Megújul a Pappas Auto Kárpát utcai Kia autószalonja

Kia értékesítésünket szeptember 4-től keresse a 1133 Budapest, Dráva utca 17. szám alatt. A munkafelvételünket pedig a 1133 Budapest, Bessenyei utca 5. szám alatt találja meg.

Örömmel tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Pappas Auto Kárpát utcai Kia szalonja a következő hónapokban megújul. Nemcsak a homlokzat, de a bemutató termünk is teljes körűen felújításra kerül, mely során a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával alakítunk ki igazán modern, letisztult, elegáns belső teret. Célunk, hogy a megújult szalonban mindenki számára élmény legyen az autóvásárlás, melyhez a legszínvonalasabb kiszolgálást biztosítja a Pappas Auto. 

A munkálatok eredményeként Kárpát utcai bemutatótermünk az ország egyik legmodernebb és egyben első olyan értékesítési pontjává válik a márka történetében, mely kívül-belül a Kia új arculatát és szellemiségét tükrözi.

A munkálatok ideje alatt, Kia értékesítésünk zavartalanul működik, átmenetileg egy új helyszínen, a 1133 Budapest, Dráva utca 17. szám alatt. A bejárat a Népfürdő u. 1. szám alatt található.

Szerviz szolgáltatásunk zavartalanul működik a Kárpát utcai telephelyen, a munkafelvétel, pedig a Bessenyei utca 5. szám alatt található meg.


Keresse kollegáinkat, örömmel állnak szolgálatukra.