Mercedes-Benz Citan zárt áruszállító

Új hőse van a városnak

Az új Citannal a Mercedes-Benz kibővíti eddigi transzportercsaládját és így a Citan modell különböző változataival teljesen új irányt kínál a városi szállítás különböző kihívásaihoz.

A Citan áruszállító modellek a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást a napi feladatok ellátására. Erőteljes felépítésük, gazdaságos üzemeltetésük Önt is meg fogják győzni.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Jöjjön, aminek jönnie kell!


A lehető legjobban kihasználható helyigény érdekét szolgálja a két tolóajtó és a 180°-ig terjedően nyitható kétszárnyú hátsó ajtó, amelyek akadálytalan hozzáférést biztosítanak a rakodótérhez. Még több szabadságot nyújt a külön kívánságra beszerelhető irányítható csappantyú a terjedelmes rakományokhoz, valamint egy külön kívánságra beszerezhető tengelykapcsoló az utánfutóhoz. Jöjjön, aminek jönnie kell.

Minden követelménynek megfelel


A Citan kocsiszekrényes gépkocsi nem veszi le az Ön válláról a munkát, de az lényegesen leegyszerűsíti - az Ön szakterületétől függetlenül. Intelligens rakodótér kialakítását soha többé nem akarja majd nélkülözni. Hiszen a könnyű be- és kirakodás az egyik erőssége éppúgy, mint a nagyfokú szállítási kapacitás rugalmas használata. Robusztus szerkezeti kialakításával, megbízható rakományrögzítésével, valamint a rakományhoz való jó hozzáférhetőséggel a kocsiszekrényes Citan gépkocsi igen meggyőző. Még több kapacitást nyújt a külön kívánságra beszerezhető billenthető rácsos válaszfal, amivel a rakodótér hossza gyakorlatilag egyetlen szempillantás alatt megnagyobbítható.

A Citan zárt áruszállító kiemelkedő jellemzőinek áttekintése:

  • BlueEFFICIENCY csomag
  • Akár 30.000 km-es szervizintervallumok
  • Három (kompakt, hosszú és extra hosszú) karosszériaváltozat a legkülönfélébb ügyféligények maximális kiszolgálása érdekében
  • Akár 3,8 köbméteres raktér
  • Akár háromszemélyes utaskabin az opcionális duplaüléses utasoldali üléspad megrendelése esetén
  • Menetstabilizáló rendszer (ADAPTIVE ESP®)
  • Rakományrögzítő szemek a raktérpadlóban

Aminek jönnie kell, annak jönnie kell!

A tágas raktér lehető legjobb kihasználása érdekében a pakolhatóságot akár két tolóajtó és egy kétszárnyú, akár 180 fokban kinyílni képes hátsó ajtó segíti, akadálytalan utat biztosítva minden rakomány számára. Az opcionális vonóhorog, valamint a felnyitható hátsó tetőelem (úgynevezett létrafedél) tovább fokozza a praktikumot. Aminek jönnie kell, annak jönnie kell. Készen áll minden kihíváshoz

Készen áll minden kihíváshoz

A Citan zárt áruszállító nem végzi el a munkát Ön helyett, de jelentős mértékben meg tudja könnyíteni az Ön dolgát, mégpedig az adott felhasználási területtől függetlenül. Intelligens raktérkialakítását soha többé nem szeretné nélkülözni. A könnyű be- és kipakolhatóság ugyanis ugyanúgy a Citan erősségei közé tartozik, mint a magas szállítási kapacitás rugalmas kihasználhatósága.

Rugalmas raktér

A Citan zárt áruszállító robusztus konstrukciójával, megbízhatóságával, kiváló rakományrögzítési lehetőségeivel, valamint a raktér példás megközelíthetőségével kedvelteti meg magát felhasználóival. A praktikumot és a raktér méretét tovább fokozza az opcionálisan elérhető nyitható rácsos raktérelválasztó fal, amellyel a raktér hossza gyakorlatilag egyetlen kézmozdulattal kibővíthető.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 75 LE 114 LE
Teljesítmény (kw) 55 kW 84 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.3 l/100km 6.1 l/100km
CO2-kibocsátás 112 (g/km) 130 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Mercedes-Benz Citan prospektus (PDF)