Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé

Magabiztos utazás: sportos megjelenés üzleti komolysággal

Mercedes-AMG minden tekintetben: az AMG E 53 4MATIC+ Coupé megjelenése sportosan markáns karakterrel ruházza fel az érzelmesen letisztult vonalakat. A külső és a belső különleges kiegészítői hamisítatlan AMG érzést keltenek. A Mercedes-AMG E-osztály Coupé magára vonzza a tekinteteket, miközben stílusos megjelenése minden alkalomra tökéletes társsá teszi.

Egyedi modellek


Az AMG E 53 Coupé legfontosabb tulajdonságainak áttekintése

 • AMG-specifikus hűtőrács
 • Panoráma tolótető
 • 19 colos AMG könnyűfém keréktárcsák 5-duplaküllős kialakítással
 • AMG Performance kormánykerék nappabőr borítással és kormánygombokkal
 • AMG ülések integrált fejtámlával
 • MBUX (Mercedes-Benz User Experience)
 • AMG TRACK PACE
 • Opció: AMG Night csomag
 • Opció: AMG DYNAMIC PLUS csomag
 • 3,0 literes soros hathengeres motor turbófeltöltővel és elektromos kompresszorral
 • Váltó: AMG SPEEDSHIFT TCT 9G
 • Futómű: AMG RIDE CONTROL+

Fokozott sportosság: az AMG E 53 4MATIC+ Coupé külső megjelenése

Fokozott sportosság és menetdinamika:

Az új Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé a sportos élménygyűjtésre született. Ezt erősítik az AMG-specifikus külső elemek, mint például a karakteres hűtőrács, az A-betűt formázó lökhárító és a króm első légterelőajak. A nagyobb légbeömlők is magával ragadják a tekintetet, az érzelmes megjelenésű fényszórókról nem is beszélve.

19 colos AMG könnyűfém keréktárcsák

Az aerodinamikailag optimalizált 19 colos AMG könnyűfém keréktárcsák 5-duplaküllős kialakítással még inkább kihangsúlyozzák az AMG E 53 4MATIC+ Coupé teljesítményközpontú beállítottságát és egyértelmű kinyilatkozást tesznek.

Karakteres hátsó

Az AMG E 53 4MATIC+ Coupé domináns hátsója azonnal felismerhető a jármű színére fényezett légterelőről. A jól látható aerodinamikai elem csökkenti a hátsó tengelyre jutó felhajtóerőt és kiegyensúlyozottabb viselkedésről gondoskodik – nagyobb sebességnél is. Az autó jövőbe mutató megjelenését az osztott hátsó lámpák teszik teljessé.

Nagyméretű panoráma tolótető

Az AMG E 53 4MATIC+ Coupé egyik különlegessége a nagyméretű panoráma tolótető. A megoldás könnyed és exkluzív megjelenést kölcsönöz az autónak, miközben a belső teret fényárral megtöltve aktívan hozzájárul a szellős tér érzetéhez.

Sportos-exkluzív hangulat a beltérben

Az új AMG Performance kormánykerék a nappabőr borítással sportos-exkluzív hangulatról, és persze tökéletes fogásról gondoskodik a precíz reakciók érdekében. Így minden a saját irányítása alatt tarthat. A kormánykerék látványában is odateszi magát: háromküllős kialakítása a perforált fogásrésszel és az alul lapított kialakítás szemet gyönyörködtető megjelenést biztosít. A Touch Control gombokkal, alu váltófülekkel és kérésre AMG kormánygombokkal ellátott volán a jármű kényelmes és biztonságos kezelését is lehetővé teszi.

AMG ülések integrált fejtámlával

Az integrált fejtámlával rendelkező AMG ülések egyértelműen sportos üzenetet hordoznak. A vezető és az utas még igazán dinamikus manőverek során is biztosan ülhet – ezzel együtt pedig maximális szuverenitást élvezhet vezetés közben. Opcionálisan az exkluzív, vörös kontrasztvarrással ellátott AMG fekete/titánszürke gyöngy nappa bőrkárpitozás is elérhető.
Az AMG specifikus kijelzések azonnal egyértelműsítik a modell származását, mint például a központi fordulatszámmérővel rendelkező Supersport üzemmód. Lezárt pályán a sportos vezetők az AMG TRACK PACE rendszerrel elemezhetik ki köridejüket. Az MBUX infotainment rendszer központi kijelzője úgy vezérelhető, mint egy okostelefon – egyszerűen és intuitív módon.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 457 LE
Teljesítmény (kw) 336 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.7 l/100km 8.8 l/100km
CO2-kibocsátás 200 (g/km) 203 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)