Támogatás a mobilitás szenvedélyével – mert EGY CSAPAT vagyunk

A Pappas Auto Szeged egy Kia Ceed SV személygépjárművet bocsát a Szeged-Csanád Grosics Akadémia rendelkezésére.

A Pappas Auto Magyarország Kft. 30 éves múltjának köszönhetően a mobilitás kiváló szakértője. Hazánk egyik vezető autókereskedelmi vállalatának munkatársai hosszú évek óta aktív sportolóként is összefognak. Természetes tehát, hogy a szegedi Pappas Auto számára megszületett a döntés: 2020 júliusában a mobilitás fogalmát magasabb szintre emelik.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémiával született együttműködésnek köszönhetően a Pappas Auto egy új Kia Ceed SV modellt bocsát a futball klub rendelkezésére. Pataki Gábor a Pappas Auto Szeged értékesítési vezetője az átadó ceremónián így nyilatkozott:

„A Pappas Auto mindig elhivatott volt a közösségépítés, a közösségi sportélet és az egészséges életmód tekintetében. Nincs ez másképp ma Szegeden sem. A Szent Gellért Fórum nagyszerű és egyedülálló létesítmény, szívében a Stadionnal.”

Pais József a Pappas Auto Magyarország Kft ügyvezető igazgatója hozzátette:

„Az Akadémia hitvallása és szellemisége egyezik vállalatunkéval. A különböző korosztályok trenírozása és a megfelelő szakmai stáb kialakítása ebben a rendkívüli intézkedésekkel teli időszakban nagyon komoly kihívás. Együttműködésünk többek között a megfelelő és szükséges mobilitáshoz próbálja segíteni az Akadémiát, hogy a Pappas Auto-hoz hasonlóan ők is fejlődhessenek a krízisben.”

A vállalat a 2020-as világjárvány ideje alatt kiemelten törekszik rá, hogy generációkon átívelő ügyfélkapcsolatait ne csak a bemutatótermekben, hanem azokon túl is erősítse és ösztönözze. A koronavírus okozta rendkívüli helyzet minden munkatársból kihozta a maximumot: tágítva a határokat új megoldásokkal és új szemlélettel, lendületet adva a vállalatirányítás és ügyfélszolgáltatás területének. „Hisszük, hogy fejlődésünk az Akadémiával közös, mert EGY CSAPAT vagyunk.”