Mercedes-Benz GLS

Markáns megjelenésű prémium SUV

Ez a családok és szabadidő-rajongók számára készült nagyméretű prémium Mercedes-Benz SUV igazi terepjáró képességekkel bír. A Mercedes-Benz GLS tisztán elektromos áramellátó rendszere nagyobb teljesítményt ad le indításkor és gyorsításkor. Az alapfelszereltségként kínált 4MATIC összkerékhajtásnak és a nagy rakodótérnek köszönhetően a hétüléses autó járatlan utakon is kiváló társ kempingezéshez és szabadidős kalandokhoz egyaránt. Már az alapmodell is számos hasznos, nagyobb kényelmet, biztonságot és luxust biztosító extrával érkezik.

A Mercedes-Benz GLS kiemelkedő jellemzői

 • intelligens MBUX infotainment rendszer

 • szélesképernyős műszerfal

 • hangulatvilágítás

 • multifunkciós sportkormánykerék

 • MULTIBEAM LED első fényszóró 

 • adaptív távolsági fényszóró asszisztens

 • holttérfigyelő asszisztens

 • aktív forgalmi dugó asszisztens

 • Burmester® térhatású hangrendszer

 • Ülésklimatizálás a vezető és az első utas számára 

 • Parkolási csomag 360°-os kamerával 

 • Forgalmi jelzőtábla asszisztens

A GLS külső megjelenése: kifinomult dizájn úton és terepen való használatra

© Mercedes-Benz Österreich

Erőteljes jelenlét

© Mercedes-Benz Österreich
A GLS külseje elsősorban impozáns méreteivel, de progresszív megjelenésével is vonzza a tekinteteket. Ami az előző modellhez képest különösen szembeötlő, az a nagy felületű optikai alvázvédelem és a 30 milliméterrel magasabb hasmagasság – amely nagyobb teret ad a terepjáró kalandoknak.

Markáns front

© Mercedes-Benz Österreich
A Mercedes-Benz GLS újragondolt orrkialakítása erőt és eleganciát sugároz, ezzel téve egyedivé az autó megjelenését. A jármű frontrészét a négy nagy lamellával és a középen csillogó Mercedes-csillaggal tagolt markáns hűtőrács határozza meg. A lökhárítók és az oldalsó légbeömlők hangsúlyozzák a terepjárós megjelenést.
A Mercedes-Benz GLS modellnél alapfelszereltség a MULTIBEAM LED fényszóró. Az adaptív távolsági fényszóró asszisztens segítségével a fényszórók automatikusan reagálnak a különböző közlekedési szituációkra, kitakarják a többi közlekedőt a fénykévéből. A modern és esztétikus fényszórók teszik igazán elegánssá a SUV frontrészét.

Lenyűgöző keréktárcsák

© Mercedes-Benz Österreich
A fényes Himalája szürke 20 colos öt ikerküllős könnyűfém keréktárcsák kiemelik a Mercedes-Benz GLS exkluzív jellegét. Ha ezt még fokozni szeretné, válassza az akár 23 colos méretben is rendelhető AMG könnyűfém keréktárcsákat.
A Mercedes-Benz GLS alapfelszereltség része a tolótető, amelyen keresztül melegebb napokon hűsítő levegőt engedhet a belső térbe. A külön rendelhető nagyobb méretű elektromos panoráma napfénytető fokozatmentesen állítható, így a teljes belső teret természetes fénnyel világíthatja meg.

Prémium hátsó kialakítás

© Mercedes-Benz Österreich
Az osztott LED-es hátsó lámpák keretbe foglalják a prémium SUV kompakt hátsó részét. A mindkét oldalon három vízszintesen egymásra épülő blokkból álló lámpatestek teszik markánssá a jármű hátsó formavilágát.

A GLS belső kialakítása: Praktikus luxus

© Mercedes-Benz Österreich
Sportos és elegáns: A Mercedes-Benz GLS multifunkciós kormánykereke innovatív vezérlési funkciókkal szolgál. Az ergonomikus kialakítású érintésvezérelt gombok használatával nem kell levennie a kezét a kormánykerékről ahhoz, hogy hozzáférjen a jármű beállításaihoz és az MBUX infotainment rendszerhez.
Az átdolgozott MBUX három friss megjelenítést (klasszikus, sportos és diszkrét) és három praktikus üzemmódot (navigáció, asszisztencia, szerviz) kínál, melyek segítségével a rendszert saját igényeihez igazíthatja. A Mercedes-Benz GLS terepjáró üzemmódja még élvezetesebbé teszi a kalandozást terepen. Ennek része az "átlátszó motorháztető" funkció, amellyel időben azonosíthatja az akadályokat, kátyúkat és a nagyobb köveket.
A prémium terepjáróban számos hangulatvilágítási opció közül választhat, beállíthatja a legmegfelelőbb megvilágítást. Ezek teljesen egyénre szabhatók és megkönnyítik a külső környezet optimális láthatóságát éjszakai viszonyok között.

Hétüléses luxusautó

© Mercedes-Benz Österreich
A Mercedes-Benz nagyméretű SUV alapmodell hétüléses jármű. A második és harmadik sor ülései egyetlen gombnyomással külön-külön lehajthatók. Ezáltal a Mercedes-Benz GLS raktere akár 2400 literre növelhető. A rendelhető komfortülések exkluzív kényelmet biztosítanak.
© Mercedes-Benz Österreich
© Mercedes-Benz Österreich
© Mercedes-Benz Österreich
© Mercedes-Benz Österreich
© Mercedes-Benz Österreich
© Mercedes-Benz Österreich

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 313 LE 381 LE
Teljesítmény (kw) 230 kW 280 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8 l/100km 12.9 l/100km
CO2-kibocsátás 209 (g/km) 293 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor