A Pappas Auto Magyarország Kft. új szerelőbázisa elkészült

Közel 73.000 négyzetméteres telken új szerelőcsarnokot ad át a Pappas Auto. A 24 szerelőállással rendelkező épület, az eddigi legnagyobb Mercedes-Benz szervizüzem Magyarországon, mely a legmagasabb technológiai kivitelezéssel készült, különlegessége pedig a tetején kialakított 90 férőhelyes ügyfélparkoló.

A Pappas Auto több, mint 30 éves múltra tekint vissza hazánkban, mely időszak alatt piacvezető Mercedes-Benz kereskedővé nőtte ki magát, a prémium autó szegmensben.

A folyamatos növekedés, most – az autóiparban érzékelhető chip és alapanyaghiány ellenére is – újabb mérföldkőhöz érkezett: a Versenyképesség Növelő Támogatási Program keretében benyújtott pályázatában a cég állami támogatást nyert el, melyet, a 11. kerületi, Hunyadi János úton álló szervizépületük fejlesztésére fordított. Az elnyert összegből megvalósuló projekt célja a cég versenyhelyzetének stabilizálását és a javítási, szerelési szolgáltatásokhoz kapcsolódó kapacitásait kívánta növelni.

„Mi, a Pappas Auto-nál egyöntetűen hiszünk a növekedés erejében. A most létrehozott szerelőbázis is megtestesíti a vállalatunk hitvallását: a legmodernebb környezetben, a legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás ígéretét. Ismerjük ügyfeleinket, 32 éve alkotják velünk együtt a Pappas Auto nagy közösségét. Ez a közösség megérdemli, hogy a lehető legtöbbet kapja tőlünk. Az itt létesült és átadott csarnok most új szintre emeli majd a megnövekedett szervizigények kiszolgálását” – mondta el az elkészült új szervizzel kapcsolatban gondolatait Pais József, a Pappas Auto Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az új szerelőbázis 1602 m2-es hasznos területtel és 24 javító álláshellyel, valamint járműmosóval és takarítóhelyiségekkel is kiegészült. A komplexumban helyet kapott több irodahelyiség, az irodai részeket a tetőre telepített szellőzőgépek szolgálják ki, így szem előtt tartva a zöld energiák használatát is a fejlesztésben.

Az épület hűtéséről és fűtéséről hőszivattyúk gondoskodnak, padlóhűtés-fűtés és mennyezeti hűtő-fűtőegységek kerültek telepítésre. A beépített műhelyberendezések (kétoszlopos járműemelők, fékhatásmérő próbapad, központi olajellátó rendszer, sínes-csápkaros kipufogógáz-elszívó rendszer) a járműjavításhoz szükséges további berendezésekkel együtt, a legmodernebb körülményeket teremti a munkavégzéshez.

A Pappas Auto Magyarország Kft. számára a munkahelyteremtés, a munkahelyek megtartása, mindig is kiemelt szempont volt. A projekt megvalósításának köszönhetően a cég 596 fős bázislétszámát sikerült megtartani, 2021. decemberben pedig 625 fő volt az aktuális dolgozói létszám.

Kérjen szervizidőpontot, hogy kipróbálhassa!