8 000 000 Ft elektromos bónusz[1] egyes EQA, EQB és EQE modellekre, vállalkozásoknak

Elektromos modellek állami támogatással* és most minimum
4 000 000 forint kedvezménnyel![1]

Válasszon most elektromos Mercedes-Benz modellt 4+4 millió forint extra kedvezménnyel!
Most még kedvezőbb feltételekkel juthat egyes EQA, EQB és EQE modellekhez, melyekhez az elérhető
4 000 000 forint állami támogatáson* túl most minimum 4 000 000 forint kedvezményt biztosítunk!
Élvezze az elektromos autózást gondtalanul az
ajándék 500 000 forintos Mercedes me Charge töltőkártyával![2]

*Az állami támogatás gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók részére érhető el.


Mindig többet adunk.

ISP csomaggal költségmentes karbantartást és kiegészítő garancia szolgáltatást biztosítunk a jármű első üzembe helyezésétől számított 6 évig, vagy 150 000 km-es futásteljesítményig EQ modellek esetében.

Mindezt szériafelszereltségként biztosítjuk Önnek!

 

Integrált Szerviz Csomag (ISP) ISP csomaggal költségmentes karbantartást biztosítunk a jármű első üzembe helyezésétől számított 6 évig, vagy 150 000 km-es futásteljesítményig EQ modellek esetében.
Mindezt szériafelszereltségként biztosítjuk Önnek!
Mercedes me Charge töltőkártya Használja a Mercedes me Charge szolgáltatást, és töltse fel elektromos járművét bárhol Európában a Mercedes-Benz megbízható töltőhálózatán!
Vezetéstechnikai tréning Készüljön fel a balesetmentes közlekedésre Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai centrumában, a zsámbéki Driving Camp helyszínén!
Mercedes me

Beállíthatja a fűtést és a szellőztetést, személyre szabhatja a beállításokat, zenei lejátszási listákat hozhat létre, de akár az autó indítását vagy a parkolást is irányíthatja okostelefonjáról.

 

Ismerje meg EQA[3]  modellünket!

A kiemelkedő megjelenés garantált. Az EQA kiegyensúlyozott arányokkal, rövid túlnyúlásokkal, erőteljes vállával, valamint a kupék vonalvezetéséhez hasonló oldalvonalakkal mutatkozik be. A letisztult, a felületet hangsúlyozó design redukált vonalakkal és a precíz illesztésekkel szuverén sportosságot és modernitást sugároz. A részletgazdag kialakítás a magas minőséget és az exkluzivitást hangsúlyozza. Az erőteljes megjelenést a korszerű kialakítású kerekek teszik teljessé, amelyek megkönnyíti a teljesen elektromos vezetés világában tett első lépéseket.

Az EQA belső designja, a tágas belső tér, a csúcstechnológia és a sportosság sikeres szintézisével nyűgöz le. Ennyire csábító lehet a teljesen elektromos vezetésre való átállás. A személyre szabás itt sem maradhat el: alakítsa az EQA-t ízlése szerint az Ön saját EQA-jává, például az Ambiente megvilágítással és a különböző díszítőelemekkel! A komfortülések és az új kormány különösen kényelmessé teszik az utazást. Lépjen be Ön is az elektromos autózás világába az EQA-val, ami képes akár 550 km-t meghaladó tisztán elektromos hatótávolság megtételére is (WLTP érték)!

Az EQA felvillanyozó érvekkel ösztönzi Önt a tisztán elektromos vezetésre való átállásra. Autóját, akár 32 perc alatt feltöltheti 80%-ra, így kompromisszumok nélkül élvezheti a vezetés szabadságát. Töltse autóját otthon a Mercedes-Benz Wallboxszal (a kiszállításkori felszereltség nem tartalmazza), akár nyilvános töltőállomásokon, mindig megbízhatóan tölthet, és rugalmasan közlekedhet!

 

 

 

 
 
 
 

Ismerje meg EQB[4]  modellünket!

