Mercedes-AMG GT

Mindig van előre.

A Mercedes-AMG GT egy olyan autósportikon, amelynek nem akad párja. Már álló helyzetben csupa ambíció, és persze minden részletében magával ragadó. Aki egy vérbeli járművet szeretne, azonnal felismeri, hogy szíve vágya nem nézhet ki máshogy, csak így.

Atletikus frontrész

Az előretörekvést mutatja: a Mercedes-AMG GT orrkiképzése. Az autósportból átvett nagyszámú elem dinamikus összképet hoz létre. A nagyon hosszú, messze lefelé nyúló motorháztető megmutatja az irányt. Az áramló formák és ívek a jövőbe mutató designt képviselik. Sportos első lökhárító nagyméretű hűtőnyílásokkal és fekete, függőlegesen álló, gyémántmintázatú hűtőrács központi csillaggal: ezekben is megmutatkozik a vezető szerep igénye. Kompromisszummentes letisztult és érzékien tiszta.

Izmos farrész

A klasszikus „ferdehátú” design a gépkocsi feltartóztathatatlan lendületét jelzi. Hatalmas erejét a dinamikus farrészbe koncentrálja, és feszülten vár a bevetésre.

Dinamikus sziluett

A dinamikus sziluett a gépkocsi feltartóztathatatlan lendületét jelzi. A teljes oldalfalon végighúzódó markáns peremvonal az erős vállaknál ér véget.

Egyedi modellek


Sportos vezetőtér

A vezetőtér magában hordja az AMG örökségét. Középpontjában a dinamikus kialakítású középkonzol helyezkedik el, amely kissé emelkedik a műszerfal felé, amelyen négy markáns szellőzőfúvókát látunk. Mindez lehengerlően sportos látvány nyújt. Az AMG Performance kormány kitűnő irányíthatóságot biztosít. Rendkívül igényesen feldolgozott anyagai a kézműves mestermunka hangulatát idézik meg a gépkocsi belső terében.

Exkluzív utastér

A Mercedes-AMG GT szériafelszereltségéhez tartozó AMG sportülések nagyobb keresztirányú gyorsulásnál is jó oldalirányú megtámasztást és magas szintű üléskomfortot biztosítanak a vezető és az első utas számára. Az AMG sportülések markáns kontúrja, „AMG” plakettjei és beépített fejtámlái is erősítik a gépkocsi sportos karakterét. Az opcionálisan rendelhető, kontúrosabbra megformált és állítható oldalpárnákkal rendelkező AMG Performance ülések jól érzékelhetően javítják az oldalirányú megtámasztást.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 476 LE
Teljesítmény (kw) 350 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 15.5 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 261 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center