Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain

Szilárd útburkolaton kívül is sportos teljesítmény

A Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain gépkocsija az E-osztály minden kiváló tulajdonságát hordozza, és még annál is többet nyújt. 4MATIC összkerékhajtásának és exkluzív Offroad menetprogramjainak köszönhetően a Kombi az úttesten kívül is sportos teljesítményt ígér. Az All-Terrain egyesíti az E-osztály T-Modelljének jól bevált, bizonyított dizájnját és a városi terepjárók (SUV-ok) jellegzetes elemeit.

A Mercedes-Benz E-osztály T-Modell All-Terrain legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív All-Terrain menetprogram
  • Intelligens, 4MATIC összkerékhajtással felszerelt szériamodell 
  • Nagyobb hasmagasság 
  • Könnyűfém felni (19 coll) duplaküllős kivitelben, masszív kerékdob-burkolattal
  • Szériafelszereltségként beépített AIR BODY CONTROL légrugó
  • MBUX Infotainment rendszer 
  • A műszerfalba épített 2 nagyméretű, digitális kijelzőnek köszönhető intuitív kezelés 
  • Fekete tetőcsomagtartó-korlát

A T-Modell és a SUV találkozásának eredménye az E-osztály T-Modell All-Terrain megjelenése.

© Mercedes-Benz AG

Ragyogó külső megjelenés

A Mercedes-Benz E-osztály T-Modelljének sportos megjelenését az All-Terrain modell esetében a SUV-ok, azaz a városi terepjárók tipikus elemei egészítik ki. Ennek jegyében az optikai aláfutásgátló magasfényű króm szegélybe került, a légbeömlő nyílásokat pedig rombusz formájú ráccsal szerelték fel.

Erős, robusztus keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
A nagy, 19 coll (48,3 cm) méretű könnyűfém felnik sok-duplaküllős dizájnja impozáns benyomást kelt. Feketére festett és fényes felületükkel sportos eleganciát kölcsönöznek a járműnek. Az erős kerékdob-burkolat terepen is nagyobb stabilitást, strapabírást biztosít.

Hatásos, mély benyomást keltő orrész

© Mercedes-Benz AG
A klasszikus SUV megjelenésről az autó elején, a hűtőrács két lamellája között található matt irídiumezüst áttörések és a markáns elülső lökhárítók gondoskodnak. A betétek - az E-osztály All-Terrain modelljeinek hűtőburkolatát díszítő Mercedes csillaghoz hasonlóan - szintén krómozottak.

Az E-osztály T-Modell All-Terrain sportosan elegáns belső kialakítása

© Mercedes-Benz AG

MBUX rendszer „Widescreen” megjelenítéssel

Az E-osztály All-Terrain modelljeinek szériafelszereltségéhez tartozik két, nagy felbontású, 10,25 coll méretű, „Widescreen”, azaz „Témavilágok” megjelenítésére alkalmas kijelző, amelyek lehetővé teszik az MBUX multimédiás rendszer intuitív vezérlését. Ennek során az intelligens rendszer együtt tanul az autóvezetővel és közben szükség esetén az adott helyzethez illő járműbeállításokat kínál fel számára. Az MBUX rendszer segítségével az egyes járműprogramok között is válthatunk.

Még terepen is maximális üléskomfort

Az ülések anyaga egymással egyedileg kombinálható. Az optimális üléskomfort és a robusztusság folyamatosan biztosított, ennek köszönhetően szilárd burkolatú úton és terepen egyaránt kényelmesen és biztonságosan tehetők meg még a hosszabb utak is. A „Mercedes me” rendszer elmenti a test méreteit és a vezetőülést automatikusan a megfelelő pozícióba állítja. A vezetőnek csupán az ülés helyzetének finombeállítását kell elvégeznie.
A Burmester® márka nagy teljesítményű hangszórói nagyszerű hangélményt biztosítanak. Ezeket kifejezetten úgy tervezték meg, hogy az első és a hátsó üléseken elhelyezkedőknek nyújtson kifogástalan élményt.

Harmonikus megjelenésű belső tér

© Mercedes-Benz AG
A különböző felszereltségi vonalak egyedi szín- és anyagösszeállítást tesznek lehetővé. Emellett részletekben gazdag díszítőelemek emelik a belső tér fényét: a nyílt pórusú ezüstkőris faanyag és a szálcsiszolt alumínium a két válaszható anyag. Ezek segítségével az Offroad-T-Modell belső tere tetszés szerint, személyre szabva alakítható ki.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 225 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 197 LE 367 LE
Teljesítmény (kw) 145 kW 270 kW
Lökettérfogat 1991 ccm 2999 ccm
Nyomaték 320 Nm 700 Nm
Hossz 4947 mm 4947 mm
Magasság 1497 mm 1497 mm
Szélesség 2065 mm 2065 mm
Hasznos terhelésnek 625 kg 660 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.7 l/100km 11.9 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.3 l/100km 15.9 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 4.3 l/100km 9.6 l/100km
CO2-kibocsátás 152 (g/km) 208 (g/km)
Energia osztály A G


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Räder- & Zubehörkonfigurator

Egyedi modellek