Mercedes-Benz V-osztály

Kezdjen új történetet!

Jármű-koncepció.

A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok még nyugodtabban kelhetnek útra, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodába igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

V-osztály egyterű limuzin

Sok élmény belefér.

Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog az új V-osztályban! A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok és az üzleti úton lévők még nyugodtabban közlekedhetnek. Az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodájukba igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak. Erőteljes, összetéveszthetetlen formáival a V-osztály valódi vizuális élményt jelent. Különösen jól látható ez az AMG Line kivitelváltozaton. Ugyanakkor belül is bizonyítja nagyságát: variálható térkoncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint kitűnően összekapcsolt multimédia-rendszerei példaértékűnek számítanak a szegmensében. Az új motorral és a csúcsmotorváltozattal – V 300 d (BM447813) 176 kW (239 LE) teljesítménnyel [üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás: 189g/km][*] –, valamint a 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltóval minden út élmény lesz.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Induló ár
13 755 750 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,9 - 6,7 l/100km
CO²-kibocsátás 155 - 176 (g/km)
Teljesítmény 120 - 176 kW (163 - 239 LE)

Elragadó élmény.

Fantasztikus fellépés.

Az új V-osztály valódi vizuális élmény. Kívülről rátekintve azonnal szembe tűnik összetéveszthetetlen formavilága a markáns lökhárítóval és a hűtőrács újszerű rombuszstruktúrájával. Az új V-osztály a hűtőrácsban központosan elhelyezett, nagyméretű Mercedes csillagával és két lamellájával – éppúgy, mint a korábbiakban is – már első ránézésre a Mercedes-Benz személygépkocsi-család tagjaként mutatkozik be. A modern belső kialakítás látványa is el fogja kápráztatni. A minőségi anyagoknak, valamint a gondos anyagfeldolgozásnak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt a belső teret.

Nyugodtan élvezheti a dinamikus futásteljesítményeket.

Kifinomult sportosság. A V-osztályt sportosan lehet vezetni, de a kinézete is sportos. Extraként kifejezetten menetdinamika-orientált futóművek is rendelhetők. Elég csak ránézni az extraként rendelhető AMG Line kivitel AMG Styling lökhárítójára és újszerű gyémántmintázatú hűtőrácsára, és máris jól észrevehető a jármű sportossága és dinamikája.

Segít kímélni a környezetet és az Ön pénztárcáját.

A fenntarthatóságot képviseli – a fogyasztásnál éppúgy, mint az értékállóságot tekintve. A modern műszaki megoldások és a tartós minőség kétszeresen is kifizetődő: új, megnövelt teljesítményű és kis fogyasztású motorjaival [V 250d (BM 447813) üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 189[*] a V-osztály kedvező fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket ér el, és már most teljesíti az Euro 6d-TEMP károsanyag-kibocsátási osztály előírásait. A 9G-TRONIC automata váltó kilenc finoman hangolt fokozatával a lehető legalacsonyabban tartja a fordulatszámot, és segít több üzemanyagot megtakarítani. A V-osztály a gazdaságosságot tekintve is a fenntarthatóságot képviseli, értékállósága ugyanis példaértékűnek számít a szegmensében.

Jóleső atmoszféra akár nyolc személy számára.

Két üléssor – számtalan lehetőség

A V-osztály tökéletes választás az Ön feladataihoz: két hátsó üléssorában különálló üléseket, valamint 2-es és 3-as üléspadokat kombinálhat nagyon sokféle változatban. A szériakivitelben négy kényelmes különálló ülés található hátul. Ha azonban úgy kívánja, már a kompakt járműhossz esetén is két darab hármas üléspad építhető be, ami nyolcülésessé teszi a V-osztályt. Amennyiben elegendő hét hely, akkor az 1. hátsó üléssor kétszemélyes üléspaddal vagy két különálló üléssel szerelhető fel. Az első hátsó üléssor luxusülései pedig a komfort abszolút csúcspontjait jelentik. Az olyan praktikus részletek, mint az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy a szemközti elrendezés, a legkifinomultabb egyéni kényelmi igényeket is teljesítik.

Példamutató biztonság.

Mindig segítőkész asszisztensek kísérik. Útitársak, akikre nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben segítik Önt, hogy biztonságosabban, kevesebb idegeskedéssel és magabiztosabban érhessen célba.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).


Make Your MoveLenyűgöző!


Az új V-osztály igényes belső tere egy kedvenc tartózkodási hellyel gazdagabbá teszi életét. Szerezzen örömöt magának az exkluzív, első osztályú anyagokból készült műszerfallal! Az extraként rendelhető COMAND Online-nal az új V-osztály innovatív multimédia-rendszert kínál Önnek a navigáció, telefon és audio-funkciókhoz, ahogyan azt csak egy nagy Mercedes-Benz limuzinban kaphatja meg. A Live Traffic Information tájékoztatja a pillanatnyi közlekedési helyzetről és így mindig a lehető leggyorsabban juttatja el Önt úti céljához. Ha pedig késő este utazik, a hangulatvilágítás a V-osztály AVANTGARDE-ban gondoskodik az összehasonlíthatatlan légkörről.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu