Mercedes-Benz V-osztály

Kezdjen új történetet!

Jármű-koncepció.

A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok még nyugodtabban kelhetnek útra, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodába igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

V-osztály egyterű limuzin

Sok élmény belefér.

Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog az új V-osztályban! A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok és az üzleti úton lévők még nyugodtabban közlekedhetnek. Az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodájukba igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak. Erőteljes, összetéveszthetetlen formáival a V-osztály valódi vizuális élményt jelent. Különösen jól látható ez az AMG Line kivitelváltozaton. Ugyanakkor belül is bizonyítja nagyságát: variálható térkoncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint kitűnően összekapcsolt multimédia-rendszerei példaértékűnek számítanak a szegmensében. Az új motorral és a csúcsmotorváltozattal – V 300 d (BM447813) 176 kW (239 LE) teljesítménnyel [üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás: 189g/km][*] –, valamint a 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltóval minden út élmény lesz.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Elragadó élmény.

Fantasztikus fellépés.

Az új V-osztály valódi vizuális élmény. Kívülről rátekintve azonnal szembe tűnik összetéveszthetetlen formavilága a markáns lökhárítóval és a hűtőrács újszerű rombuszstruktúrájával. Az új V-osztály a hűtőrácsban központosan elhelyezett, nagyméretű Mercedes csillagával és két lamellájával – éppúgy, mint a korábbiakban is – már első ránézésre a Mercedes-Benz személygépkocsi-család tagjaként mutatkozik be. A modern belső kialakítás látványa is el fogja kápráztatni. A minőségi anyagoknak, valamint a gondos anyagfeldolgozásnak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt a belső teret.

Nyugodtan élvezheti a dinamikus futásteljesítményeket.

Kifinomult sportosság. A V-osztályt sportosan lehet vezetni, de a kinézete is sportos. Extraként kifejezetten menetdinamika-orientált futóművek is rendelhetők. Elég csak ránézni az extraként rendelhető AMG Line kivitel AMG Styling lökhárítójára és újszerű gyémántmintázatú hűtőrácsára, és máris jól észrevehető a jármű sportossága és dinamikája.

Segít kímélni a környezetet és az Ön pénztárcáját.

A fenntarthatóságot képviseli – a fogyasztásnál éppúgy, mint az értékállóságot tekintve. A modern műszaki megoldások és a tartós minőség kétszeresen is kifizetődő: új, megnövelt teljesítményű és kis fogyasztású motorjaival [V 250d (BM 447813) üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 189[*] a V-osztály kedvező fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket ér el, és már most teljesíti az Euro 6d-TEMP károsanyag-kibocsátási osztály előírásait. A 9G-TRONIC automata váltó kilenc finoman hangolt fokozatával a lehető legalacsonyabban tartja a fordulatszámot, és segít több üzemanyagot megtakarítani. A V-osztály a gazdaságosságot tekintve is a fenntarthatóságot képviseli, értékállósága ugyanis példaértékűnek számít a szegmensében.

Jóleső atmoszféra akár nyolc személy számára.

Két üléssor – számtalan lehetőség

A V-osztály tökéletes választás az Ön feladataihoz: két hátsó üléssorában különálló üléseket, valamint 2-es és 3-as üléspadokat kombinálhat nagyon sokféle változatban. A szériakivitelben négy kényelmes különálló ülés található hátul. Ha azonban úgy kívánja, már a kompakt járműhossz esetén is két darab hármas üléspad építhető be, ami nyolcülésessé teszi a V-osztályt. Amennyiben elegendő hét hely, akkor az 1. hátsó üléssor kétszemélyes üléspaddal vagy két különálló üléssel szerelhető fel. Az első hátsó üléssor luxusülései pedig a komfort abszolút csúcspontjait jelentik. Az olyan praktikus részletek, mint az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy a szemközti elrendezés, a legkifinomultabb egyéni kényelmi igényeket is teljesítik.

Példamutató biztonság.

Mindig segítőkész asszisztensek kísérik. Útitársak, akikre nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben segítik Önt, hogy biztonságosabban, kevesebb idegeskedéssel és magabiztosabban érhessen célba.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lenyűgöző!

Az új V-osztály igényes belső tere egy kedvenc tartózkodási hellyel gazdagabbá teszi életét. Szerezzen örömöt magának az exkluzív, első osztályú anyagokból készült műszerfallal! Az extraként rendelhető COMAND Online-nal az új V-osztály innovatív multimédia-rendszert kínál Önnek a navigáció, telefon és audio-funkciókhoz, ahogyan azt csak egy nagy Mercedes-Benz limuzinban kaphatja meg. A Live Traffic Information tájékoztatja a pillanatnyi közlekedési helyzetről és így mindig a lehető leggyorsabban juttatja el Önt úti céljához. Ha pedig késő este utazik, a hangulatvilágítás a V-osztály AVANTGARDE-ban gondoskodik az összehasonlíthatatlan légkörről.

