Mercedes-Benz V-osztály

Kezdjen új történetet!

Jármű-koncepció.

A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok még nyugodtabban kelhetnek útra, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodába igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

V-osztály egyterű limuzin

Sok élmény belefér.

Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog az új V-osztályban! A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok és az üzleti úton lévők még nyugodtabban közlekedhetnek. Az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodájukba igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak. Erőteljes, összetéveszthetetlen formáival a V-osztály valódi vizuális élményt jelent. Különösen jól látható ez az AMG Line kivitelváltozaton. Ugyanakkor belül is bizonyítja nagyságát: variálható térkoncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint kitűnően összekapcsolt multimédia-rendszerei példaértékűnek számítanak a szegmensében. Az új motorral és a csúcsmotorváltozattal – V 300 d (BM447813) 176 kW (239 LE) teljesítménnyel [üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás: 189g/km][*] –, valamint a 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltóval minden út élmény lesz.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Make Your Move

Elragadó élmény.

Fantasztikus fellépés.

Az új V-osztály valódi vizuális élmény. Kívülről rátekintve azonnal szembe tűnik összetéveszthetetlen formavilága a markáns lökhárítóval és a hűtőrács újszerű rombuszstruktúrájával. Az új V-osztály a hűtőrácsban központosan elhelyezett, nagyméretű Mercedes csillagával és két lamellájával – éppúgy, mint a korábbiakban is – már első ránézésre a Mercedes-Benz személygépkocsi-család tagjaként mutatkozik be. A modern belső kialakítás látványa is el fogja kápráztatni. A minőségi anyagoknak, valamint a gondos anyagfeldolgozásnak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt a belső teret.

Nyugodtan élvezheti a dinamikus futásteljesítményeket.

Kifinomult sportosság. A V-osztályt sportosan lehet vezetni, de a kinézete is sportos. Extraként kifejezetten menetdinamika-orientált futóművek is rendelhetők. Elég csak ránézni az extraként rendelhető AMG Line kivitel AMG Styling lökhárítójára és újszerű gyémántmintázatú hűtőrácsára, és máris jól észrevehető a jármű sportossága és dinamikája.

Segít kímélni a környezetet és az Ön pénztárcáját.

A fenntarthatóságot képviseli – a fogyasztásnál éppúgy, mint az értékállóságot tekintve. A modern műszaki megoldások és a tartós minőség kétszeresen is kifizetődő: új, megnövelt teljesítményű és kis fogyasztású motorjaival [V 250d (BM 447813) üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 189[*] a V-osztály kedvező fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket ér el, és már most teljesíti az Euro 6d-TEMP károsanyag-kibocsátási osztály előírásait. A 9G-TRONIC automata váltó kilenc finoman hangolt fokozatával a lehető legalacsonyabban tartja a fordulatszámot, és segít több üzemanyagot megtakarítani. A V-osztály a gazdaságosságot tekintve is a fenntarthatóságot képviseli, értékállósága ugyanis példaértékűnek számít a szegmensében.

Jóleső atmoszféra akár nyolc személy számára.

Két üléssor – számtalan lehetőség

A V-osztály tökéletes választás az Ön feladataihoz: két hátsó üléssorában különálló üléseket, valamint 2-es és 3-as üléspadokat kombinálhat nagyon sokféle változatban. A szériakivitelben négy kényelmes különálló ülés található hátul. Ha azonban úgy kívánja, már a kompakt járműhossz esetén is két darab hármas üléspad építhető be, ami nyolcülésessé teszi a V-osztályt. Amennyiben elegendő hét hely, akkor az 1. hátsó üléssor kétszemélyes üléspaddal vagy két különálló üléssel szerelhető fel. Az első hátsó üléssor luxusülései pedig a komfort abszolút csúcspontjait jelentik. Az olyan praktikus részletek, mint az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy a szemközti elrendezés, a legkifinomultabb egyéni kényelmi igényeket is teljesítik.

Példamutató biztonság.

Mindig segítőkész asszisztensek kísérik. Útitársak, akikre nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben segítik Önt, hogy biztonságosabban, kevesebb idegeskedéssel és magabiztosabban érhessen célba.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lenyűgöző!

