Elektromobilitás a Pappas Auto-nál

Töltésre kész

A JÖVŐ ELÉRKEZETT. ISMERKEDJEN MEG AZ ELEKTROMOBILITÁS VILÁGÁVAL A PAPPAS AUTO-NÁL!

Magyarország éllovas az elektromos gépjárművek terén: hazánk az e-mobilitási piac növekedése kapcsán az egyik legnagyobb mértékű növekedést mutathatja fel Európában. Ezt tükrözi az e-mobilitás-infrastruktúra is: a töltőállomások fellelhető térképe egyre sűrűbb. Nem álom többé tehát, hogy Ön is üzemanyag nélkül, környezettudatosan közlekedjen.

Felkészült termékszakértőink örömmel mutatják be Önnek márkaportfóliónk elérhető elektromos és Plug-in Hybrid modelljeit. Forduljon bizalommal országszerte márkaszervizeinkhez is, ahol szakképzett kollégáink felkészülten várják az elektromos gépkocsikat, illetve nyújtanak segítséget akár online vagy telefonos kapcsolattal is.

Mercedes-Benz elektromos modellek

Húzómárkánk, a Mercedes-Benz új elektromobilitási termékmárkája az EQ. Az „Electric Intelligence” az „érzelem és intelligencia” márkaértékeiből vezethető le. A tisztán elektromos mobilitás helyi károsanyag-kibocsátás nélküli, szinte hangtalan közlekedést és kitűnő reagálóképességet jelent. Összességében egy teljesen újszerű vezetési élményről és egy a jövőbe mutató mobilitási formáról van szó, amely felidézi a 130 évvel ezelőtti úttörő lépéseinket az autózás történetében.

Üdvözöljük a Mercedes-Benz világában!


Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellek

A Plug-in Hybrid hajtással rendelkező EQ Power modelljeink két világ legjavát ötvözik magukban: az elektromotor dinamikáját és hatékonyságát, valamint a belső égésű motor hatótávolságát. Ezekkel a gépkocsikkal a városi forgalomban tisztán elektromos hajtással közlekedhet, otthon vagy nyilvános töltőállomásoknál tölthet, a hosszabb utakon pedig a rövid tankolási idők megszokott kényelmét élvezheti.Két világ legjavát egyesíti magában. Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellekkel!


smart - intelligens elektromobilitás

A városi mobilitás jövője elektromos, a váltáshoz csak egy kis kíváncsiságra van szükség és bátorságra, hogy utat mutasson! Kétüléses, négyüléses vagy cabrio: a smart EQ modelljei intelligens technológiával, párjukat ritkítóan praktikusak. Egyedülálló vezetési élménnyel, a városi mobilitás terén csendben, helyi károsanyag-kibocsátás mentesen és bármikor rendelkezésre álló teljes nyomatékkal Önre várnak!


Kia elektromos, Hybrid és Plug-in Hybrid modellek

A Kia mind Európában, mind Magyarországon már évek óta a legtöbb alternatív hajtású modelleket értékesítő márkák között szerepel. Egy feltöltéssel akár 450 km-es hatótáv (WLTP szerint), 7 év vagy 150 000 km garancia és a megszokott Kia minőség már az elektromos autózásban is. Ismerje meg a Kia zöld modelleit!


Kérdése van? Forduljon bizalommal Kia értékesítő kollégáinkhoz!

Fiat elektromos és Hybrid modellek

Eljött az ideje annak, hogy a Fiat 500-as kihasználja népszerűségét, és a megoldás részese legyen. Továbbra is gyönyörű és sármos, de elköteleződik egy sokkal nagyszerűbb dolog felé. Bemutatjuk az első tisztán elektromos, illetve Hybrid Fiat modelljeinket:


Jeep elektromos és Hybrid modellek

Jeep® Avenger, a Jeep® modell első tisztán elektromos hajtású SUV-ja

Az Avenger az első helyileg károsanyag-kibocsátásmentes Jeep®, de hű marad a Jeep® jellegzetes formatervéhez, az ikonikus hétsávos hűtőrácsával.
 


Örömmel mutatjuk be Önnek részletesebben alternatív hajtású modelljeinket. Kérjük forduljon értékesítő munkatársainkhoz.

 

Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.