Mercedes-Benz GLS

Mindenben erős.

Csak az új GLS-ben élvezheti a tér és a kényelem ilyen maximumát.

Ráadásul ezt a luxusszámba menő élményt hat másik személlyel is megoszthatja.

Semmi sem értékesebb, mint a jó stílus.

Aligha van nagyobb kihívást jelentő feladat annál, hogy egy nagyméretű luxus-SUV-t ilyen elegánssá és letisztulttá tegyünk, mint ahogy az az új GLS-nél sikerült.

A sportosság legexkluzívabb formája.

Az AMG Line a sportos lökhárítókkal, a nagyméretű légbeömlőkkel és a speciális könnyűfém keréktárcsákkal impozáns látványt nyújt. A dinamikus megjelenést belül a multifunkciós sportkormány és a sportpedálok teszik teljessé.

Ilyen hátsó térrel még nem találkozhatott.

Az új GLS büszkén viseli a nevében az S-t. Akár hét utasnak tud kényelmet nyújtani a legmagasabb szinten. A második üléssor teljesen elektromosan állítható, a harmadik pedig minden eddiginél kényelmesebb.

Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz User Experience rendszerrel!

Az új GLS első luxuskategóriás Mercedesként megkapta az MBUX infotainment-rendszert. Az élményszámba menő kezelési és kijelzési koncepcióhoz az impozáns Widescreen Cockpit adja meg a keretet.

E-ACTIVE BODY CONTROL. A világ legmagabiztosabb futóműve.

A hatalmas arányok, a hosszan elnyúló motorháztető és az akár 23 colos nagyméretű kerekek erőt és tekintélyt sugároznak. A tiszta felületek és a redukált vonalak a jármű egész megjelenését könnyeddé és elegánssá teszik.

Fedezze fel a modern luxust!

Szálljon be, és máris élvezheti a modern luxust!

A GLS belső terével szó szerint hatalmas élmény megismerkedni, hiszen óriási helyet kínál a gépkocsi, egyenesen hét személy számára. Mindegyik ülőhelyen a legmagasabb szintű kényelmet élvezhetik az utasok, ráadásul olyan digitális infotainment-lehetőségekkel, amilyeneket semmilyen másik SUV nem tudott korábban nyújtani.

Variálható csomagtér

Elektromosan dönthető hátsó ülések.

Nem lehet olyan terve, amely felülmúlná az új GLS képességeit: elegendő ugyanis egy gombnyomás a második és a harmadik üléssor támláinak különálló vagy együttes döntéséhez, és máris akár egy 2400 literes csomagtér áll a rendelkezésére. A gépkocsi hátsó részét le lehet engedni, hogy kényelmesebb legyen a szállítandók berakodása, egy opcionálisan rendelhető funkcióval pedig csupán egy láblendítés szükséges a csomagtérajtó nyitásához és zárásához.

ENERGIZING Plus csomag

Adjon tíz percet új GLS-ének, és szinte úgy fogja érezni, hogy újjászületett. Erről az opcionális ENERGIZING Plus csomag gondoskodik, amely a luxuskategóriába tartozó komfortrendszereket összekapcsolva tízperces programokat állít össze. A programot megválaszthatja úgy, hogy az ellazítsa, de úgy is, hogy inkább felélénkítse. Egy testen hordható eszközzel kombinálva az új GLS még az Ön pillanatnyi állapotáról is tudomást szerez, és aktívan egy ehhez megfelelő programot ajánl, hogy megnövelje a teljesítőképességét vezetés közben, és a lehető legkellemesebbé tegye az útját.

SUV-designelemek

Nagy formátumú SUV – a legapróbb részletig.

A teljesen digitális széles formátumú kijelzőhöz izgalmas kontrasztot képezve a hagyományos SUV-designelemek az új GLS terepjáró-karakterét hangsúlyozzák. Közéjük tartoznak a nagy felületű, nyílt pórusú fa díszítőelemek, a markánsan szögletes légbeömlők és kiemelkedő elemként a kapaszkodók a középkonzolon. Mindezek mellett az első üléseket – a gépkocsi terepjáró-képességeire utalva – az SUV-kre jellemző strukturált kárpitozással láttuk el.

Teljesen digitális Widescreen Cockpit

Az új GLS a Widescreen Cockpittel digitálisan is elöl jár.

A Widescreen Cockpit felszereltséggel a műszeregység-kijelző és a Média Kijelző egy optikai egységet alkot. A közös fedőüveg alatt elhelyezkedő két teljesen digitális színes kijelző megszakítás nélküli felületet képezve harmonikusan simul bele a térbe. A Média Kijelző – ebben a kivitelben először – szabadon áll, így igazán elegáns látványt jelent.

További információk: www.mercedes-benz.hu

Egyedi modellek

Verbrenner-Varianten
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
GLS 580 4MATIC Mild hybrid drive 360 (489) 700 3.982 9G-TRONIC automata seb... 11,4 - 12,9 259,0 - 293,0
47.938.000,00
37.686.614,00
Dízel
GLS 350 d 4MATIC 210 (286) 600 2.925 9G-TRONIC automata seb... 8,0 - 9,6 209,0 - 252,0
38.542.000,00
30.139.370,00
GLS 400 d 4MATIC 243 (330) 700 2.925 9G-TRONIC automata seb... 8,0 - 9,6 210,0 - 252,0
40.560.000,00
31.728.346,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 5205 mm 5243 mm
Magasság 1782 mm 1838 mm
Szélesség 2157 mm 2157 mm
Hasznos terhelésnek 465 kg 765 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 7


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor