Mercedes-Benz EQV

Az elektromos vezetési élményért

Az EQV-vel nem csak elektromosan közlekedhet, hanem tudatosan kerülheti a károsanyag-kibocsátást – ami mellett örömét is lelheti a figyelemreméltó teljesítményű és különleges megjelenésű járműben. A jellegzetes hűtőrács a Black-Panel dizájnnal és LED világítással, izgalmas és progresszív megjelenést kölcsönöz, amely egyértelműen felismerhető. A modern, 17 colos könnyűfém keréktárcsák az 5-ös duplaküllős dizájnnal teszik teljessé a megjelenést.

Az EQV nem csak kívül, belül is új mércét állít a vezetési kényelem és biztonság terén. A multimédia, a segédrendszerek, a kényelem, valamint a biztonság és futómű területén kínált számos felszereltségi opció nagy mértékű szabadságot biztosít Önnek a testreszabásban, hogy az EQV-ből az Ön EQV-jé váljon.

A Mercedes-Benz EQV összes kiemelkedő tulajdonsága

  • MULTIBEAM LED fényszórók távolsági fényszóró asszisztens plus-sal

  • Elektromos tolóajtók és csomagtérajtó

  • Aerodinamikus, 17 colos könnyűfém keréktárcsák, 5-ös duplaküllős dizájnnal

  • Szélesképernyős műszerfal, MBUX multimédia rendszerrel

  • Ergonomikus, multifunkciós kormánykerék, érintőpanelekkel

  • Hangulatvilágítás 64 színnel

  • Rugalmas belső tér kialakítás, egyedi ülésekkel, 3-as ülés vagy luxus ülésekkel a hátsó részben

  • Teljesítmény: akár 150 kW (204 LE)

  • Parkoló csomag, visszagurulás-gátló kamerával, opcionálisan 360°-os kamerával

  • Adaptív féklámpa, a biztonságos vezetésért

Modern látványosság: a Mercedes-Benz EQV külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG

MULTIBEAM LED fényszórók távolsági fényszóró asszisztent plusszal

© Mercedes-Benz AG
Az adaptív MULTIBEAM LED fényszórók optikai látványosságot alkotnak és hozzájárulnak a Mercedes-Benz új, nagyméretű limuzinjának progresszív dizájnjához. Az intelligens fényszóró technológiának köszönhetően az egyes LED-ek külön-külön szabályozhatók, így minden közlekedési helyzetben a legjobb látást biztosítják.

5 küllő a jobb aerodinamikáért

© Mercedes-Benz AG
Első pillantásra felismerhető: a modern, 5-ös duplaküllős dizájnnal rendelkező 17 colos könnyűfém keréktárcsák. Ez elismerő pillantásokat vonz az utakon és aerodinamikai jellemzőivel hozzájárul a nagyobb vezetési hatékonysághoz.

Gombnyomásra: az EASY-PACK csomag

© Mercedes-Benz AG
Mindkét keze tele van? Az EQV tolóajtója és csomagtérajtója az EASY-PACK csomagnak köszönhetően mostantól automatikusan nyílik és záródik – így könnyítve meg a pakolást, valamint a be- és kiszállást.

Új mércék a kényelem terén: az EQV belső tere

© Mercedes-Benz AG

Wichtige Funktionen im Griff: dank Multifunktionslenkrad mit Touch-Bedienfeldern

© Mercedes-Benz AG
Fontos funkciók kézre állva: köszönhetően a multifunkciós kormánykeréknek, érintőpanelekkel Az ergonomikusan formált multifunkciós kormánykeréken keresztül kényelmesen irányítható az EQV számos funkciója. A navigáció és infotainment kezelés anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról, több kényelmet és biztonságot jelentve a közlekedésben.

Zökkenőmentes átmenet: az EQV sokoldalú szélesképernyős műszerfala

© Mercedes-Benz AG
A vezetőoldali kijelző és a 12,3 colos média kijelző számos információt nyújt egyszerű kezeléssel és kreatív dizájnnal, valamint magas felbontású érintőképernyős technológiával tűnik ki: Egy folytonos üvegfelület köti össze a két kijelzőt egy optikai egységgé.
Hűvös kék, tüzes piros, élénk zöld vagy inkább napfényes sárga? A 64 világítási opcióval szinte korlátlanul rendelkezhet. Hangulatának megfelelően választhatja ki az ideális színt és teszi járművének belső terét hangulatossá.
Az időjárás és a helyzet függvényében változó igények a jármű klímájára vonatkozóan: az Ön EQV-jének kétzónás klímaberendezése lehetővé teszi az ideális hőmérséklet beállítását a belső térben. Az opcionálisan rendelhető THERMOTRONIC klímaautomatika gondoskodik arról, hogy a levegő mennyisége, elosztása és a hőmérséklet mindig az utasok igényeihez igazodjon.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 204 LE
Teljesítmény (kw) 150 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)