Elektromobilitás a Pappas Auto-nál

Töltésre kész

EQ - Electromos Intelligencia

Mercedes-Benz az EQ termék- és technológiamárkával az elektromos mobilitáshoz tartozó termékek, szolgáltatások technológiák és innovációk szerves rendszerét teremti meg.

Az EQ egyet jelent az intelligens elektromos mobilitással: az attraktív designnal, a rendkívüli vezetési élménnyel, a kiemelkedő hétköznapi használhatósággal és a legmagasabb szintű biztonsággal. Olyan kényelmesen, biztonságosan és megbízhatóan élheti át az elektromos autózást, ahogy azt egy Mercedes-Benztől elvárja.

Elektromos hajtás: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz EQ modellek

A Mercedes az elektromos gépkocsik körében. Teljesíti a magas elvárásokat: az EQC a márka első tisztán akkumulátoros elektromos hajtású gépkocsija nemcsak biztonságával és kényelmével, hanem az első és a hátsó tengelyre beépített két elektromotorjának köszönhetően magas szintű menetdinamikájával is kitűnik. Ezt kiegészítve a Mercedes me átfogó szolgáltatásokat nyújt az elektromos autózáshoz kapcsolódóan, hogy Ön gond nélkül élvezhesse a mobilitást.


EQ Power modellek Plug-in-Hybrid motorral

A villanymotor és a belső égésű motor tökéletes kombinációja.

S-osztály limuzin EQ Power technológiával.

Az S-osztály a Plug-in Hybridek között. Az S-osztály ismét útmutató szerepet vállal: az első olyan modellünk, amelyben debütált az aktuális Plug-in Hybrid-generáció minden komponense, a Mercedes-Benz S 560 e volt.

Az S 560 e a legfrissebb, harmadik generációs Plug-in Hybrid technológiával rendelkezik. Új és továbbfejlesztett részegységei tisztán elektromos üzemmódban magasabb, akár 50 km-es hatótávolságot és nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé.

E-osztály limuzin és T-modell EQ Power technológiával.

A Mercedes-Benz legmodernebb dízelmotorja most először Plug-in Hybridként.

A Mercedes-Benz új Plug-in Hybridjeinek fejlődését egyik gépkocsin sem lehet olyan jól látni, mint az új E 300 de modellen. A Plug-in Hybrid technológia lenyűgöző, immár harmadik generációja a legújabb fejlesztési állapotot képviseli.

Az E 300 de modellel helyi károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet a belvárosi régiókban, vagy ha sokszor tesz meg hosszabb utakat, élvezheti az E-osztálytól megszokott kényelmet.


Intelligens elektomobilitás: smart

A városi mobilitás jövője elektromos, a váltáshoz csak egy kis kíváncsiságra van szükséged és a bátorságra, hogy utat mutass! Kétüléses, négyüléses vagy cabrio: intelligens technológiával, párját ritkítóan praktikusan. Egyedülálló vezetési élménnyel, a városi mobilitás terén eggyel tovább léptünk – gyakorlatilag csendben, helyi károsanyag-kibocsátás mentesen és bármikor rendelkezésre álló teljes nyomatékkal.


Kia elektromos modellek

Akár 450 km-es hatótáv (WLTP szerint), 7 év vagy 150 000 km garancia és a megszokott Kia minőség már az elektromos autózásban is.


Kedvezmények és előnyök

A tisztán elektromos meghajtású személyautók sok kedvezményet és előnyt élveznek:

  • 1 500 000 Ft-os állami támogatás (részletekkel kapcsolatban értékesítő kollegáink segítenek Önnek)
  • mentesség a gépjármű regisztrációs adó megfizetésének kötelezettsége alól
  • mentesség a gépjármű illeték megfizetésének kötelezettsége alól
  • rendkívül kedvező adózás céges autók esetén, a cégautó adó mentesség miatt
  • zöld rendszám és ezzel együtt Budapest és számos nagyváros területén ingyenes parkolási lehetőség
  • ingyenes elektromos töltőállomások használatának lehetősége


További kérdések esetén, kérjük forduljon értékesítő munkatársainkhoz.