Mercedes-Benz Citan kisteherautó

Egy kis furgon sok tehetséggel

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A Citan kisteherautó számos tehetséggel és hasznos funkcióval rendelkezik. A Mercedes-Benz új furgonja kompakt külső méretei ellenére tágas rakodó- és vezetőfülkével nyűgözi le a vásárlókat. Emellett nagy hasznos teherbírással rendelkezik, és mégis agilis kezelhetőséget mutat.

A Citan kisteherautó legfontosabb jellemzői

  • Integrált MBUX multimédiás rendszer
  • Mercedes-me-connect szolgáltatások
  • beépített vezeték nélküli töltőrendszer mobil eszközökhöz
  • Keresztszél asszisztens
  • Fékasszisztens
  • Attention Assist
  • 2,35 m2 rakodótér terület
  • 2,5-2,9 m3 Rakodótér térfogata
  • 1,806 mm Rakodótér hossza
  • Maximális terhelés 782 kg

A Citan kisteherautó - egy Mercedes ízig-vérig.

© Daimler AG

Az erő és az érzelmesség kombinációja

© Daimler AG
Az izmos vállak és a hangsúlyos kerékjárati ívek hangsúlyozzák a Mercedes-Benz kisteherautójának teljesítményét. A jól variálható belső tér pedig ideálisan alkalmazkodik az Ön munkakörülményeihez és igényeihez.

Letisztult formavilág és egyszerű kialakítás

© Daimler AG
A letisztult dizájn a redukált vonalakkal és erőteljesnek tűnő felületekkel az érzékiség és a letisztultság új szintjét képviselik egy Mercedes-Benz furgonban. Érdemes beszállni!

Praktikus hátsó és tolóajtók

© Daimler AG
Az alapfelszereltségnek megfelelően a Citan rakodása a hátsó ajtón keresztül történik. A Citan bal és jobb oldalán lévő két tolóajtó nagyobb rugalmasságot biztosít a be- és kirakodáshoz. Az ajtók kinyitásához csak egy kis hely szükséges.

Tipikus Mercedes-Benz

A Small Van második generációja jellegzetes Mercedes-Benz frontjával ragad magával. A három hűtőrács-elem közepén egy nagy Mercedes-csillaggal uralja az autó elejét - bal és jobb oldalon klasszikus Mercedes-Benz fényszórók találhatók. A Citanhoz opcionálisan LED-es fényszórók is rendelhetők.
Az alacsony rakodási peremnek köszönhetően az új Citan kisteherautó könnyen hozzáférhető bármilyen rakodási tevékenységhez. Ez még könnyebbé teszi a be- és kirakodást: egy másik újdonság a megnövelt rakodótér szélessége a kerékjáratok között.

Erős térkínálat, a még nagyobb szabadságért

© Daimler AG
A Small Van lenyűgözően rugalmas, például az utastérben. A Citan opcionálisan kétüléses utasüléssel is rendelhető. Több helyet biztosít a rakomány számára a lehajtható utasülés, amely a biztonságos szállítás érdekében rakományvédő ráccsal rendelkezik - nagyon egyszerű és könnyedén kezelhető.

Előrelátó támogatás számos helyzetben

© Daimler AG
A Citan szériafelszereltségként a biztonsági rendszerek széles választékával rendelhető: 6 légzsák, integrált fékasszisztens, ATTENTION ASSIST és oldalszél-asszisztens, valamint a Mercedes-Benz segélyhívó rendszer.
Különleges figyelemfelkeltő a műszerfal letisztult, érzékien vonzó, vízszintesen futó formája. A műszerfal ívelt megjelenése egy zongorafülke kialakításán alapul. Az egész belső tér érzéki és harmonikus hatást kelt: a vízszintesen tájolt kialakítás a méret és a tágasság érzetét kelti.

Termelékenyebb munkavégzés az intelligens csatlakoztathatósággal

Az MBUX rendszerrel új módon élheti át a multimédiás élményt a Citan kisteherautóban - széleskörű funkciókkal és hálózati lehetőségekkel, valamint a multimédiás rendszer használatának számos lehetőségével. Hívja le a legfrissebb forgalmi adatokat, vagy töltse fel mobilkészülékeit a vezeték nélküli töltőrendszeren keresztül: Az Ön egyéni Mercedes-Benz élménye az Ön igényeit követi. A rendszer a multifunkciós kormánykeréken található gombokkal vagy hangvezérléssel vezérelhető. Újonnan integrálták a Mercedes me csatlakozási szolgáltatásait. Die Steuerung funktioniert über die Tasten am Multifunktionslenkrad oder per Sprachsteuerung. Neu integriert sind Konnektivitätsdienste von Mercedes me.
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 75 LE 130 LE
Teljesítmény (kw) 55 kW 96 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.4 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 137 (g/km) 150 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Mercedes-Benz Citan prospektus (PDF)