KIA díj a Pappas Auto-nak

A képen balról jobbra: Nagy Norbert, a KIA Motors Hungary Kft. Ügyvezető igazgatója, Dorgai Károly, a KIA Motors Hungary Kft. Hálózatfejlesztési vezetője, Rédei Ádám, a Pappas Auto Magyarország Kft. KIA márkavezetője, Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója, és Kim Dowan, a a KIA Motors Hungary Kft. Elnök-vezérigazgatója.
 

 

December 12-én Pais József, a Pappas Auto Ügyvezető igazgatója, és Rédei Ádám, a Pappas Auto KIA márkavezetője rangos elismerést vehettek át, 2019-ben ugyanis a magánszektorban a Pappas Auto Hunyadi János úti márkakereskedése értékesítette a legtöbb KIA gépjárművet.

A díjátadón rövid interjút készítettünk márkavezetőnkkel, melyet örömmel osztunk meg kedves Ügyfeleinkkel.

- Szívből gratulálunk a csapatnak! Mit jelent a Pappas Auto dolgozói számára a rangos importőri díj?

Mindig nagy megtiszteltetés számunkra, ha az importőr elismeri az erőfeszítéseinket. Azonban az igazi elismerés a visszatérő és az új Ügyfelek belénk fektetett bizalma.

14 értékesítő kollégánk 5 szalonunkban áll Ügyfeleink rendelkezésére Budapesten és vidéken, és közülük többen is már közel 10, vagy akár több mint 10 éve itt dolgoznak a Pappas Auto-nál. Személyes, kiváló kapcsolatot alakítottak ki Ügyfeleinkkel, akiknek köszönjük, hogy újra és újra visszatérnek hozzánk, megtisztelnek bizalmukkal és minket ajánlanak ismerőseiknek, amit szeretnénk a jövőben is megszolgálni.

- Hanyadik alkalommal részesültek ebben a kitüntető elismerésben?

2006-ban kezdte el a Pappas Auto a KIA márka forgalmazását Magyarországon, és már az első teljes évben, azaz 2007-ben sikerült ezt az elismerést elnyerni. Az elmúlt 13 év mind a Pappas Auto, mind a KIA márka számára is egy igazi sikertörténet. Látva a gyors tempójú technikai és technológiai fejlődést, az importőrrel együtt arra fogunk törekedni, hogy a „Meglepetés erejével” kápráztassuk el Ügyfeleinket.

- Milyen év vár a KIA-ra 2020-ban? Milyen újdonságok érkeznek a Pappas Auto bemutatótermeibe?

Jövőre megérkezik a már most rendelhető e-Niro, aminek az eddigi megrendelési darabszámai minden várakozásainkat felülmúlta, de nem csoda, hisz az egyik, ha nem a legjobb ár-érték arányú elektromos autó választás jelenleg a piacon.

Tavasszal érkezik a plug-in hibrid változat a Ceed kombi, illetve az Xceed modelleknél, az év második felében pedig a vadonatúj Sorento.

Bízom benne, hogy az újdonságokat is jól fogadja a piac, és minél több új és visszatérő Ügyfeleink bizalmát fogják elnyerni az új modellek.

- Köszönjük a friss információkat!

Mi köszönjük a csapat nevében és Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!