Ne maradjon le az új Kia XCeed-ről

Az új Kia XCeed. A crossover. Felfrissülve.

Bemutatkozik az új Kia XCeed. Egy újradefiniált crossover, hogy élvezhesd a mindennapokat. Minden szempontból.

A funkcionalitás és a kiemelkedő stílus tökéletes keveréke. Az új Kia XCeed minden eddiginél sportosabb esztétikával, élvonalbeli hajtásláncokkal és a legújabb funkciókkal rendelkezik. Ez egy ötletes crossover, amelyet az Te életmódodhoz terveztünk.

Válassz az erős benzin- vagy dízelmotor közül, vagy élvezd az XCeed Plug-in Hybrid üzemanyag-takarékos hajtásláncát, amely kielégíti mind a fenntartható mobilitás, mind a nagy teljesítmény iránti igényt.

Nyiss ajtót egy új, dinamikus világ felé!

A dinamikus dizájn szépsége.

Az új Kia XCeedet úgy terveztük, hogy jellegzetes legyen. Hogy kitűnjön és megszólítsa azokat, akik értékelik a szépséget. Kifejező, szoborszerű kialakítása minden szögből leköti a figyelmet. Erős arányai tagadhatatlanul ikonikus sziluettet hoznak létre, amely azonnal felismerhető. Az új XCeedet már messziről is látni fogod.

A tiszta sportosság szelleme.

Közelebbről megvizsgálva, rengeteg ötletes részletet fedezhetsz fel. A hatásos új LED hátsó lámpák csúcstechnológiás, progresszív optikai dizájnt kaptak. A GT-line izgalmas, szemet gyönyörködtető fejlesztéseket tartogat. Az új Kia XCeed minden szempontból készen áll az izgalomra.

 

Kényelmes és különleges

Az új Kia XCeedet úgy terveztük, hogy magával ragadjon a megjelenésétől és teljesítményétől kezdve, egészen az élményig, amit benne ülve nyújt. A tágas és stílusos belső térnek köszönhetően otthon érezheted magad attól a pillanattól kezdve, hogy helyet foglalsz.

Erőt sugárzó és elbűvölő

Hiszünk abban, hogy a Kia XCeed vezetése a csoda, az erő és a mozgékonyság szimfóniája. Egy módja annak, hogy minden alkalommal felvillanyozva érezd magad. Dinamikus teljesítményre számíthatsz az úton a különféle hajtásláncokon keresztül, és készülj fel arra, hogy a merész, sportos dizájnnal inspirálj mindenkit, aki keresztezi az utad! Az új Kia XCeeddel gyorsan rájössz, hogy a vezetés minden pillanata nem más, mint a puszta örömforrás.


Kérdés esetén kérjük forduljon KIA értékesítő kollégáinkhoz.