Mercedes-Benz eActros

A teljesen helyi kibocsátásmentes működés kezdete.

Fenntartható. Innovatív. Jövőorientált. A Mercedes-Benz tisztán elektromos hajtású teherautója lehetővé teszi a klasszikus szolgáltatások igénybevételét, miközben hozzájárul a CO2-kibocsátás csökkentéséhez. A legmodernebb technológia és a fenntarthatóság együttesen tesz minden utat egyedülálló élménnyé  az új Mercedes-Benz eActros-szal. 

Az eActros akár 420 kW akkumulátorkapacitásával ideálisan megfelel a városi nehéz áruszállítás követelményeinek. A teherautó akár 400 kilométeres távolságot is könnyedén meg tud tenni.

Az új eActros legfontosabb jellemzői egy pillantásra:


 • 400 km hatótávú
 • Éjszakai szállítás a 60 decibelnek köszönhetően lehetséges.
 • Nem jelentenek problémát a kibocsátás-alapú vezetési tilalmak 
 • lokálisan CO2-semleges
 • modern, teljesen digitális pilótafülke
 • Digitális visszapillantó tükör
 • Stabilitásszabályozó asszisztens
 • Sávtartó asszisztens
 • Éberségfigyelő asszisztens
 • Kanyarodás asszisztens
 • 5. generációs aktív vészfékasszisztens
 • Gumiabroncsnyomás-ellenőrzés
 • Pótkocsi stabilitásszabályzó asszisztens
 • Tűzjelző és riasztórendszer a vezetőfülkében

A Mercedes-Benz eActros-ban a biztonság mindennél fontosabb.

A digitális pilótafülke új szintre emeli a kényelmet és a biztonságot. Az olyan bevált segédrendszereket, mint a stabilitásszabályozó, sávtartó, éberségfigyelő és kanyarodás asszisztens, a MirrorCam egészíti ki. A külső képet a pilótafülkében lévő két 15 colos kijelzőre továbbítja, és így a teherautó egészére kiterjedő kilátást biztosít. A MirrorCam és az asszisztensrendszerek segítenek abban, hogy az eActros biztonságosan, aerodinamikusan és hatékonyan közlekedjen a nagy városi elosztóforgalomban.

Az új eActros ragyog a modernitástól: Az összes e-specifikus információ áttekinthetően jelenik meg az újonnan átdolgozott kijelzőn, ami a multimédiás pilótafülkét felhasználóbaráttá és innovatívvá teszi. A munkahely teljes digitális hálózatba kapcsolása minden út során garantált.

Egyszerű töltés maximális hatótávolsággal


Húzza be a rögzítőféket, és csatlakoztassa a CCS Combo 2 dugót a jármű töltőaljzatához - mindössze két lépésben megkezdődik az új Mercedes-Benz eActros töltési folyamata. Az intuitív töltési folyamatnak köszönhetően az utazás alig több mint egy óra elteltével folytatható. 160 kW töltési teljesítmény mellett (három akkumulátorral) a töltöttségi szint 60 perc alatt (három akkumulátorral) 20 %-ról 80 %-ra, illetve körülbelül másfél óra alatt (négy akkumulátorral) emelkedik. A töltőaljzat melletti stop gomb megnyomásával és a jármű feloldásával a töltési folyamat befejeződik.

Az egyszerű töltési folyamat mellett az új eActros akkumulátor-csomagonként körülbelül 105 kWh kapacitással rendelkezik. Az elosztó teherautó a változattól függően három vagy négy akkumulátorral van felszerelve, és így körülbelül 315 kW vagy 420 kW hasznos teljesítményt juttat az útra. Ráadásul a zajszint a hagyományos teherautókhoz képest a 60 decibelnek köszönhetően a felére csökken - így az éjszakai szállítás is gond nélkül lehetséges. Az eActros vezetőjét még a kellemetlen rezgések sem zavarják, mivel nincs dízelmotor.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (kw) 315 kW 420 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.