Mercedes-Benz Citan Kombi

Új hőse van a városnak

Az új Citannal a Mercedes-Benz kibővíti eddigi transzportercsaládját és így a Citan modell különböző változataival teljesen új irányt kínál a városi szállítás különböző kihívásaihoz.

A Citan Kombi, Mixto és zárt áruszállító modellek a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást a napi feladatok ellátására. Erőteljes felépítésük, gazdaságos üzemeltetésük Önt is meg fogják győzni.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Induló ár
6 666 460 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,3 - 6,1 l/100km
CO2-kibocsátás 112 - 130 (g/km)
Teljesítmény 55 - 84 kW (75 - 114 LE)

Egészen a legapróbb részletekig alaposan átgondolt megoldások.


Billenthető asztal a vezetőülés és az utas-ülés háttámláján. A pohártartóval ellátott, karcolásálló billenthető asztalok alkalmasak mind falatozáshoz, mind irattároláshoz. Fej fölötti tároló hellyel kialakított utastér. A három azonos méretű, 24,4 liter össz-térfogatú rekesz praktikus és biztonságos tárolási lehetőséget nyújt. Padlóhoz rögzített tároló rekeszek az utastérben.

A hátsó utastérben 2 tároló rekeszt lehet rögzíteni a padlóhoz. Ez a két lehetőség egyenként kb. 6,6 liter térfogatú tárolási lehetőséget kínál.

Minden követelménynek megfelel


A Citan kocsiszekrényes gépkocsi nem veszi le az Ön válláról a munkát, de az lényegesen leegyszerűsíti - az Ön szakterületétől függetlenül. Intelligens rakodótér kialakítását soha többé nem akarja majd nélkülözni. Hiszen a könnyű be- és kirakodás az egyik erőssége éppúgy, mint a nagyfokú szállítási kapacitás rugalmas használata. Robusztus szerkezeti kialakításával, megbízható rakományrögzítésével, valamint a rakományhoz való jó hozzáférhetőséggel a kocsiszekrényes Citan gépkocsi igen meggyőző. Még több kapacitást nyújt a külön kívánságra beszerezhető billenthető rácsos válaszfal, amivel a rakodótér hossza gyakorlatilag egyetlen szempillantás alatt megnagyobbítható.