Mercedes-Benz Antos

Egy teljesen új tehergépkocsi-osztály, amelyet speciálisan a 18 t feletti speditőr fuvarozásra fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy minden alkalmazási területen 100 %-ig megfeleljen az Ön követelményeinek, valamint, hogy Ön még jobban és még hatékonyabban teljesíthesse a napi feladatait, például az élelmiszerszállítás, a kereskedelem és a beszállítói szolgáltatás, vagy a tartálykocsik ill. a silójárművek alkalmazása területén. 

Műszaki adatok

Teljesítmény 310 - 375 kW (420 - 510 LE)

A Mercedes-Benz új Antos típusáról


Röviden: egy tehergépkocsi új névvel és új arculattal, amely a jövőbe vezet. Mindenek előtt azonban olyan gépjármű, amely a speditőr fuvarozásban 18 t-tól minden alkalmazás esetén pontos, feladatorientált megoldást nyújt. 
Az új Antos. Szálljon be, és élje át az új minőségi osztály adta előnyöket a nehéz speditőr fuvarozásban.

Mérföldkő – és a jövő léptéke


Felelősség a következőkért: praktikus és kényelmes vezetőfülkék, már első ránézésre meggyőző, dinamikus hajtómű-konfigurációk csökkentett fogyasztású és károsanyag-kibocsátású Euro VI motorokkal és különlegesen biztonságos, szolid vezetési menettulajdonságokkal. 
Ezen kívül: alacsony javítási és karbantartási költségek, következetesen egyszerű felépítmény-elhelyezés és széles ajánlati skála – egészen a hasznos teher és volumenorientált szállításra alkalmas speciális gyártási mintákig. 

Az Antos a speditőr fuvarozásban


Nehéz speditőr fuvarozás, könnyen megoldva

A Mercedes-Benz történetében még sosem sikerült ilyen következetesen kialakítani egy teherautót a 18 t feletti speditőr fuvarozás követelményei szerint. Nem csak az egyedülálló név definiálja az új osztályt, hanem optikailag is világos üzenetet továbbít az Antos, mégpedig olyan dizájnnal, amely egyértelműen jelzi, hogy a Mercedes-Benz család tagja, és egyidejűleg minden részletében a magas fokú funkcionalitást és hatékonyságot tükrözi vissza.  
Már az Antos műszaki megoldásaira vetett első pillantás is ugyanilyen meggyőző: az elülső lökhárítótól a hátsó kereszttartóig – mindent arra méreteztünk, hogy a kemény mindennapokban igazán jó munkát végezhessen – ezek olyan megoldások, amelyek segítenek Önnek abban, hogy betartsa a határidőket, és nyereséget szerezzen. Az Antos az Ön és a felépítmény gyártója közötti együttműködésben is bebizonyítja a kiváló minőséget, és igazi csapatjátékosnak bizonyul, mivel minden iparágban, minden követelmény esetén alkalmazásorientált járműkonfigurációt tesz lehetővé.