Megújult C-osztály – Folyamatos fejlődés útján

A Mercedes-Benz megújult C-osztálya a márka arculatába illő új külsővel jelentkezik

4751 mm-es hosszúságukkal és 1820 mm-es szélességükkel a Limuzin és T-Modell is túlnőtt elődjén, a tengelytáv 25 mm-rel növekedett, 2865 mm-re.

A beltérben az S-osztályból ismert elrendezés várja az utasokat: a műszerfal és a központi kijelző hat fokkal a sofőr felé fordul, a kormány mögötti digitális műszercsoport 10,25 és 12,3 colos kivitelben kérhető, a középső érintőképernyő 9,5 és 11,9 colos méretben választható.

A C-osztály az MBUX központi rendszer második generációját kapja beszédvezérléssel, online kapcsolattal, zene streaming szolgáltatással, valamint opcionálisan színes, szélvédőre vetítő head-up display is elérhető, sőt, ujjlenyomat-olvasóval is lehetőség nyílik a személyes adatok védelmére.

A Plug-in Hybrid technológiával rendelkező C-osztály limuzin egyszerre kínálja az elektromotor dinamikáját, valamint gazdaságosságát és a belső égésű motor által biztosított hatótávolságot, így teljesítménye max. 235 kW (320 LE) maximális forgatónyomatéka pedig 700 Nm. Az elektromotor további teljesítményt bocsát rendelkezésre a gyorsításnál, vagy városban közlekedve egyedül akár 59 kilométert bír, így Ön napi útjai nagyobb részét a környezetet kímélve, helyi károsanyag-kibocsátás nélkül teheti meg.

25,4 kWh-os akkumulátorral, 96 cellával, úgynevezett tasakkonfigurációval és belső hűtéssel, a PHEV teljesen elektromos módban 100km hatótávolságot kínál (WLTP-ciklus szerint)

Amennyiben szeretné megtapasztalni a C-osztály kínálta új lehetőségeket vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal és próbálja ki elsők között a megújult C-osztályt a Pappas Auto-nál!

Jelentkezzen tesztvezetésre!