Mercedes-Benz Certified

Használtautó kompromisszumok nélkül.

 

Mercedes-Benz Certified kereső

Használt gépjármű keresése.

Keresse meg az összes aktuális ajánlatot!

A Mercedes-Benz Certified keresővel megtekintheti az aktuálisan rendelkezésre álló teljes tanúsított használtautó készletünket. Böngésszen kedvére a Mercedes-Benz Certified ajánlatok között.

Mercedes-Benz Certified használtautó kereső


Mercedes-Benz Certified.

Tanúsított használtautók.

A Mercedes-Benz Certified Tanúsított használtautóink közös jellemzője, hogy azok legfeljebb 6 éve forgalomba helyezett, és 150 ezer km-t meg nem haladó futásteljesítményű Mercedes-Benz gyártmányú használt személygépkocsik, amelyeket kivétel nélkül megfelelnek a Mercedes-Benz által előírt minőségi követelményeknek.

24 hónapos műszaki garancia

A Mercedes-Benz Certified gépkocsikra az átvételtől számított 24 hónapig érvényes műszaki garanciát vállalunk. Az egyes járművek garancia feltételeiről a Mercedes-Benz Certified értékesítési tanácsadók pontos tájékoztatást adnak.

Mercedes-Benz mobilitás csomag

Mivel az utazásban a megérkezés a legszebb, erre garanciát nyújtunk Önnek: ez a Mobilo. A mobilitás garancia minden Mercedes-Benz Certified tanúsított használtautó esetében az alapfelszereltség részeként, felár nélkül érvényes a szervizek közötti üzemzavarokra vonatkozóan mindaddig, amíg az üzembentartó az előírt karbantartásokról a Mercedes-Benz szervizhálózat segítségével hiánytalanul gondoskodik.

Igazolt futásteljesítmény

Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény minden kétséget kizáróan megfelel a valóságnak, így semmiféle manipulációtól nem kell tartani. 

Használt gépjármű beszámítás

Mercedes-Benz Certified jármű vásárlása esetén méltányos beszámítási ajánlatot adunk bármely, érvényes műszaki vizsgával rendelkező személygépkocsira.

Járműtörténet

Tanúsítjuk, hogy a jármű az előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon.

Szabványos műszaki átvizsgálás

A gépkocsi műszaki átvizsgálását az erre specifikusan kiképzett technikusunk végezte el a Mercedes-Benz által szabványosított eljárás keretében. Az átvizsgálás lehetővé teszi az esetleges mechanikai és esztétikai hibák feltárását, és ezek eredeti alkatrészekkel elvégzett javítását. 

Finanszírozási és lizingajánlatok

Az autóink megvásárlását vonzó finanszírozási lehetőségekkel segítjük. Az aktuális konstrukciókról kérjük, érdeklődjön a Mercedes-Benz Certified partnereknél

Kipróbálható gépkocsik

A helyes döntés meghozatalát segíti, hogy – előzetes egyeztetést követően - az értékesítési tanácsadók segítségével minden Mercedes-Benz Certified gépkocsi kipróbálható. 

Cseregarancia

Ha meggondolta magát, és mégis egy másik autót szeretne megvásárolni márkakereskedőjénél, 7 napon ill. 1.000 km-en belül lehetősége van az eredeti helyett egy másik, hasonló értékékű Mercedes-Benz Certified gépkocsi kiválasztására. A cseregarancia feltételeit a Mercedes-Benz Certified adásvételi szerződés szabályozza.

Szervizszerződés

Mercedes-Benz Szervizszerződések szolgáltatásunk egyedi igényekre szabható csomagokat kínál, melyek hosszú távon biztosítjákvszemélygépkocsija megbízhatóságát, teljesítményét és értékállóságát.vSzervizszerződéseinkkel időt és költségeket takaríthat meg, és az egyszerűsített szerviz-ügymenetnek köszönhetően maximálisra növelheti járműve rendelkezésre állását.

Konnektivitás

A Mercedes me összeköti Mercedes-Benz gépkocsiját okostelefonjával, az otthonával és olyan praktikus digitális funkciókkal és szolgáltatásokkal, amelyek megkönnyítik a mindennapjait. Akkor is felügyelheti Mercedes-Benz gépkocsiját, amikor az nincs éppen a közelében. Járműfunkciókat kezelhet, ellenőrizheti autója aktuális állapotát, és mindig naprakész információk birtokában lesz.

Mobilitás autó

Meghibásodás esetén a MobiloLife feltételek szerint a javítás időtartamára csereautót bocsátunk a rendelkezésére. 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, értékesítő kollégáink örömmel
állnak rendelkezésére!