Mercedes-AMG GT

Mindig van előre.

A Mercedes-AMG GT egy olyan autósportikon, amelynek nem akad párja. Már álló helyzetben csupa ambíció, és persze minden részletében magával ragadó. Aki egy vérbeli járművet szeretne, azonnal felismeri, hogy szíve vágya nem nézhet ki máshogy, csak így.

Újautó ajánlatok

Induló ár
51 685 140 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

2 készletről elérhető jármű

2
Új autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 11.4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 15.5 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 9.1 l/100km
CO²-kibocsátás 261 (g/km)
Teljesítmény 350 kW (476 LE)

Atletikus frontrész

Az előretörekvést mutatja: a Mercedes-AMG GT orrkiképzése. Az autósportból átvett nagyszámú elem dinamikus összképet hoz létre. A nagyon hosszú, messze lefelé nyúló motorháztető megmutatja az irányt. Az áramló formák és ívek a jövőbe mutató designt képviselik. Sportos első lökhárító nagyméretű hűtőnyílásokkal és fekete, függőlegesen álló, gyémántmintázatú hűtőrács központi csillaggal: ezekben is megmutatkozik a vezető szerep igénye. Kompromisszummentes letisztult és érzékien tiszta.

Izmos farrész

A klasszikus „ferdehátú” design a gépkocsi feltartóztathatatlan lendületét jelzi. Hatalmas erejét a dinamikus farrészbe koncentrálja, és feszülten vár a bevetésre.

Dinamikus sziluett

A dinamikus sziluett a gépkocsi feltartóztathatatlan lendületét jelzi. A teljes oldalfalon végighúzódó markáns peremvonal az erős vállaknál ér véget.

Sportos vezetőtér

A vezetőtér magában hordja az AMG örökségét. Középpontjában a dinamikus kialakítású középkonzol helyezkedik el, amely kissé emelkedik a műszerfal felé, amelyen négy markáns szellőzőfúvókát látunk. Mindez lehengerlően sportos látvány nyújt. Az AMG Performance kormány kitűnő irányíthatóságot biztosít. Rendkívül igényesen feldolgozott anyagai a kézműves mestermunka hangulatát idézik meg a gépkocsi belső terében.

Exkluzív utastér

A Mercedes-AMG GT szériafelszereltségéhez tartozó AMG sportülések nagyobb keresztirányú gyorsulásnál is jó oldalirányú megtámasztást és magas szintű üléskomfortot biztosítanak a vezető és az első utas számára. Az AMG sportülések markáns kontúrja, „AMG” plakettjei és beépített fejtámlái is erősítik a gépkocsi sportos karakterét. Az opcionálisan rendelhető, kontúrosabbra megformált és állítható oldalpárnákkal rendelkező AMG Performance ülések jól érzékelhetően javítják az oldalirányú megtámasztást.

Egyedi modellek