Az EQB le fogja nyűgözni nagyvonalú térkínálatával. Új, hangsúlyozottan széles, csillagmintázatú blackpanel, a látványba belesimuló LED High Performance fényszórók, még nagyobb keréktárcsa-választék: a teljesen elektromos EQB modern stílussal és magabiztosan mutatkozik be, bárhol is tűnik fel. Sportos belépő egy teljesen elektromos korszakba. Tegyen meg akár 530 km-t tisztán elektromos hatótávolsággal (WLTP szerinti érték)!
Az EQB kompromisszumok nélküli offroaderként mutatkozik be: belső terében az exkluzív kényelemhez robusztus formák társulnak. Az alumíniumoptikás csőelemek és a turbinahatású fúvókák minden részletükben jól példázzák az EQB terepjárós karakterét. Nagyvonalú helykínálatával és olyan intelligens csúcsfelszereltségeivel, mint a modern, teljesen digitális műszeregység, az EQB vérbeli kalandorként lépfel, aki készen áll a közös vállalkozásokra Önnel.

Az EQB elektromos hajtása személyre szabott mobilitást biztosít Önnek. Akár otthon a Mercedes-Benz Wallboxszal (a kiszállításkori felszereltség nem tartalmazza), akár nyilvános töltőállomásokon, mindig megbízhatóan tölthet, és rugalmasan közlekedhet. Töltse fel autóját 80%-ra akár 32 perc alatt és folytassa utazását kompromisszumok nélkül!

Ismerje meg EQE[5] 300 Sentiment modellünket!

A klasszikus és stílusos EQE a közkedvelt E-osztály elektromos megfelelője. Az EQE 300 Sentiment ikonikus designja az érzéki szépség és az úttörő mérnöki tervezés kombinációja. Kiemelkedő külső felszereltségei a legapróbb részletekig letisztult eleganciát sugároznak: panoráma-tolótető, hűtőmaszk Mercedes-Benz csillag mintával, ajtóba simuló kilincsek és LED hátsó lámpák 3D spirál kialakításban.

A tágas belső térben a kiváló minőségű anyagokon és a letisztult kidolgozáson túl olyan kiemelkedő felszereltségekkel is rendelkezik, mint például a memóriás első ülések. A személyre szabott megjelenésért pedig többféle kárpit és díszítő elem közül is választhat.

Az EQE aktív sávtartó és holttérfigyelő asszisztense, valamint aktív fékasszisztense biztonságot nyújt Önnek az utakon. Bármerre is indul az EQE-vel, 644 km-es hatótávolságával hosszabb utakon is tökéletes útitárs lesz.

 

 

 

 


További információért keresse Mercedes-Benz értékesítő kollégáinkat!
 

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

[1] A bónusz a KÖZÚTI ELEKTROMOS JÁRMŰ BESZERZÉS TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSOKNAK támogatásáról szóló RRF-10.10.1-23 pályázat által elérhető 4 000 000 forintból, valamint a Mercedes-Benz által nyújtott minimum bruttó 4 000 000 forint kedvezményből (**) áll. Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a KÖZÚTI ELEKTROMOS JÁRMŰ BESZERZÉS TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSOKNAK támogatásáról szóló RRF-10.10.1-23 pályázat határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat és feltételeket a hivatkozott pályázat tartalmazza. További részleteket a www.palyazat.gov.hu oldalon talál.

(**) A Mercedes-Benz által nyújtott kedvezmény nem azonos az állami támogatással, magánszemélyek számára is elérhető, kizárólag az elektromos modellekre vonatkozik, ideértve a raktáron lévő autókat is. A kampány kizárólag 2024. május 1-től 2024. június 30-ig leadott megrendelésekre érvényes, vagy visszavonásig tart.

[2] A töltőkártya egy egyszeri bruttó 500 000 Ft-os voucher formájában kerül átadásra a gépjármű átvételekor, amely 2024.12.31-ig aktiválható, valamint aktiválást követően 3 éven belül használható fel Európa azon országaiban, ahol elérhető a Mercedes me Charge szolgáltatás. A Mercedes me Charge hálózatán belül elérhető töltőoszlopok listáját az alábbi linken találja: https://eu.charge.mercedes.me/web/hu/daimler-hu/service.

[3] EQA | kombinált áramfogyasztás: 18,6 – 14,4 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP-értékek) Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.

[4] EQB | kombinált áramfogyasztás: 19,2 - 15,2 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP-értékek). Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.

[5] EQE | kombinált áramfogyasztás: 19,4 - 16,5 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (WLTP-értékek). Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „WLTP CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 3. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyag- fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás és a hatótávolság meghatározása a 2017/1151/EU rendelet alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.