Mercedes-Benz T-osztály

A prémium Small-Van. Irány a következő szabadidős kaland!

Vonzó design, bőséges helykínálat és széleskörű biztonsági felszereltség: a Mercedes-Benz új prémium kategóriájú kompakt családi egyterű modellje egyaránt vonzó a családok és a szabadidejükben aktív emberek számára. A tolóajtók lehetővé teszik a kompakt kisteherautó gyors be- és kirakodását, és még a szűk parkolóhelyeken is megkönnyítik a ki- és beszállást.

Az MBUX Infotainment rendszerrel és a Mercedes me connect alkalmazással tökéletesen fel van szerelve ahhoz, hogy kényelmesen és kerülőutak nélkül elérje úticélját.

Egy pillantás a Mercedes-Benz T-osztály minden fontos elemére

  • MBUX infotainment rendszer 7 colos érintőképernyővel
  • széleskörű biztonsági felszereltség (számos vezetéstámogató rendszer és 7 légzsák alapfelszereltségként)
  • Tolóajtók mindkét oldalon
  • választható tetőcsomagtartó akár 80 kg teherbírással
  • Motor indítás gyújtáskulcs nélkül a KEYLESS Start funkcióval
  • elektronikus parkolófék 
  • akár 3 gyermekülés is beépíthető a hátsó ülésre
  • automatikus gyermekülés-felismerés az utasülésen

A Mercedes-Benz T-osztály sportos megjelenése

© Mercedes-Benz AG

Egyedi formatervezés és kiegyensúlyozott arányok

A prémium Small-Van sportos, érzéki designnal rendelkezik, amelyet izmos vállrész és kompakt külső méretek jellemeznek. 10 színben kapható – köztük 6 metálfényű kivitelben: személyre szabhatja a családi kisautót az Ön személyes ízlése szerint!

Kerekek széles választéka

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz T-osztály alapfelszereltségként 16 colos kerekekkel kerül forgalomba. A Line csomagtól függően választhatóak 5 küllős acél keréktárcsák vagy 10 küllős könnyűfém keréktárcsák
Széles, 614 mm-es ajtónyílásai megkönnyítik a szabadidős felszerelés vagy a bevásárlás pakolását a kisteherautóban. A tolóajtóknak köszönhetően a szűk parkolóhelyek esetén is könnyen és veszély nélkül lehet be- és kiszállni.

Kényelmes rakodás a csomagtartóba

Könnyedén lehet rakodni a csomagtartóba – az alacsony, mindössze 561 mm magas rakodóperemnek köszönhetően. A hátsó üléspad lehajtva szinte sík rakodófelületet képez a csomagtartó padlójával. A hátfal alapfelszereltségként fűthető hátsó ablakkal van felszerelve.

Nagy ablakfelületek a nagyobb láthatóságért

© Mercedes-Benz AG
A T-osztály nagyméretű ablakfelülettel rendelkezik. Ez jobb áttekintést tesz lehetővé a közúti forgalomban, és elárasztja a belső teret fénnyel.

Kiváló minőségű belső design kényelmes funkciókkal

© Mercedes-Benz AG

Intuitív MBUX kezelési mód a kisteherautóban is

© Mercedes-Benz AG
A T-osztály alapfelszereltségként a Mercedes-Benz User Experience System (MBUX) rendszerrel, 7 colos érintőkijelzővel és érintésvezérlő gombokat tartalmazó multifunkciós kormánykerékkel van felszerelve. Az infotainment rendszer tanul a vezető vezetési stílusából, és a helyzetnek megfelelő beállításokat kínál a járműre vagy az útvonal optimalizálására vonatkozóan. A rendszer még intelligensebbé válik, ha a Mercedes me connect alkalmazáshoz csatlakoztatja.

Nagyvonalú belső design

© Mercedes-Benz AG
A műszerfal egy zongora profiljára emlékeztet: Az MBUX-kijelzőn kívül egy 5,5 colos színes kijelzőt és két turbinaszerű szellőzőnyílást is tartalmaz. A vízszintes vezetőfülke kialakításával együtt vizuálisan meghosszabbítja a jármű belső terének szélességét.

Jól átgondolt rakodóhely-használat

© Mercedes-Benz AG
A T-modell egész belső terében találhatók okosan kialakított rakodóhelyek: pohártartók a középső kartámaszban, nagy tárolórekeszek az első ajtókban és lehajtható asztalok pohártartókkal a hátsó üléseken − a sok tárolóhely rendkívül praktikus.

Ergonomikus üléskoncepció

A kiváló minőségű anyagokból készült, ergonomikus kialakítású ülések kényelmes utazást biztosítanak, még hosszú utakon is. Akár 4 gyermekülés is beépíthető − egy az utasülésen és 3 a hátsó ülésen. Az utasülés gyermekülés-felismeréssel is rendelkezik, amely biztonsági okokból automatikusan kikapcsolja a légzsák funkciót.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 95 LE 131 LE
Teljesítmény (kw) 70 kW 96 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.3 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 138 (g/km) 152 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)