Tiszta Energiák

Tiszta Energiák a Földért és az emberért.

Kizárólagos napelemes iparági együttműködő partnerünk neve nem csak egy jól hangzó szlogen, hanem az alapelvük és hitvallásuk is egyben, amit 2019-ben Üzleti Etikai díjjal is elismertek. Küldetésüknek tartják, hogy minél többen nyerhessenek áramot a Napból, ami hosszútávú, környezetbarát és fenntartható megoldás mindannyiunk számára.

A vállalat környezettudatosságra, megújuló energiákra irányuló fókusza megegyezik a Pappas Auto elektromobilitásról alkotott filozófiájával. Márkakínálatunk tisztán elektromos, hybrid és Plug-in Hybrid modelljei ugyanis széles portfólióval kínálnak alternatív megoldást környezettudatos ügyfeleinknek.

A jövő elérkezett!

Forduljon bizalommal országszerte a Pappas Auto és a Tiszta Energiák termékszakértőihez, akik felkészülten várják a megújuló energiaforrások kedvelőit, illetve nyújtanak segítséget akár online vagy telefonos kapcsolattal is.

A Tiszta Energiák Kft. több mint 10 év és 2000 telepítés tapasztalatával a háta mögött egyedi megoldást kínál, legyen szó pár darabos háztartási méretű rendszerről vagy több ezer darabos naperőműről.

Lépjen velük kapcsolatba!