Mercedes-Benz EQV

Kezdjen új történetet!

Teljes körű elektromos mobilitás az autó feltalálójától: az új EQ márka sokkal többet jelent magánál az autónál. Egy átfogó elektromobilitási rendszerről van szó, amelyet többféle termék, szolgáltatás és technológia alkot.

Az EQ egyet jelent az intelligens elektromos mobilitással. A tőle megszokott magabiztossággal ötvözi a szemrevaló designt, a vezetés különleges élvezetét, a kiváló mindennapi használhatóságot és a maximális biztonságot.

Itt már az autózás jövőjével találkozhat: Tudjon meg többet az elektromos intelligenciáról!

Ismerkedjen meg az EQ-designnal XXL-formátumban!

Izgalmas design, jóleső kényelem.

A speciálisan az EQ-családhoz tervezett designelemek, kívül-belül izgalmas és progresszív karaktert kölcsönöznek az EQV 300-nak. Egyvalami azonban ugyanaz marad: mégpedig az, amit megszoktunk egy Mercedes-Benz egyterű limuzintól. Természetesen az EQV 300 is a márkára jellemző kényelemmel és funkcionalitással kényezteti utasait.

Mindenhol könnyedén töltheti gépkocsiját.

Tölthető wallboxról, töltőállomásról vagy csatlakozóaljzatról.

 

Az EQV 300 a töltési lehetőségeket tekintve is kitűnik[1] rugalmasságával: a töltést végezheti otthon a Mercedes-Benz wallboxnál vagy csatlakozóaljzatnál, de útközben nyilvános töltőállomásokon is.

Áramfogyasztás, kWh/100 km: 27,0; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0.

[1] Az áramfogyasztásra és a hatótávolságra vonatkozó adatok nem véglegesek. Ezeket a tanúsítási eljárásra szakosodott műszaki szolgáltató állapította meg a 101 sz. UN/ECE-szabályozás szerint. Még nem áll rendelkezésre a hatóságilag igazolt értékeket tartalmazó EK-típusengedély és megfelelőségi igazolás. Az általunk megadott adatok és a hatóságilag igazolt értékek között előfordulhatnak eltérések.

Kifejező, EQ-családra jellemző külső kialakítás

Progresszív és izgalmas

A Mercedes-Benz EQV karaktere progresszív és izgalmas. A kifejezetten az EQ családhoz tervezett design elemek hangsúlyt adnak a megjelenésnek: krómozott bordákkal ellátott fekete panelerácsot és letisztult oldalnézetet.

Felszereltségcsomagok

Kívánság szerint a külső kialakítás testreszabható. Például az EQV AVANTGARDE Line dizájncsomaggal, az EQV dizájncsomaggal és a könnyűfém kerekek vonzó választékával.

Jól érzi magát az EQ világában

Kiváló minőségű belső tér

Az izgalmas külső kialakítás folytatódik a Mercedes-Benz EQV belsejében. A teljesen elektromos egyterű gépjármű példaértékű az ergonómia szempontjából. Ezt többek között az új, magas minőségű üvegfelülettel rendelkező MBUX média kijelző, a szellőzőfúvókák vonzó kialakítása és a nagyvonalúan kialakított díszítő elemek mutatják.

A Mercedes-Benz felhasználói élménye

Légkondicionálás, hangvezérlés, navigáció, rádió és zene: A Mercedes-Benz felhasználói élmény (MBUX) mindezt ötvözi, és a Mercedes-Benz EQV-t kényelmes társává teszi az érintőképernyővel.

Felszerelési csomagok

Az EQV belső tere még exkluzívabbá és sportosabbá tehető az opcionális dizájncsomagokkal. Választhat az EQV AVANTGARDE Line és az EQV design csomag között. Ez utóbbi átalakítja a belső teret EQ-specifikus dekorációs elemekkel, rózsa arany színű díszítéssel és speciális kárpitozással. Különböző csomagok tovább javítják a belső teret és az EQV-t lenyűgözően kényelmessé teszik: • kiváló minőségű panorámás napfénytető • Burmester® térhatású hangrendszer • Asztali csomag sok funkcionális extrával • Nyugágy csomag • Középső konzol beépített hűtőtérrel • Fülke környezeti megvilágítása • EASY-PACK csomagtérajtó

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 204 LE
Teljesítmény (kw) 150 kW
Hossz 5140 mm
Magasság 1901 mm 1960 mm
Szélesség 1928 mm
Ülések száma 8
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály A+


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)