A V-osztály kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

 • Szériában járó oldalszél-asszisztens
 • ATTENTION ASSIST vezetői fáradtságfigyelő rendszer
 • DISTRONIC aktív követési távolságot szabályozó rendszer
 • Aktív fékasszisztens
 • Aktív parkoló asszisztens 360 fokos kamerával
 • LED Intelligens Light System fényszórórendszer
 • Opcionális Távfény asszisztens Plus
 • Vezetői asszisztens csomag

 

Helykínálat/szállítási jellemzők:

 • Elegendő helykínálat akár 8 személynek plusz csomagjaiknak
 • Akár 1.410 literes poggyásztér

 

Komfort/luxus:

 • Ülésszellőztetés az összes ülésnél
 • Speciális, gyorskireteszeléssel ellátott sínrendszer a hátsó ülések könnyű be- és kiszereléséhez
 • EASY-PACK elektromos csomagtérajtó

Összetéveszthetetlen, magabiztos és erőt sugárzó kiállás

A markáns orr-rész

Az új Mercedes-Benz V-osztállyal garantáltan a figyelem középpontjába kerül. A markáns lökhárítók, az egyedi fényszórók, valamint az új, gyémánt-struktúrával ellátott hűtőborítás által által meghatározott összetéveszthetetlen formaterv stílus fellépést kölcsönöz a V-osztály számára. A két vízszintes, ezüstszínűre fényezett lamellával és a nagy Mercedes-csillaggal díszített hűtőrács teszi egyértelművé, hogy a V-osztály a Mercedes-Benz család része.

Színválaszték

Az eddigiekhez hasonlóan a V-osztályhoz továbbra is elérhetőek az AVANTGARDE, EXCLUSIVE és AMG Line stíluscsomagok – utóbbi változat gyémánt-hűtőrácsával a modell sportosságát hangsúlyozza ki. A színpalettát három 4 fényezés, a Grafitszürke metál, a Szelenit szürke metál, az Acélkék, valamint a Jácint vörös metál egészítette ki.

Tetszetős könnyűfém keréktárcsák széles palettája

A markáns és avantgárd megjelenést a részletesen kidolgozott könnyűfém keréktárcsák koronázzák meg – összesen négy lehetőség közül választhatnak az ügyfelek.
A modellfrissítés óta egy új generációs négyhengeres dízelmotor biztosítja a motorpaletta gerincét. A teljesítményspektrum 163 és 239 lóerő (120-176 kW) közötti, a kilencfokozatú 9G-TRONIC automata váltó pedig szintén újdonság. Az új motorgeneráció hatékonyságával, tiszta működésével, kiváló teljesítményével és minden korábbinál jobb zaj-/rezgéskomfortjával új szintre emeli a vezetési élményt.

A modernitás és a komfort találkozása:
A V-osztály belső tere

A modernitás és a kényelem találkozása

A Mercedes-Benz személygépjárművek aktuális, „érzéki tisztaság” formanyelve a V-osztály formatervében is visszaköszön. Ennek megfelelően az egyterű dizájnja modern, avantgárd és letisztult.

Turbinaoptikájú szellőzőrostélyok

A belső tér kiemelkedő jellemzői közé sorolhatók egyebek mellett a turbinaoptikájú szellőzőrostélyok és a műszercsoport új számlapja.

Különböző kárpitozások

Összesen hatféle, világos és sötét tónusú kárpitozás teljesíti ki az elegáns kialakítást.

Példás hangulat és kényelem akár 8 utas részére

Méretek: a V-osztály két hátsó üléssorával számtalan lehetőséget kínál. A két hátsó üléssorban tetszés szerint lehet kombinálni az üléskialakítást szimpla, dupla vagy „hármas” ülésekkel, tehát abszolút saját igényei szerint szabhatja személyre az üléskialakítást.

uxusülések

Igazi különlegességnek számítanak a középső üléssorba rendelhető luxusülések, amelyek amellett, hogy elfektethetők, masszázsfunkcióval és ülésszellőztetéssel emelik a komfortot luxusszintre.

A Mercedes-Benz V-osztály egy üzleti és egy szabadidős egyterű az egyben.

A praktikus sínrendszer számos lehetőséget biztosít az ülések variálhatóságát illetően: például egymással szembe is forgathatjuk a hátsó üléseket, tárgyalóteremmé varázsolva a V-osztály belső terét. A V-osztály komfortszintje a luxuskategóriát idézi. Legyen szó nagy nyaralásokról az egész családdal, szabadidős kalandokról, üzleti Shuttle szolgáltatásról (személyszállításról) vagy mindennapi tevékenységekről, a V-osztály minden elképzelhető helyzetben tökéletesen helytáll.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 163 LE 239 LE
Teljesítmény (kw) 120 kW 176 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.9 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 155 (g/km) 176 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

V-osztály prospektus (PDF)