Stratégiai együttműködés a Daniella Villamossági szaküzlettel

A Pappas Auto újabb partnerrel lépett szorosabb kapcsolatra

A Pappas Auto Magyarország Kft. stratégia együttműködést kötött a debreceni székhelyű Daniella Villamossági szaküzlettel. Az együttműködés keretén belül a Pappas Auto kedvezményes áron egy új Mercedes-Benz Citan haszongépjárművet ajánlatott fel, mellyel a Daniella Villamossági szaküzlet saját online értékesítési folyamatát tudja támogatni.

„A Pappas Auto számára kiemelt jelentőséggel bír a fejlődés és a megújulás iránti elkötelezettség, valamint a helyi vállalkozások támogatása. 32 éve az ország legismertebb és legkiemelkedőbb Mercedes-Benz márkakereskedése vagyunk, szakértelmünknek és elhivatottságunknak köszönhetően, igazi innovátorává váltunk a hazai autókereskedelemnek. A Pappas Auto – akár a Daniella Villamossági szaküzlet – család vállalkozásként indult, mára már nyolc országos telephellyel, valamint egy különleges és exkluzív Mercedes-Benz Luxury Showroom-al rendelkezünk a Matild Palace-ban. Legfontosabb érték számunkra az ügyfél elégedettsége, ez a jövőbe vetett bizalmunk alapja. Éppen ezért külön öröm számunkra, hogy a Daniellával közös együttműködésünk keretében egy olyan modellt tudtunk felajánlani, mely az év kishaszonjárműve díjat nyerte el 2021-ben” – mondta el Pais József, a Pappas Auto Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Mercedes-Benz Citan nagy helykínálatú transzporter, amelyet a városi forgalom sűrűjében is könnyedén és dinamikusan segítheti a napi munkafolyamatokat. Miközben kívül kompakt méreteivel tűnik ki, belül tágas térrel rendelkezik. A Mercedes-Benz gépjárműveinél már megszokott, magabiztos fellépés, kiváló biztonsági színvonal és robusztusság jellemzi. A Citan a Mercedes-Benzre jellemző egyedi megoldásokkal és technikai újításokkal igyekszik minden igényt kielégítően, biztosítva ezzel a vezető és az utasok számára a gondtalan utazást.

„A Pappas Auto Mercedes-Benz transzporter üzletág vezetőjeként is büszkeség a Daniella Villamossági szaküzlettel köttetett együttműködés. Mi a Pappas Auto-nál kiemelten kezeljük a transzporter üzletágat, hiszen országosan 5 telephelyen folyik transzporter és kishaszonjármű értékesítés, egy igazán kiváló, magas színvonalon dolgozó csapattal. Az elmúlt öt évben értékesítési eredményeink 80%-al nőttek, csak tavaly, több, mint 1000 ilyen típusú gépjárművet értékesítettünk. Ügyfeleink köre változó, az egyéni vállalkozóktól, egészen a flottavásárlásokig fedjük le a piacot” – mondta el Suti Károly, Mercedes-Benz transzporter értékesítő vezető.

Részletes információért látogasson el a Daniella.hu oldalra


A Mercedes-Benz Citán modellről szeretne több információt megtudni, kérjük forduljon Mercedes-Benz transzporter értékesítő munkatársainkhoz.