Mercedes-Benz Actros F

Bevezetés a Mercedes-Benz tehergépkocsik világába 18 tonna felett

Minimalista. Funkcióorientált. És egy igazi Actros. A Mercedes-Benz Actros F révén minden eddiginél könnyebb Mercedes-Benz teherautót vezetni. Bármilyen környezetben jól teljesít – legyen szó országútról, autópályáról vagy rakodótelepről. Ezt a rá jellemző erősségekkel és költséghatékony felszereltségével éri el.

Kizárólag bal oldali kormányzású járműként az Actros F ideális a klasszikus és regionális távolsági fuvarozásra. Váltókocsiként, guruló billenőplatós vagy silószállító járműként is. 

Az új Mercedes-Benz Actros F legfontosabb jellemzői egy pillantásra


  • 2 vezetőfülke változat
  • 17 különböző minta
  • számos opcionális extra választható
  • Active Brake Assist vészfékasszisztens
  • Sávtartó asszisztens
  • opcionális: Kanyarodás asszisztens
  • opcionális: Predictive Powertrain Control

Az Actros F vezetőfülkéje újratervezésre került, és StreamSpace vagy BigSpace változatban rendelhető. A 2,5 méteres szélességgel és a 120 milliméteres motoralagút magassággal a járművezetőnek ebben az osztályban különösen nagyvonalú helykínálat áll rendelkezésére. Ugyanakkor a mindössze három lépcsős karosszéria kényelmes ki- és beszállást tesz lehetővé.
Az Actros F alapfelszereltségként Classic Cockpit és klasszikus üveg külső tükrökkel rendelhető. A navigációs rendszerrel, az automata klímaberendezéssel és más opcionális extrákkal együtt a felhasználóbarát 10 colos multimédiás vezetőfülke is felszerelhető a multifunkciós kormánykerékkel – akárcsak a legújabb Actros-generációban. 

Hatékonyság és biztonság az Actros F-ben


Az egyéb felszereltségi opciók közé tartozik az új Predictive Powertrain Control rendszer. A rendszer integrálja a földrajzi adottságokhoz igazodó vezetési módot a váltóautomatikába, és a precízen hangolt kapcsolási stratégiával együtt üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé. 

Ahol a törvény előírja, az Actros F Európa-szerte alapfelszereltségként el van látva az ötödik generációs Active Brake Assist (ABA 5) vészfékrendszerrel és sávtartó asszisztenssel. A kanyarodás asszisztens opcionálisan hozzáadható.

Az Actros F minden ügyfél számára hozzáférést biztosít a Mercedes-Benz Trucks különleges szolgáltatásaihoz. Ilyenek a lízing- és finanszírozási ajánlatok mellett a funkcionális és hatékonyságnövelő csatlakozási szolgáltatások, mint például a Mercedes-Benz Uptime vagy a Fleetboard Manager alkalmazás.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.