Mercedes-Benz Antos

Egy teljesen új tehergépkocsi-osztály, amelyet speciálisan a 18 t feletti speditőr fuvarozásra fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy minden alkalmazási területen 100 %-ig megfeleljen az Ön követelményeinek, valamint, hogy Ön még jobban és még hatékonyabban teljesíthesse a napi feladatait, például az élelmiszerszállítás, a kereskedelem és a beszállítói szolgáltatás, vagy a tartálykocsik ill. a silójárművek alkalmazása területén. 

A Mercedes-Benz új Antos típusáról


Röviden: egy tehergépkocsi új névvel és új arculattal, amely a jövőbe vezet. Mindenek előtt azonban olyan gépjármű, amely a speditőr fuvarozásban 18 t-tól minden alkalmazás esetén pontos, feladatorientált megoldást nyújt. 
Az új Antos. Szálljon be, és élje át az új minőségi osztály adta előnyöket a nehéz speditőr fuvarozásban.

Mérföldkő – és a jövő léptéke


Felelősség a következőkért: praktikus és kényelmes vezetőfülkék, már első ránézésre meggyőző, dinamikus hajtómű-konfigurációk csökkentett fogyasztású és károsanyag-kibocsátású Euro VI motorokkal és különlegesen biztonságos, szolid vezetési menettulajdonságokkal. 
Ezen kívül: alacsony javítási és karbantartási költségek, következetesen egyszerű felépítmény-elhelyezés és széles ajánlati skála – egészen a hasznos teher és volumenorientált szállításra alkalmas speciális gyártási mintákig. 

Az Antos a speditőr fuvarozásban


Nehéz speditőr fuvarozás, könnyen megoldva

A Mercedes-Benz történetében még sosem sikerült ilyen következetesen kialakítani egy teherautót a 18 t feletti speditőr fuvarozás követelményei szerint. Nem csak az egyedülálló név definiálja az új osztályt, hanem optikailag is világos üzenetet továbbít az Antos, mégpedig olyan dizájnnal, amely egyértelműen jelzi, hogy a Mercedes-Benz család tagja, és egyidejűleg minden részletében a magas fokú funkcionalitást és hatékonyságot tükrözi vissza.  
Már az Antos műszaki megoldásaira vetett első pillantás is ugyanilyen meggyőző: az elülső lökhárítótól a hátsó kereszttartóig – mindent arra méreteztünk, hogy a kemény mindennapokban igazán jó munkát végezhessen – ezek olyan megoldások, amelyek segítenek Önnek abban, hogy betartsa a határidőket, és nyereséget szerezzen. Az Antos az Ön és a felépítmény gyártója közötti együttműködésben is bebizonyítja a kiváló minőséget, és igazi csapatjátékosnak bizonyul, mivel minden iparágban, minden követelmény esetén alkalmazásorientált járműkonfigurációt tesz lehetővé.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 420 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 310 kW 375 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.