Mercedes-Benz EQA

Erőteljes elektromos SUV intelligens belsővel

Az új Mercedes-Benz EQA a GLA modern formatervét és sokoldalúságát ötvözi az elektromos járművek intelligens technológiájával. Felszerelve számos technikai különlegességgel és erőteljes elektromos motorral, az EQA fenntartható vezetési élményt kínál, akár 528 kilométeres hatótávolsággal. Gyorstöltéssel az autó akkumulátora kb. 30 perc alatt 10%-ról 80%-ra tölthető.

A Mercedes-Benz EQA kiemelkedő jellemzői:

  • Új megjelenésű hűtőrács
  • Panoráma napfénytető (opcionális felszereltség)
  • Új MBUX rendszer
  • Hangvezérlés
  • 292 LE teljesítmény
  • Aktív parkolóasszisztens PARKTRONIC-kal
  • Opcionális 360°-os kamera
  • Modern kormánykialakítás
  • Nagy méretű központi kijelző
  • Burmester® Surround-hangrendszer Dolby Atmos®-sal (opcionális)

Figyelemfelkeltő külső: a Mercedes-Benz EQA

© Mercedes-Benz AG

Ausgeprägte Karosserie

© Mercedes-Benz AG
Az EQA sportos oldala a hozzá hasonló Mercedes-Benz GLA-ra emlékeztet. A teljesen elektromos SUV-t azonban aerodinamikai jellemzőkkel látták el, amelyek csökkentik a vezetés közbeni légellenállást. Emellett a precíz vonalvezetés modern megjelenést kölcsönöz az autónak.

Progressive Fahrzeugfront

© Mercedes-Benz AG
Az új karosszéria-dizájn azonnal szemet szúr: ezt a csillagmintás fekete panel, az első fényszórók közötti LED-sáv és a jellegzetes Mercedes-Benz csillag biztosítja. Az új lökhárítók tovább hangsúlyozzák az EQA megjelenését.

Rollt mit der Zeit

© Mercedes-Benz AG
A teljesen elektromos Mercedes-Benz EQA SUV-hoz választható új keréktárcsa típus is. A több-küllős dizájn hangsúlyozza a sportos SUV szélességét és progresszív megjelenését.

Ragyogó hátsó rész

© Mercedes-Benz AG
Az elektromos SUV nem csak elölről felismerhető. A hátsó rész is egyértelművé teszi, hogy ez egy teljesen elektromos autó a Mercedes-Benz családból. Az LED hátsó lámpák és a LED világító sáv igazán figyelemfelkeltővé teszik a lenyűgöző hátsó részt. Az aerodinamika javítása érdekében a hátsó lámpák oldalán sárvédőkkel integrált légterelő található.

Tágas belső tér, modern érzéssel: a Mercedes-Benz EQA

© Mercedes-Benz AG

Modern kormánykialakítás

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz EQA kormánya olyan érintésvezérlőkkel van felszerelve, amelyeken keresztül járműbeállításokat és -funkciókat lehet irányítani. Az felszereltségtől függően (Progressiv, Electric Art vagy AMG Line) további vizuális jellemzők is rendelkezésre állnak: elegáns fa díszítések vagy háttérvilágított Mercedes-Benz minták.

Praktikus központi kijelző szériafelszereltségként

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-Benz EQA szériafelszereltségként egy központi kijelzővel van ellátva. Három kijelzőstílus (visszafogott, sportos, klasszikus) és három mód (navigáció, asszisztencia, szolgáltatás) lehetővé teszi az egyéni megjelenés testreszabását. Opcionálisan elérhető az intelligens hangasszisztens is, amely párbeszéd- és tanulóképes. Továbbá az opcionális MBUX-intelligens asszisztenssel még a MBUX-multimédia rendszer is gesztusokkal irányítható

Kényelmes utazás

© Mercedes-Benz AG
Az EQA elektromos SUV kényelmes ülései opcionálisan memóriafunkcióval vannak felszerelve. A vezető elektromosan beállíthatja, mentheti és egy gombnyomással kiválaszthatja az üléspozícióikat.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 190 LE 292 LE
Teljesítmény (kw) 140 kW 215 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km) 0 (g/km)
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Egyedi modellek