Mercedes-Benz eCitan kisteherautó

Korszerű furgon városi használatra

A kompakt Mercedes-Benz eCitan egy kifejezetten városi használatra készült korszerű kisteherautó. A két felszereltséggel (BASE és PRO) és a két hosszúsággal (Standard és Long) rendelhető kisteherautó számos területen nyújt ideális megoldást. A rendkívül hatékony 45 kWh hasznos kapacitású nagyfeszültségű akkumulátor akár 219 kilométeres hatótávolságot biztosít. És ha az eCitan menet közben töltést igényel, ez gyorsan elvégezhető: A 10 százalékról 80 százalékra töltés DC gyorstöltővel mindössze 40-48 percet vesz igénybe.

A Mercedes-Benz eCitan kiemelkedő jellemzői

 • halogén fényszórók LED-es nappali menetfénnyel

 • fény- és esőérzékelés

 • légkondicionálás

 • fix válaszfal a vezetőfülke és a rakodótér között

 • tolóajtók (mindkét oldalra rendelhető)

 • MBUX multimédiás rendszer (rendelhető)

 • visszagurulás-gátló rendszer

 • oldalszél-asszisztens

 • ÉBERSÉGFIGYELŐ RENDSZER

 • aktív fékasszisztens (rendelhető)

 • holttérfigyelő rendszer (rendelhető)

Az eCitan kisteherautó - vonzó és praktikus külső megjelenés

© Mercedes-Benz

Töltőcsatlakozás az orr-részen

A töltőcsatlakozás a jármű orr-részén található nagy Mercedes-csillag alatt kapott helyet. A jármű orr-részén történő töltés előnye, hogy szűkebb e-parkolóhelyek esetén is könnyen eléri a töltőaljzatot.
A Mercedes-Benz eCitan kisteherautónál alapfelszereltség a halogén fényszóró. A kisteherautó rendelhető nagy teljesítményű LED fényszórókkal, beleértve a távolsági fényszóró asszisztenst és LED ködfényszórókat.

Kétszárnyú hátsó ajtó

© Mercedes-Benz
A nagyméretű rakodótér az aszimmetrikusan osztott hátsó ajtókon keresztül érhető el. Különösen praktikus: A két ajtó derékszögben rögzíthető és 180 fokig nyitható. A külön rendelhető hátsó ajtó még nagyobb rugalmasságot biztosít.

Tolóajtók mindkét oldalon

© Daimler AG
A tolóajtó szűk parkolóhelyen különösen praktikus. Az alacsony rakodóperem és a széles ajtónyílás megkönnyíti a be- és kirakodást. A bal oldalra rendelhető egy második tolóajtó is.
A Mercedes-Benz eCitan kisteherautó normál (4 498 mm) és hosszú (4 922 mm) kivitelben rendelhető. A kompakt változat 2,9 m3 raktérfogatot és 544 kg hasznos teherbírást biztosít. A 722 kg hasznos teherbírású hosszabb változat 3,7 m3 raktérfogattal készü

Korszerű belső tér és lenyűgöző helykínálat - az eCitan kisteherautó

© Daimler AG

Nagy belső tér

© Mercedes-Benz
A modellcsalád belső égésű motorral szerelt változatához hasonlóan az eCitan is lenyűgözően nagy helyet kínál mind a raktérben, mind a vezetőfülkében. Mivel a tisztán elektromos meghajtású furgon akkumulátora a padlóba került, nem csökkenti az utastér méretét. Ezzel a kisteherautó ideális megoldást kínál a szolgáltatók számára, például a belvárosi forgalomban közlekedő ingajáratok kezelésében.

Érezhetően nagyobb kényelem

© Daimler AG
Az eCitan ergonomikus kialakítású bőrkormánykerékkel is rendelhető. A jobb tapadást biztosító kiváló minőségű bőrborításnak köszönhetően a kormánykerék belesimul a kézbe. A külön rendelhető MBUX multimédiás rendszer érintőgombokkal vezérelhető.

Belső tér csomag (rendelhető)

© Mercedes-Benz
A Mercedes-Benz tisztán elektromos meghajtású kisteherautója is lehet elegáns: A Design csomaggal az eCitan utastere kellemes megjelenést biztosító magasfényű fekete és krómozott elemekkel egészül ki. A stílust és a funkcionalitást ötvöző Design csomag harmonikus belső teret kínál.

MBUX multimédiás rendszer

© Daimler AG
A külön rendelhető MBUX (Mercedes-Benz User Experience) rendszer a Mercedes-Benz saját fejlesztésű szoftvere, amely az Ön vezetési szokásaiból tanul. A rendszer a helyzetnek megfelelő járműbeállításokat és navigációt kínál. Az MBUX funkciók széles választéka és az átfogó navigációs rendszer megkönnyíti a napi közlekedést a városi forgalomban. A rendszer a multifunkciós kormánykeréken található gombokkal vagy hangvezérléssel vezérelhető. A járműbe integráltuk a Mercedes-me szolgáltatásokat.
A vezetőfülke és a rakodótér közötti teljes válaszfal egy vagy akár két ablakkal is rendelhető. A válaszfal az előírásoknak megfelelően védi a vezetőteret a rakománytól, valamint a zajjal és a szennyeződésekkel szemben.
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Mercedes-Benz
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 132 km/h 132 km/h
Teljesítmény (LE) 122 LE 122 LE
Teljesítmény (kw) 90 kW 90 kW
Nyomaték 245 Nm 245 Nm
Hossz 4498 mm 4922 mm
Magasság 1838 mm 1838 mm
Szélesség 2159 mm 2159 mm
Hasznos terhelésnek 447 kg 689 kg
Ajtók 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 17.7 l/100km 20.9 l/100km
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)