Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain

Stílusosan a terepen is biztonságos

A Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain az egyik legváltozatosabb jármű a kombik kategóriában. A Mercedes-Benz által szállított megbízható 4MATIC összkerékhajtással felszerelve, ez a négyajtós, biztosítja a legjobb tapadást, akár kavicsos, akár kanyargós hegyi utakon is. Egy speciális terepprogram, az AIRMATIC légrugórendszer - amely szintén alapfelszereltség része - és a plusz hasmagasság, teszi a kombit hatékony mindennapi járművé

A Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain kiemelkedő jellemzői:

  • 4MATIC összkerékhajtás

  • 3D hűtőrács

  • Az 1830 literes rakteret bővíthető térfogat

  • Digitális járműkulcs (opcionális)

  • THERMOTRONIC klímavezérlés (opcionális)

  • Opcionális 360 fokos kamera

  • EASY-PACK hátsó ajtó

  • Aktív távolság-iránytartó ASSISTENT DISTRONIC

  • Aktív fékasszisztens

  • DIGITAL-LIGHT fényszóró projektorfunkcióval (opcionális)

E-osztály T-Modell külső: Terepjáró találkozása a kombival

© Mercedes-Benz Group AG

Dinamikus profil

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz All-Terrain főként a kiegészítő offroad külső részleteiben különbözik az E-osztály T-Modell-től. Habár a járművariációk szélessége és hossza azonos, az All-Terrain jelentősen magasabb. Sötétszürke kerékjáratok és az emelt talajmagasság egyértelművé teszik, hogy ez egy terepjáró.

Jellegzetes orr-kialakítás

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain eleje is megkapta a tipikus terepjáró kinézetet. Speciális lökhárítók, vízszintes propeller-lamellák irídiumezüst színben és egy önálló 3D dizájnú hűtőrács formálja a kombi magabiztos arcát. Kérésre a hűtőrácsot speciális LED-fényekkel lehet megvilágítani.

Sportos és praktikus hátsó rész

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain alapfelszereltségként rendelkezik egy EASY-PACK hátsó ajtóval. Ezzel a csomagtérajtó könnyedén, gombnyomásra nyílik. A kombi akadálytalanul húzhat, akár 2,400 kg-os terheket is. Modellspecifikus lökhárítók és rozsdamentes acél kinézetű külső rakodóélvédelem teszi teljessé az offroad dizájnt.

„Átlátszó” motorháztető

© Mercedes-Benz Group AG
A 360 fokos kamera extrafelszerelésnek köszönhetően a négyajtós kap egy terepprogramot és egy „átlátszó” motorháztetőt is. Ez lehetővé teszi a vezető számára, hogy a képernyőn megjelenő virtuális képen keresztül észlelje azokat az akadályokat, amelyek közvetlenül a jármű előtt vannak.

E-osztály T-Modell belső: Intelligens kényelem és sportos megjelenés

© Mercedes-Benz Group AG
Az aktuális MBUX-infotainment rendszerrel a vezető lehetőséget kap arra, hogy különböző rutinokat hozzon létre, és személyes preferenciái szerint alakítsa ki a képernyőt. Két kijelzőstílus (Klasszikus & Sportos) és három mód (Navigáció, Segítség, Szerviz) áll rendelkezésre.

MBUX-Superscreen

© Mercedes-Benz Group AG
Kérésre a vezetőoldalon egy további képernyővel bővíthető a műszerfal. Az MBUX-Superscreen három nagy felbontású képernyőből áll össze. Az ülésfelismerés segítségével a az utasoldali képernyő kijelzője automatikusan elhalványul a jármű vezetője számára.
Az elegáns designelemek exkluzív érintést kölcsönöznek a sportos belső térnek. Ennek megfelelően a középső konzol szorosan illeszkedik az eszköztáblához. A kartámasz puha párnázattal van ellátva.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 225 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 197 LE 381 LE
Teljesítmény (kw) 145 kW 280 kW
Lökettérfogat 1991 ccm 2999 ccm
Nyomaték 440 Nm 500 Nm
Hossz 4947 mm 4947 mm
Magasság 1497 mm 1497 mm
Szélesség 2065 mm 2065 mm
Hasznos terhelésnek 625 kg 660 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 0.6 l/100km 8.9 l/100km
CO2-kibocsátás 22 (g/km) 198 (g/km)
Energia osztály A G


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)