Mercedes-Benz G-osztály

A terepjárók királya

A jellegzetes ajtókilincsek és zárhangok, a strapabíró külső védőlécek, a hátsó ajtón lévő tartalék kerék, és a felhelyezett irányjelzők: ezek a komponensek jellemzik az állhatatos G-osztályt.

Az új hűtőrács az első elem, ami a finoman módosított külsőn a szakértők szemét megragadja. Az utastérben elsősorban a MBUX infotainment rendszer funkciói emelik a vezetési élményt a következő szintre.

Az elektrifikált meghajtású teljes modellpaletta javított teljesítményt kínál csökkentett fogyasztás mellett.

A G-osztály főbb kiemelkedő jellemzője


 • Első független felfüggesztés és hátsó merev tengely
 • 3 mechanikus differenciálmű-zár
 • sebességváltó Low Range móddal
 • OFFROAD COCKPIT az összes releváns járműadat optimális áttekintéséhez
 • DIRECT SELECT váltófülek a kormányon a manuális váltáshoz
 • 12,3 colos kijelzővel ellátott MBUX infotainment rendszer
 • 18 colos könnyűfém keréktárcsák 5-ikertárcsás kialakításban
 • PRE-SAFE® utasvédelmi rendszer
 • Technikai csomag, amely az összes elérhető asszisztens rendszert tartalmazza
 • ECO vezetési program a gazdaságos vezetéshez
 • KEYLESS-GO a kényelmes kezelhetőségért
 • Hőszabályozott italtartó
 • Burmester® 3D Surround hangrendszer a kiváló hangélményért

Terepre tervezve: a Mercedes-Benz G-osztály


Egy átgondolt létravázas koncepció, mechanikus differenciálmű-zárak, alacsony tartományú terepváltó, hátsó merev tengely, és az első független felfüggesztés: ez a kombináció teszi a G-osztályt az off-road képességek élharcosává. A megkoronázás: a bőséges hasmagasság és a hosszú rugóutak megbízható védelmet biztosítanak az akadályokkal szemben a nehéz terepen is.

A G-osztály külső megjelenése: Luxus találkozik a funkcionalitással

© Mercedes-Benz AG

Diszkréten módosított megjelenés

© Mercedes-Benz AG
A négy vízszintes lamellás hűtőrács és az újonnan tervezett hátsó és első lökhárítók frissített megjelenést kölcsönöznek a G-osztálynak.

Für das Gelände konstruiert

A PROFESSIONAL Line külső kivitel igazi terepjáró érzetet kelt. Ez az opció magában foglal egy jellegzetes kőfelverődés elleni rácsot a fényszórókhoz, sárvédőket és 18 colos minden terepre alkalmas abroncsokat.

Javított aerodinamika

© Mercedes-Benz AG
Az új A-oszlop burkolat, a tetőcsík spoiler szája és a felülvizsgált szigetelő anyagok hozzájárulnak a javított aerodinamikához. Ehhez illeszkedik, hogy minden modell sorozatban aerodinamikailag optimalizált 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve.

Luxus és funkcionalitás egyszerre: a G-osztály beltere

© Mercedes-Benz AG
A külsőleg lenyűgöző megjelenés a belső térben is tükröződik. Az oldalsó szellőzőrácsok formája erőteljesen emlékeztet a kör alakú fényszórókra. Kívánságra világítással is kaphatók, a belső tér optimális megvilágítása érdekében.

Bőr mindenütt

© Mercedes-Benz AG
A minőségi bőrkomponensek kiemelik a luxus légkört a belső térben. A multifunkciós kormányon és a különleges borításokban is felhasználták ezt az anyagot.
Bármely modellváltozatot is választja, mindenben megtalálható a multifunkcionális MBUX infotainment rendszer. A 12,3 colos kijelzőn gyorsan és egyszerűen leolvashatók az összes fontos járműadatok. Az okostelefon-integrációnak köszönhetően a mobiltelefonok könnyedén csatlakoztathatók a járműhöz, és a funkciók valamint alkalmazások teljes körűen használhatók.
Az MBUX kiterjesztett valóság navigáció megbízhatóan segíti a vezetőt, hogy biztonságosan elérje célját. A közlekedési információkat grafikusan, rendkívül átlátható módon jeleníti meg a kijelzőn. Különösen népszerű funkció az aktuális jelzőlámpa fázisának megjelenítése, ami korlátozott látási viszonyok között növeli a biztonságot.
Egy hőszabályozott italtartó, egy vezeték nélküli töltőrendszer mobil eszközökhöz, valamint a MBUX High-end hátsó szórakoztató rendszer további értéket ad a járműhöz. Az opcionális felszereltségek növelik a vezető és az utasok kényelmét.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 367 LE 449 LE
Teljesítmény (kw) 270 kW 330 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.7 l/100km 12.3 l/100km
CO2-kibocsátás 227 (g/km) 291 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor