Mercedes-Benz GLS

Mindenben erős.

Ilyen hátsó térrel még nem találkozhatott.

Az új GLS büszkén viseli a nevében az S-t. Akár hét utasnak tud kényelmet nyújtani a legmagasabb szinten. A második üléssor teljesen elektromosan állítható, a harmadik pedig minden eddiginél kényelmesebb.

Újautó ajánlatok

Induló ár
29 723 920 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

1 készletről elérhető jármű

1
Új autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 7,6 - 7,9 l/100km
CO²-kibocsátás 200 - 208 (g/km)
Teljesítmény 210 - 243 kW (286 - 330 LE)

Semmi sem értékesebb, mint a jó stílus.

Aligha van nagyobb kihívást jelentő feladat annál, hogy egy nagyméretű luxus-SUV-t ilyen elegánssá és letisztulttá tegyünk, mint ahogy az az új GLS-nél sikerült.

A sportosság legexkluzívabb formája.

Az AMG Line a sportos lökhárítókkal, a nagyméretű légbeömlőkkel és a speciális könnyűfém keréktárcsákkal impozáns látványt nyújt. A dinamikus megjelenést belül a multifunkciós sportkormány és a sportpedálok teszik teljessé.

Sugárzó erő: MULTIBEAM LED fényszórók.

Az opcionális MULTIBEAM LED fényszóróknak köszönhetően az új GLS különleges erőt sugároz ki magából, de az új fejlesztésű teljesen LED-es hátsó lámpák is briliáns designnal és okos technikával tündökölnek.

Exkluzív keréktárcsaprogram.

Mintha az Ön ízlésére szabták volna: az új GLS akár 23 colos keréktárcsákkal, valamint különféle keréktárcsa-kialakításokkal és színváltozatokkal várja. Ezek közül választva egészen egyedi módon még lehengerlőbbé teheti gépkocsija fellépését.

Kerüljön közelebb a természethez!

Az opcionális panoráma-tolótetővel fantasztikus módon megélheti a szabadság érzését, és fénnyel teli atmoszférában lehet része gépkocsija belső terében. Kívülről nézve a panoráma-tolótető könnyed és exkluzív jelleget ad a járműnek.

Fedezze fel a modern luxust!

Maximális kényelem. Szinte minimalista design.

A hatalmas arányok, a hosszan elnyúló motorháztető és az akár 23 colos nagyméretű kerekek erőt és tekintélyt sugároznak. A tiszta felületek és a redukált vonalak a jármű egész megjelenését könnyeddé és elegánssá teszik.

Szálljon be, és máris élvezheti a modern luxust!

A GLS belső terével szó szerint hatalmas élmény megismerkedni, hiszen óriási helyet kínál a gépkocsi, egyenesen hét személy számára. Mindegyik ülőhelyen a legmagasabb szintű kényelmet élvezhetik az utasok, ráadásul olyan digitális infotainment-lehetőségekkel, amilyeneket semmilyen másik SUV nem tudott korábban nyújtani.

Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz User Experience rendszerrel!

Az új GLS első luxuskategóriás Mercedesként megkapta az MBUX infotainment-rendszert. Az élményszámba menő kezelési és kijelzési koncepcióhoz az impozáns Widescreen Cockpit adja meg a keretet.

E-ACTIVE BODY CONTROL. A világ legmagabiztosabb futóműve.

Ha kívánja, az új GLS-hez teljesen aktív futóművet rendelhet, amelynek a hatása szinte hihetetlen: akár kanyarodik, gyorsít vagy fékez, gépkocsiját semmilyen közlekedési helyzet sem hozza ki a sodrából.

Teljesen digitális Widescreen Cockpit Az új GLS a Widescreen Cockpittel digitálisan is elöl jár.

A Widescreen Cockpit felszereltséggel a műszeregység-kijelző és a Média Kijelző egy optikai egységet alkot. A közös fedőüveg alatt elhelyezkedő két teljesen digitális színes kijelző megszakítás nélküli felületet képezve harmonikusan simul bele a térbe. A Média Kijelző – ebben a kivitelben először – szabadon áll, így igazán elegáns látványt jelent.

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek