Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

A 2009-es év kiemelkedő eladási mutatóit a Kia Motors Europe piacvezető, 7 év garanciával ünnepli, amelyet 2010-től minden Európában értékesített Kia modellre kiterjeszt. A vállalat ezzel a lépéssel ismét megmutatja, hogy a Kia márka mindig „a meglepetés erejével” hat. 

Az elsőként 2006-ban Európában gyártott cee’d-re bevezetett egyedülálló és innovatív 7 év Kia garancia sikerét követően a Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjeszti a kiskategóriás Picantótól a Kia csúcsmodelljének számító Sorentóig.

„Már korábban kifejeztük azt a szándékunkat, hogy a vásárlói elégedettség tekintetében a világ elsőszámú márkájává kívánunk válni. A teljes modellpalettára kiterjesztett 7 év Kia garanciánk nagy lépést jelent e célunk elérése felé. Ez a 7 év garancia kétségtelenül tovább fogja növelni a forgalmat bemutatótermeinkben, márkakereskedéseinkben és jelentős eladás-növekedéshez fog vezetni 2010-ben és az azt követő években,” – fejtette ki Paul Philpott, a Kia Motors Europe operatív igazgatója.

Az új 7 év Kia garancia Európa több mint 20 országában*, köztük a legjelentősebb piacokon minden 2010. január 1. után eladott és regisztrált új Kia járműre érvényes. 

Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és minden egyes járműre 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik ezek közül előbb bekövetkezik. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás** Ezen felül, modelltől függően, 7-12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk. 

A 7 év Kia garancia nagy előnye, hogy nemcsak az eredeti tulajdonos nyugalmát és megelégedettségét biztosítja, hanem a garancia a későbbi tulajdonosokra is átruházható. Bizonyos részekre eltérő feltételek érvényesek***, a garancia alól pedig kivétel az olyan kopó-forgó alkatrészek normál elhasználódása, mint a gumiabroncsok, a fékbetétek vagy a tengelykapcsoló-betétek. 

„Az új 7 év Kia garancia a leghosszabb időre szóló, és egyben legjobb gyártói garancia a teljes európai autópiacon. Világos, hogy minél hosszabb a garanciális időszak, annál kedvezőbb ez a vásárlók számára, ezért döntöttünk úgy, hogy a 7 év garanciát minden modellünkre kiterjesztjük. A garancia minden Kia tulajdonos számára biztonságot nyújt és nyugodt autózást biztosít, valamint tovább növeli a járművek értékállóságát a használtautó-piacon,” – tette hozzá Paul Philpott. 

Megjegyzések:

*A garancia több mint 20 Európai országban érvényes, köztük EU-tag és EU-n kívüli országokban – kérjük, ellenőrizze a helyi feltételeket. 

** A teljes garanciális időszak 150 000 kilométer megtételéig érvényes, de az első 3 évben nincs kilométer korlátozás. Kivételt képeznek ez alól a kereskedelmi használatú (pl. taxi, oktató autó, stb.) járművek, ahol a garancia az első 3 évben is 150 000 kilométerig korlátozott. 

***A garancia további részletei: 

- A fényezésre 5 év vagy 150 000 km a garancia 

- Az audio- és navigációs rendszerre 3 év vagy 100 000 kilométer 

- A gyári alkatrészekre, kiegészítőkre és akkumulátorokra 2 év. 

- A garancia alól kivételt képez a kopó-forgó  alkatrészek (pl. gumiabroncsok, a fékbetétek vagy a 

  tengelykapcsoló-betétek, stb.) üzemszerű használatból eredő kopása, elhasználódása. 

- Ez a garanciaprogram nem vonatkozik a következő modellekre: Kia K2900 (K2500 és K2700) 

  haszongépjármű, 2010 modellév előtti Carnival, és 2010 modellév előtti Sorento.