Mercedes-Benz GLS

A legjobbat hozza ki minden terepből

Határtalan magabiztosságával az új GLS újraértelmezi a kényelem fogalmát. Az SUV, számos rendelkezésre álló széria- és extra felszereltségének köszönhetően, közúton és a terepen is minden helyzetben megtestesíti a nyugalmat és higgadtságot.

A széria-felszereltséghez tartozó AIRMATIC csomag, légrugózással, valamint az ADS PLUS Adaptív lengéscsillapító rendszer közúton és terepen is gondoskodik a magas szintű gördülési kényelemről. A lengéscsillapítás valamennyi keréken alkalmazkodik az jelenlegi közlekedési feltételekhez és ezen túlmenően fokozatmentesen kényelmesebbre vagy feszesebbre állítható.

A széria-felszereltséghez tartozó DYNAMIC SELECT forgókapcsolóval GLS-ét tökéletesen a mindenkori közlekedési feltételekhez igazíthatja. A négy széria-program, a „Comfort“, „Sport“, „Sport+“ és „Glätte“ mellett az extraként rendelhető Offroad technikai csomaggal két kiegészítő terep-programot is kap. A menetprogramtól függően a motor, a sebességváltó, a futómű és a kormánymű karakterisztikája automatikusan megváltozik. Így a GLS mindenkor a lehető legjobb menettulajdonságokat nyújtja Önnek. Mindezt egyetlen forgatással.

Azonban nemcsak a vezetés rendkívül kényelmes az új GLS-ben. Utasként is tiszta élvezet az utazás. Akár hét személy élvezheti a luxus modern interpretációját, mint a bejövő levegő ionizálását, amely jelentősen javítja a levegőminőséget az utastérben. Élvezze a lét új könnyedségét!

Újautó ajánlatok

Induló ár
23 404 400 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

1 készletről elérhető jármű

1
Új autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 8,0 - 14,0 l/100km
CO²-kibocsátás 210 - 320 (g/km)
Teljesítmény 190 - 430 kW (258 - 585 LE)

Érzelmes formaterv, nagyobb helykínálat


A tiszta jelenlét.

Kevesen vannak, akik puszta megjelenésükkel uralni képesek a színpadot. Valamint az új Mercedes-Benz GLS. Már megjelenésével meghódítja környezetét. Orra, a powerdome-okkal, magabiztosságot sugároz, a markáns sziluett karakteres megjelenést kölcsönöz. Az erőteljes far pedig dominánsan zárja le a formát.

A GLS-ben olyan luxusban lehet utazni, hogy azt meg kell osztani. Akár hét utas a legmagasabb szintű kényelemben és tágas térben utazhat. Az ülések különösen rugalmasan használhatók, beleértve az EASY-ENTRY rendszert a könnyű beszállás érdekében a harmadik üléssorba.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek