kerekektől a plasztikusan kiformált farrészig feszülnek.

Előrehajló frontrész gyémántmintázatú hűtőráccsal.

Különösen oldalról nézve ismerhető fel jól, hogy a frontrész – amelyet hosszan elnyúló motorháztető egészít ki – finoman, de dinamikusan előrehajlik. Elölről rátekintve pedig az elegáns és filigrán gyémántmintázatú hűtőrács csillogása tűnik szembe. Összetéveszthetetlen arc. Maga az egyéniség a tömegben.

Keret nélküli ajtók.

Megélhető és látható szabadság: mivel az ajtókon nincs keret, utánozhatatlanul könnyed és elegáns benyomást tesznek. Nem sok autónál találkozunk ezzel, de minden legendás coupé így lép fel.

Íme a Mercedes-Benz User Experience!

Az új CLA Coupéval úgy tud kommunikálni, mint egy barátjával. Természetes beszéddel, érintéssel vagy intuitív gesztusokkal – mindig azon a módon, ahogyan éppen szeretné.

Modern belső tér „wrap-around” designnal.

Úgy érzi majd, mintha ez a belső tér átölelné. A műszerfal, a középkonzol és az ajtóburkolatok egybefüggő, megszakítások nélküli környezetet alkotva testesítik meg a kellemes „wrap-around“ designt. Ez ebben a kategóriában éppúgy egyedülálló, mint a díszítőelemek választéka és a mindennek a legjobb fényt adó, akár 64 színnel is vezérelhető Ambiente megvilágítás.

Klimatizált első ülések.

Nem kell küzdenie nyáron a forrósággal. Ehhez az új CLA-ban csupán egy gombnyomás szükséges. Az opcionálisan rendelhető klimatizált első ülésekkel jobban fogja élvezni a meleg nappalokat és éjszakákat.

Teljesen digitális Widescreen Cockpit.

Végre egy olyan műszerfal, amilyet Ön mindig is kívánt magának. Az úgynevezett „Widescreen Cockpit” két HD-kijelzőből áll, amelyeket egybefüggő üvegfelület fed. A jobb oldali Média Kijelző egy érintőképernyő, az összes infotainmenttartalom és gépkocsi-beállítás megjelenítésével. Bal oldalon a hagyományos kombinált műszeregység kapott helyet. Itt azonban már csak a név számít „hagyományosnak”, ugyanis ez a kombinált műszeregység a különféle kijelzési stílusok felhasználásával teljes mértékben egyedileg konfigurálható.

Minding online: a multimédia-rendszerek

Kiegészítő funkciók, további alkalmazások és módosított, színes grafika jellemzi a CLA-ba beépített legújabb multimédia-nemzedéket, amely révén az új generációs felhasználók utazás közben is kapcsolatban maradhatnak ismerőseikkel és élvezhetik a gazdag multimédia élményt. 

 

Ajánlatok & akciók