E-osztály AMG T-Modell

Driving Performance

Az E 43 4MATIC modell 3-literes V6-os Biturbo erőforrásával az üzleti limuzin kínálatának legizmosabb változata. A szériában járó AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás az E 43 esetében is optimális tapadásról és magas szintű agilitásról gondoskodik, ugyanis az első és a hátsó tengely közötti 31:69 százalékos nyomatékelosztás révén beállítása hangsúlyosan hátsókerék-orientált. Az AMG modellekre jellemző vezetési élményt ezen felül a gyorsabban kapcsoló 9G-TRONIC automataváltó, az AIR BODY CONTROL légrugózás alapjaira épülő egyedi beállítású sportfutómű , valamint a közvetlenebb kormánymű garantálja.

Elegancia sportos ruhában


Az új Mercedes-AMG E 43 4MATIC kívülről is hirdeti, hogy az AMG család tagja. Az első lökhárító három tekintélyes légbeömlője nem csak az erőteljes, magabiztos fellépést garantálja, de a kiváló hűtésről is gondoskodik. A szélső hűtőnyílások két elegáns keresztbordája még harmonikusabbá varázsolja a megjelenést, az összképet pedig a magas fényű fekete lamellával és AMG felirattal ellátott, krómozott gyémánt-hűtőrács teszi teljessé.

Egyedi modellek


Teljesítményközpontú


Az E 43 4MATIC esetében a Mercedes-AMG mérnökei a 3-literes V6-os Biturbo erőforrás teljesítményét két nagyobb turbófeltöltő alkalmazásával, valamint némi szoftveres programozással 34 lóerővel, 401 lóerőre (295 kW) tudták fokozni. A tekintélyes 520 Nm-es maximális forgatónyomaték már 2500/perces fordulatszámtól rendelkezésre áll. Ez a csomag sportautókra jellemző menetteljesítményekkel ruházza fel a modellt: az új E 43 4MATIC mindössze 4,6 másodperc alatt képes teljesíteni a 0-100 km/h-s gyorsulást, végsebességét pedig elektronika korlátozza 250 km/h-ban.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 457 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 336 kW 450 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.7 l/100km 10.8 l/100km
CO2-kibocsátás 200 (g/km) 246 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center