15 000. Kia modell értékesítése 

Ünnepélyes átadás, boldog tulajdonosok: megtörtént a 15 000. Kia modell értékesítése 

Pénteken, ünnepélyes keretek között került sor a 15 000. eladott Kia gépjármű átadására a Pappas Auto történetében.

A budapesti eseményen részt vett Nagy Norbert a Kia Hungary Kft Elnök&CEO, Dorogi Károly hálózatfejlesztési vezető, Rusotzky Viktória PR manager, valamint Berényi Tamás területi vezető is. A Pappas Autot Pais József és Benedikt Margreiter, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói, Rajnai Tamás személyautó üzletágvezető, illetve Leib Norbert Kia márkavezető képviselte a Kia értékesítői csapatán kívül, akik személyesen gratuláltak a 15 000. autó boldog tulajdonosainak.

A szóban forgó jármű egy Kia Proceed GT volt, amely a márka egyik legnépszerűbb modellje: a sportos kialakítású, gyönyörű vonalvezetésű autó feltűnő és kifinomult is egyben. Jellegzetes tigrisorr hűtőrács, innovatív LED-ES fényszórók és ködlámpák, valamint nyíl formájú LED-es helyzetjelzők, és hangsúlyos első lökhárító jellemzi, amely tökéletes választás, ha egy merész, sportos karakterű autó a cél. Új tulajdonosai feldíszítve, ünnepélyes keretek között vehették át álomautójuk kulcsait a Pappas Auto szalonjában.

A 15 000 gépjárművet egyébként Budapest (Hunyadi út és Kárpát utca), valamint Pécs, Szeged és Székesfehérvár telephelyek kitartó közös munkájával sikerült eladni – ennek alkalmából az értékesítői csapat egy emléktáblát is átvehetett a helyszínen.


Kérdés esetén kérjük forduljon Kia értékesítő kollégáinkhoz.