Mercedes-Benz GLS

Mindenben erős.

Csak az új GLS-ben élvezheti a tér és a kényelem ilyen maximumát.

Ráadásul ezt a luxusszámba menő élményt hat másik személlyel is megoszthatja.

Semmi sem értékesebb, mint a jó stílus.

Aligha van nagyobb kihívást jelentő feladat annál, hogy egy nagyméretű luxus-SUV-t ilyen elegánssá és letisztulttá tegyünk, mint ahogy az az új GLS-nél sikerült.

A sportosság legexkluzívabb formája.

Az AMG Line a sportos lökhárítókkal, a nagyméretű légbeömlőkkel és a speciális könnyűfém keréktárcsákkal impozáns látványt nyújt. A dinamikus megjelenést belül a multifunkciós sportkormány és a sportpedálok teszik teljessé.

Ilyen hátsó térrel még nem találkozhatott.

Az új GLS büszkén viseli a nevében az S-t. Akár hét utasnak tud kényelmet nyújtani a legmagasabb szinten. A második üléssor teljesen elektromosan állítható, a harmadik pedig minden eddiginél kényelmesebb.

Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz User Experience rendszerrel!

Az új GLS első luxuskategóriás Mercedesként megkapta az MBUX infotainment-rendszert. Az élményszámba menő kezelési és kijelzési koncepcióhoz az impozáns Widescreen Cockpit adja meg a keretet.

E-ACTIVE BODY CONTROL. A világ legmagabiztosabb futóműve.

A hatalmas arányok, a hosszan elnyúló motorháztető és az akár 23 colos nagyméretű kerekek erőt és tekintélyt sugároznak. A tiszta felületek és a redukált vonalak a jármű egész megjelenését könnyeddé és elegánssá teszik.

Fedezze fel a modern luxust!

Szálljon be, és máris élvezheti a modern luxust!

A GLS belső terével szó szerint hatalmas élmény megismerkedni, hiszen óriási helyet kínál a gépkocsi, egyenesen hét személy számára. Mindegyik ülőhelyen a legmagasabb szintű kényelmet élvezhetik az utasok, ráadásul olyan digitális infotainment-lehetőségekkel, amilyeneket semmilyen másik SUV nem tudott korábban nyújtani.

Variálható csomagtér

Elektromosan dönthető hátsó ülések.

Nem lehet olyan terve, amely felülmúlná az új GLS képességeit: elegendő ugyanis egy gombnyomás a második és a harmadik üléssor támláinak különálló vagy együttes döntéséhez, és máris akár egy 2400 literes csomagtér áll a rendelkezésére. A gépkocsi hátsó részét le lehet engedni, hogy kényelmesebb legyen a szállítandók berakodása, egy opcionálisan rendelhető funkcióval pedig csupán egy láblendítés szükséges a csomagtérajtó nyitásához és zárásához.

ENERGIZING Plus csomag

Adjon tíz percet új GLS-ének, és szinte úgy fogja érezni, hogy újjászületett. Erről az opcionális ENERGIZING Plus csomag gondoskodik, amely a luxuskategóriába tartozó komfortrendszereket összekapcsolva tízperces programokat állít össze. A programot megválaszthatja úgy, hogy az ellazítsa, de úgy is, hogy inkább felélénkítse. Egy testen hordható eszközzel kombinálva az új GLS még az Ön pillanatnyi állapotáról is tudomást szerez, és aktívan egy ehhez megfelelő programot ajánl, hogy megnövelje a teljesítőképességét vezetés közben, és a lehető legkellemesebbé tegye az útját.

SUV-designelemek

Nagy formátumú SUV – a legapróbb részletig.

A teljesen digitális széles formátumú kijelzőhöz izgalmas kontrasztot képezve a hagyományos SUV-designelemek az új GLS terepjáró-karakterét hangsúlyozzák. Közéjük tartoznak a nagy felületű, nyílt pórusú fa díszítőelemek, a markánsan szögletes légbeömlők és kiemelkedő elemként a kapaszkodók a középkonzolon. Mindezek mellett az első üléseket – a gépkocsi terepjáró-képességeire utalva – az SUV-kre jellemző strukturált kárpitozással láttuk el.

Teljesen digitális Widescreen Cockpit

Az új GLS a Widescreen Cockpittel digitálisan is elöl jár.

A Widescreen Cockpit felszereltséggel a műszeregység-kijelző és a Média Kijelző egy optikai egységet alkot. A közös fedőüveg alatt elhelyezkedő két teljesen digitális színes kijelző megszakítás nélküli felületet képezve harmonikusan simul bele a térbe. A Média Kijelző – ebben a kivitelben először – szabadon áll, így igazán elegáns látványt jelent.

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek

model.detail.engines.model model.detail.engines.engine model.detail.engines.transmission model.detail.engines.performance model.detail.engines.top-speed model.detail.engines.fuel-consumption model.detail.engines.co2-emission model.detail.engines.price
Dízel
GLS 350 d 4MATIC Dízel R6
2.925
9G-TRONIC automata seb... 210 (286)
600
227
7,0
7,1 - 7,5 187,0 - 196,0
Euro 6d ISC-FCM
28.345.130,00
22.319.000,00
GLS 400 d 4MATIC Dízel R6
2.925
9G-TRONIC automata seb... 243 (330)
700
238
6,3
7,1 - 7,5 187,0 - 197,0
Euro 6d ISC-FCM
29.891.990,00
23.537.000,00
Benzin
GLS 580 4MATIC EQ Boost Benzin R0
3.982
9G-TRONIC automata seb... 360 (489)
700
250
5,3
9,8 - 10,0 223,0 - 229,0
Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC
36.123.880,00
28.444.000,00

Műszaki adatok

-tól -ig
model.detail.length 5207 model.detail.cm 5207 model.detail.cm
model.detail.height 1823 model.detail.cm 1823 model.detail.cm
model.detail.width 2157 model.detail.cm 2157 model.detail.cm
Megengedett összgördülő súly 705 general.kg 750 general.kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 7 7


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

GLS prospektus (PDF)
GLS felszereltségek