Mercedes-AMG GT Coupé

Nagyteljesítményű kupé minden alkalomra

A Mercedes-AMG GT Coupé a sportosságot praktikummal ötvözi. Kívülről összetéveszthetetlenül sportos sziluettjével nyűgöz le. Belül is rengeteg újdonságot kínál: A nagyvonalú térkoncepció, az „egy ember, egy motor" elv szerint épített 4,0 literes V8-as biturbó motor határozottan a motorsportok világát idézi.

A sportos menettulajdonságokat a SPORT+ üzemmód, a dinamikus sebességváltást az AMG SPEEDSHIFT MCT 9G többkuplungos váltó biztosítja a gázadást kísérő jellegzetes puskaropogás mellett. A különböző speciális csomagokkal a modell teljesen testre szabható.

A Mercedes-AMG GT Coupé kiemelkedő tulajdonságai

  • AMG Performance 4MATIC+ szabadon állítható összkerékhajtás

  • alapfelszereltség a hátsókerék-kormányzás

  • fűtött AMG Performance dupla küllős kormánykerék

  • extraként rendelhető egyedi 2+2 ülés

  • szériafelszereltség a LED-es fényszóró DIGITAL LIGHT funkcióval

  • integrált fejtámlás AMG sportülések

  • 30,2 cm-es (11,9 colos) multimédiás érintőképernyő

  • exkluzív AMG embléma a jármű elején

  • EASY-PACK hátsó ajtó HANDSFREE-ACCESS funkcióval

Átütő dinamizmus: a Mercedes-AMG GT Coupé külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG

Markáns orr-rész

© Mercedes-Benz AG
Ha már látta a Mercedes-AMG GT Coupét, aligha felejti el. A különleges hűtőrács és a karbon légbeömlők mellett az AMG embléma ragadja meg a tekintetet az elnyújtott motorháztető elején. Ebből emelkedik ki a külső formavilágot tökéletesen kiegészítő lapos szélvédő és lapos üvegezett felületek.

Lenyűgöző hátsó formavilág

© Mercedes-Benz AG
Az AMG hátsó kötény teszi teljessé az áramvonalas kupé markáns megjelenését. Az olyan kifinomult részletek, mint a hátsó ajtóba simuló hátsó spoiler, a négycsöves kipufogórendszer és a diffúzor foglalja keretbe ezt az aligha összetéveszthető formavilágot.

Testre szabhatóság

© Mercedes-Benz AG
Sportosan elegáns vagy inkább határozottan sportos? Az AMG GT Coupe számos dizájnlehetőséget kínál. Az AMG külső karboncsomag a motorsportok világát idéző megjelenést kölcsönöz a modellnek. Az AMG aerodinamikai csomag elsőre visszafogottnak tűnhet, de jelentősen javítja az amúgy is lenyűgöző aerodinamikai tulajdonságokat. Összesen tizenegy exkluzív szín közül választhat.
Az AMG GT 55 4MATIC+ és az AMG GT 63 4MATIC+ modellnél alapfelszereltség a 20-colos keresztküllős AMG könnyűfém keréktárcsa. Extraként rendelhető 21 colos változatban is. A számos testreszabhatósági lehetőséggel összhangban nyolc új keréktárcsa típus közül is választhat.

Meglepően praktikus a hétköznapi közlekedésben is: az AMG GT Coupé belső formavilága

© Mercedes-Benz AG
Kívülről nem könnyű elképzelni, hogy az AMG GT Coupéban mennyire optimális a belső térkínálat. A külön rendelhető hátsó ülésekkel 2+2 ülésessé teheti a modell, a hátsó ülések nélkül a csomagtartó 675 literes kapacitásával fogja lenyűgözni.

Sportos érzés

© Mercedes-Benz AG
Az alacsony üléspozíció fokozza a sportos vezetési élményt, valamint kiváló látási viszonyokat biztosít az alapfelszereltségként érkező 360°-os kamerával.

Kiváló konnektivitás

© Mercedes-Benz AG
A vezető közvetlenül az intelligens MBUX multimédiás rendszeren keresztül módosíthatja beállításait, mely verziótól függően felismeri a hangutasításokat, zenelejátszóként funkcionál és a head-up kijelzőn megjeleníti a járművel és navigációval kapcsolatos információkat.
Az ülések és a kormánykerék választható, így a vezetési élményt teljesen saját igényeihez igazíthatja. A külön rendelhető masszázsfunkció és ülésklímaberendezéssel valódi wellness-érzetet teremthet.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Benzin/Dízel
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ 430 (585) 800 3.982 AMG SPEEDSHIFT MCT 9G 14,1 - 14,1 319,0 - 319,0
81.890.000,00
64.480.314,96

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4728 mm 4728 mm
Magasság 1354 mm 1354 mm
Szélesség 2100 mm 2100 mm
Hasznos terhelésnek 190 kg 190 kg
Ajtók 3 3
Ülések száma 2 2


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)