Mercedes-Benz eCitan Tourer

Praktikus transzporter magán- és kereskedelmi célú közlekedéshez

Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz eCitan Tourer korszerű, kényelmes és erős. A transzporter 90 kW (122 LE) teljesítményű villanymotorjával gazdaságos vezetés mellett akár 280 kilométer megtételére alkalmas. Az akkumulátort a jármű alvázában helyezték el, így a belső tér tágasabb lett. Ezzel az elektromos változat semmilyen tekintetben nem jelent kompromisszumot a belsőégésű motorral érkező modellel szemben.

A Mercedes-Benz eCitan Tourer számos területen nyújt ideális megoldást: használható áruszállításra, vagy családi autóként, de a túrázás szerelmesei lakóautóként is használhatják.

A Mercedes-Benz eCitan Tourer kiemelkedő jellemzői

  • Elektromosan állítható, behajtható és fűthető külső tükrök (külön rendelhető)

  • állítható magasságú vezetőülés

  • töltőcsatlakozás az orr-részen

  • nagy teljesítményű LED fényszórók (külön rendelhető)

  • tolóajtók (mindkét oldalra rendelhető)

  • MBUX multimédiás rendszer (rendelhető)

  • THERMOTRONIC automata klímaberendezés (külön rendelhető)

  • aktív sávtartó asszisztens 

  • aktív fékasszisztens

  • holttérfigyelő asszisztens

Az eCitan Tourer: modern külső és praktikus felszereltség

© Mercedes-Benz AG

Kompakt, modern külső

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz eCitan Tourer változata kompakt külső méreteinek köszönhetően nem csak kereskedelmi célokra alkalmas, a napi közlekedésben is remekül megállja a helyét. A BASE és PRO felszereltség mellett további csomagok közül is választhat. Ezekkel a járművet egyedi igényeihez igazíthatja.

Szűk parkolóhelyen is kiválóan használható

© Mercedes-Benz AG
Különösen előnyös szűk parkolóházakban és parkolóhelyeken: A Mercedes-Benz eCitan Tourer két oldalán található tolóajtók megkönnyítik a beszállást és a rakodást.

Hátsó ajtó két változatban

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz eCitan Tourer egy- vagy kétszárnyú hátsó ajtóval rendelhető. Az ajtó mindkét változatban ablakokkal készül és szélesre nyitható, így a nagyobb tárgyak ki- és berakodása sem okoz gondot.
A jellegzetes furgon megjelentést a két, Mercedes-Benzre jellemző éles vonalakkal határolt fényszóró foglalja keretbe. Halogén fényszórók helyett rendelhető nagy teljesítményű LED fényszórókkal és LED ködfényszórókkal is.

Töltőaljzat a jármű elején

© Mercedes-Benz AG
Az eCitan Tourer orr-részén, a Mercedes-Benz csillag alatt kapott helyet a töltőaljzat, mely megkönnyíti a töltést, ha a jármű mindkét oldalán szűkös a hely. Színre fújt lökhárítók (külön rendelhető) teszik teljessé a kötény kompakt megjelenését.

Az eCitan Tourer belülről: rengeteg kifinomult műszaki és esztétikai megoldás

© Daimler AG

Optimális tapadást biztosító bőrborítású kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A bőrborítású kormánykerék biztos fogást biztosít és komfortossá teszi a belső teret. A kellemes tapintású, kiváló minőségű bőrborítás kormánykerék tökéletesen kézbe simul. Az érintésvezérlő gombokkal férhet hozzá a különböző funkciókhoz és vezérelheti a külön rendelhető MBUX multimédiás rendszert is.

THERMOTRONIC automata klímaberendezés

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz eCitan Tourer modellnél alapfelszereltség a kellemes hőmérsékletet biztosító THERMOTRONIC automata klímaberendezés, melynek érzékelői folyamatosan mérik és a beállított szinten tartják a beltér hőmérsékletét.

MBUX multimédiás rendszer

© Daimler AG
A navigációval és DAB-rádióval érkező, extraként rendelhető MBUX multimédiás rendszer számos járműfunkciót és beállítási lehetőséget kínál, melyek városi forgalomban is megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a közlekedést és a munkavégzést. Az érintőképernyővel és hangvezérléssel működő rendszer kezelése rendkívül egyszerű.

Állítható hátsó ülések

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz elektromos transzporterének 1/3 - 2/3 arányban osztott, állítható hosszúságú hátsó üléseit lehajtva és előre tolva az eCitan Tourer amúgy is bőséges raktere tovább kibővíthető.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (kw) 90 kW 90 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km) 0 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Mercedes-Benz Citan prospektus (PDF)