Az új V-osztály igényes belső tere egy kedvenc tartózkodási hellyel gazdagabbá teszi életét. Szerezzen örömöt magának az exkluzív, első osztályú anyagokból készült műszerfallal! Az extraként rendelhető COMAND Online-nal az új V-osztály innovatív multimédia-rendszert kínál Önnek a navigáció, telefon és audio-funkciókhoz, ahogyan azt csak egy nagy Mercedes-Benz limuzinban kaphatja meg. A Live Traffic Information tájékoztatja a pillanatnyi közlekedési helyzetről és így mindig a lehető leggyorsabban juttatja el Önt úti céljához. Ha pedig késő este utazik, a hangulatvilágítás a V-osztály AVANTGARDE-ban gondoskodik az összehasonlíthatatlan légkörről.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Die Highlights der V-Klasse auf einen Blick

 • serienmäßiger Seitenwind-Assistent
 • Aufmerksamkeits-Assistent ATTENTION ASSIST
 • Aktiver Abstands-Assistent DISTRONIC
 • Aktiver Brems-Assistent
 • Aktiver Park-Assistent mit 360-Grad-Kamera
 • LED Intelligent Light System
 • optionaler Fernlicht-Assistent Plus
 • Fahrassistenz-Paket

 

Platzangebot/Transport:

 • Platz für bis zu 8 Personen plus Gepäck
 • Kofferraumvolumen von bis zu 1.410 l

 

Komfort/Luxus:

 • Sitzklimatisierung aller Sitze
 • Sitzschienensystem mit Schnellverriegelung zum Ein- und Ausbau der Fondsitze
 • EASY-PACK Heckklappe

Unverwechselbarer, faszinierender und flexibler Auftritt

Die markante Front

Mit der Mercedes-Benz V-Klasse sind Sie der Blickfang auf der Straße. Das unverwechselbare Design mit dem markanten Stoßfänger und einer neuen Rautenstruktur in der Kühlerverkleidung verleiht der Großraumlimousine Stil. Der zentral platzierte Mercedes-Stern in der Kühlerverkleidung und zwei silberfarbene Lamellen machen deutlich: Die V-Klasse gehört zur Familie von Mercedes-Benz.

Farbauswahl

Nach wie vor ist die V-Klasse in den Ausstattungslinien AVANTGARDE, EXCLUSIVE und AMG Line erhältlich. Letztere unterstreicht mit dem Diamantgrill die Sportlichkeit des Vans. Die neuen Lackfarben Graphitgrau-Metallic, Selenitgrau-Metallic, Stahlblau und Hyazinthrot-Metallic erweitern die bisherige Farbauswahl.

Leichtmetallrad-Designs

Vier Leichtmetallrad-Designs sorgen zusätzlich für einen markanten und avantgardistischen Auftritt.
Ein Vierzylinder-Dieselmotor ergänzt nach der Modellpflege die Motorenpalette. Die V-Klasse ist mit 120 bis 176 kW (163 bis 239 PS) und neu auch mit dem 9G-TRONIC-Automatikgetriebe erhältlich. Die neue Motorengeneration überzeugt mit Effizienz, Sauberkeit und einem verbesserten Geräusch- und Schwingungskomfort.

Modernität trifft auf Komfort:
Das Interieur der V-Klasse

Modernität trifft auf Komfort

Die neue Designphilosophie der Mercedes-Benz Pkw ist auch in der V-Klasse zu finden. Somit folgt die Großraumlimousine dem Trend zu Modernität und Klarheit.

Lüftungsdüsen in Turbinenoptik

Zu den Highlights zählen unter anderem Lüftungsdüsen in Turbinenoptik und ein neues Ziffernblatt im Kombiinstrument.

Verschiedene Polsterungen

Sechs verschiedene Polsterungen in hellen und dunklen Tönen setzen ein elegantes Statement.

Wohlfühlambiente für bis zu 8 Personen

Größe: Mit zwei Sitzreihen bietet die V-Klasse unzählige Möglichkeiten. In den beiden Sitzreihen im Fond können Einzelsitze beliebig mit Zweier- und Dreier-Sitzbänken kombiniert werden – ganz nach Ihren individuellen Bedürfnissen!

Luxussitze

Ein absolutes Komfort-Highlight sind die Luxussitze, die in der ersten Fondsitzreihe verbaut werden können. Liegefunktion, Rückenmassage und Klimatisierung schaffen das gewisse Extra an Komfort.

Die Mercedes-Benz V-Klasse ist Business- und Freizeit-Van in einem.

Das praktische Schienensystem erlaubt ein Verschieben oder die Vis-à-vis-Positionierung der Sitze – so erfüllt die Mercedes-Benz V-Klasse selbst anspruchsvolle Komfortwünsche. Sie eignet sich perfekt für: Unternehmungen mit der ganzen Familie, Action- und Freizeitabenteuer, Business-Shuttle-Services und Erledigungen im Alltag.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 163 LE 239 LE
Teljesítmény (kw) 120 kW 176 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.9 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 155 (g/km) 176 (g/km)
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

V-osztály prospektus (PDF)