Mercedes-Benz V-osztály

Teret adunk a luxusnak

Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik a különleges vezetési élményről is. Vonzó jelenség, mindegy, hogy az egész családdal és sok csomaggal utazik, vagy stílusosan, sok utassal van üzleti úton. Az intelligens asszisztens-rendszerekkel, az innovatív multimédia-koncepcióval és nagy teljesítményű motorokkal a V-osztály nemcsak a külső tekintetében állít új mércét ebben a szegmensben.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,9 - 6,7 l/100km
CO²-kibocsátás 155 - 176 (g/km)
Teljesítmény 120 - 176 kW (163 - 239 LE)

Bárhová vezessen is útja – az új V-osztály készen áll. Bőséges helykínálattal mindennek, amit magával kell vinnie, és számos jó ötlettel a
problémamentes utazáshoz. Az új, külön nyíló hátsó ablak1 is ezek közé tartozik. Helytakarékos nyitásának, a két rakodási szintnek és a két kosárnak köszönhetően a be- és kipakolás valóban gyerekjáték. Éppúgy, mint az extraként rendelhető, elektromos EASY-PACK csomagtérajtó nyitása és zárása – egész egyszerűen, automatikusan, gombnyomásra. Számos különböző üléselrendezéssel és állítási lehetőséggel az új V-osztály legalább olyan sokoldalú, mint gyermekei kívánságai.


Make Your MoveLenyűgöző!


Az új V-osztály igényes belső tere egy kedvenc tartózkodási hellyel gazdagabbá teszi életét. Szerezzen örömöt magának az exkluzív, első osztályú anyagokból készült műszerfallal! Az extraként rendelhető COMAND Online-nal az új V-osztály innovatív multimédia-rendszert kínál Önnek a navigáció, telefon és audio-funkciókhoz, ahogyan azt csak egy nagy Mercedes-Benz limuzinban kaphatja meg. A Live Traffic Information tájékoztatja a pillanatnyi közlekedési helyzetről és így mindig a lehető leggyorsabban juttatja el Önt úti céljához. Ha pedig késő este utazik, a hangulatvilágítás a V-osztály AVANTGARDE-ban gondoskodik az összehasonlíthatatlan légkörről.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu