Mercedes-Benz Citan Tourer

Márkajellegű minőség, amely lát és érez

Az új Mercedes-Benz Citan Tourer kompakt külső méreteivel nyűgözi le az autók szerelmeseit,  egy igazi tércsoda. Ehhez jön még a vonzó megjelenés és a magas szintű vezetési kényelem. Kényeztesse magát produktív és stresszmentes munkával a szállítási és szolgáltatási területen - bármikor!

A Citan Tourer legfontosabb jellemzői

 • 3 utasülés
 • 517 l rakodási térfogat (max. rakodási térfogat 2390 l)
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Holttérfigyelő
 • Mercedes-Benz vészhívó rendszer
 • ATTENTION ASSIST éberségfigyelő
 • Aktív fékasszisztens
 • Tolatókamera
 • 7 légzsák
 • Kiegészítő lehetőségek (például aktív távolságtartó asszisztens DISTRONIC és aktív kormányzássegítő, valamint tolatókamera)
 • Integrált MBUX multimédiás rendszer navigációval és okostelefon-integrációval
 • Mercedes-me-Connect szolgáltatások
 • Vezeték nélküli töltőrendszer mobil eszközökhöz

A Citan Tourer - letisztult formaterv és erőteljes megjelenés

© Daimler AG

Ideális a szállítási és szolgáltatási forgalomhoz

© Daimler AG
A Citan Tourer kompakt külső méretei miatt tökéletes a belvárosi kiszállítási és szolgáltatási forgalomban.
A jármű bal és jobb oldalán szélesre nyíló tolóajtók és az alacsony rakodóperem különösen kényelmessé teszik a beszállást és a berakodást.
A Mercedes-Benz új kisteherautója összetéveszthetetlen dizájnjával tűnik ki: Kiegyensúlyozott arányok, érzéki felületi kialakítás, izmos vállrészek, valamint hangsúlyos kerékdobok teszik a Citant igazi egyedivé a közúti forgalomban. Kívülről a Citan Tourer letisztult formavilágával és redukált vonalaival nyűgöz le. A formatervezés középpontjában az érzéki tisztaság kifejezése áll - ez egyértelműen felismerhető a kisteherautó külső formáján és belső terében egyaránt. Am Exterieur überzeugt der Citan Tourer durch eine klare Formgebung mit reduzierten Linien. Im Design-Mittelpunkt steht ein Ausdruck von sinnlicher Klarheit – deutlich erkennbar in der äußerlichen Form wie auch im Innenraum des Small Vans.

Tércsoda: a Citan Tourer

© Daimler AG
Különleges figyelemfelkeltő a műszerfal letisztult, érzékien vonzó, vízszintesen futó formája. A műszerfal ívelt megjelenése egy nagy zongora kialakításán alapul. Az egész belső tér érzéki és harmonikus hatást kelt: A vízszintesen tájolt kialakítás a méret és a tágasság érzetét kelti.

Termelékenyebb munkavégzés az intelligens csatlakoztathatósággal

Az MBUX rendszerrel a Citan Tourerben a multimédiát új módon élheti át - széleskörű funkciókkal és hálózati lehetőségekkel, valamint a multimédiás rendszer használatának számos lehetőségével. Hívja le a legfrissebb forgalmi adatokat, vagy töltse fel mobilkészülékeit a vezeték nélküli töltőrendszeren keresztül: Az Ön egyéni Mercedes-Benz élménye az Ön igényeit követi. A rendszer a multifunkciós kormánykeréken található gombokkal vagy hangvezérléssel vezérelhető. A „Mercedes me” csatlakozási szolgáltatások is újonnan integrálásra kerültek. Die Steuerung funktioniert über die Tasten am Multifunktionslenkrad oder per Sprachsteuerung. Neu integriert sind Konnektivitätsdienste von Mercedes me.

Egy tér tele lehetőségekkel

© Daimler AG
Szerelje fel az utasteret színes üvegezéssel, szőnyeggel, összecsukható asztalokkal vagy USB-csatlakozókkal! Ez lehetővé teszi, hogy a Citan Tourer komfortfokozatát kifejezetten az Ön és utasai elvárásaihoz igazítsa. Ha egyszer több helyre van szüksége a csomagok számára, a 3 férőhelyes FOLD & LOAD hátsó ülések 1/3 2/3 arányban lehajthatók. Ez további rakodóteret biztosít sík rakodófelülettel. A Citanra tetőcsomagtartó is felszerelhető.

Előrelátó támogatás számos helyzetben

© Daimler AG
A Citan alapfelszereltségként a biztonsági rendszerek széles választékával rendelhető: 6 légzsák, integrált fékasszisztens, ATTENTION ASSIST éberség figyelő és oldalszél-asszisztens, valamint a Mercedes-Benz vészhívó rendszer alapfelszereltségként elérhető.
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG
© Daimler AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 75 LE 131 LE
Teljesítmény (kw) 55 kW 96 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.2 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 137 (g/km) 151 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Mercedes-Benz Citan prospektus (PDF)

Egyedi modellek