Flottakezelés

Tisztelt Partnerünk és leendő Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy új, teljes körű operatív lízing üzletágat indított el a Pappas Auto Magyarország Kft. a tulajdonában lévő StarRent Kft. égisze alatt.

Célkitűzésünk, hogy a StarRent Kft. tartós bérleti szolgáltatás keretében minőséget, megbízhatóságot és rugalmasságot biztosítson ügyfeleinknek, legyen szó akár egy vagy nagyobb darabszámú cégautó flottáról.

Teljes körű operatív lízing:

A teljes körű operatív lízing olyan lízingtípus, amely a finanszírozás mellett a gépjárművek teljes menedzselését is magában foglalja. A lízingszerződés tartalmazza a kamatokat és az amortizációt, a teljesítményadót és cégautó adót, az ügyintézés költségeit, a javítással, karbantartással és gumikkal kapcsolatos költségeket, valamint a biztosítást.

A tartós bérlet (operatív lízing) szolgáltatás előnyei:

Az operatív lízing konstrukciónak részben pénzügyi indokai vannak, ugyanakkor a tartós bérleti szolgáltatás (operatív lízing) nem pusztán erről, hanem azokról a minőségi kiegészítő szolgáltatásokról is szól, melyek nem csak költséghatékonnyá, de igazán kényelmessé is teszik ezt a megoldást.

A tartós bérlet (operatív lízing) pénzügyi előnyei:

A tartós bérleti szolgáltatás számos általános pénzügyi előnnyel bír, melyeknek köszönhetően a tartós bérlet a cégautó vásárláshoz képest jobb alternatívát kínál.

  • Elszámolható bérleti díj:

Tartós bérlet esetén a teljes bérleti díj elszámolható költségként. Ha operatív lízing konstrukcióban bérli céges gépjárműveit, akkor a személygépjárművek bérleti díjának ÁFÁ-ja visszaigényelhető az üzleti használat arányában, a jogszabályi előírások betartása mellett.

  • Elszámolható fenntartási költségek:

A fenntartási költségek – például a szervizdíj, a biztosítás, az évszaknak megfelelő karbantartás – ugyancsak elszámolhatóak, ezeket ugyanis a bérleti díj tartalmazza.

  • Felszabaduló tőke:

Az is a vállalatok gazdálkodását segíti, hogy a tartós bérletet választva felszabadul az a tőke, amit a társaságok egyébként cégautók vásárlására fordítottak volna.

  • Költséghatékony flotta menedzsment:

Nem kell plusz erőforrást szánni a flotta karbantartására, üzemeltetésére sem - a StarRent tartós bérleti szolgáltatásához kötődő flottakezelés ezt a terhet is leveszi az Ön válláról. Vállalatunk a flottakezelés kapcsán minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújt.

Egyedülálló kedvezmények:

A StarRent Kft. jelentős flottavásárlóként, komoly kedvezményt tud elérni a gépjármű márkakereskedőknél és importőröknél. Ezek a kedvezmények mind a gépkocsi vételárára, mind a szervizdíjakra, mind pedig a kiegészítőkre - például a gumiabroncsokra - vonatkoznak, melyeket a StarRent a hosszú távú együttműködés keretében átad ügyfeleinek.

Amennyiben új szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek egyikén

Kérdése van? Munkatársaink örömmel segítenek!