Kia Niro Hybrid

A fenntarthatóság és stílus találkozása

Bemutatjuk a Kia valaha gyártott legkiemelkedőbb, rendkívüli crossoverét az új Kia Niro hybrid crossovert. Ezzel az autóval megtapasztalja egy modern crossover kiemelkedő tulajdonságait. A kompakt megjelenés, tágas és kifinomult beltér, a hybrid hajtás előnyeivel párosul; mint a rendkívül hatékony motor, az üzemanyag-gazdaságosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.
 

Hátulról is lenyűgöző

A hátsó lámpák különleges mintázata igazi egyediséget kölcsönöz az új Niro megjelenésének, a hátsó ködlámpák nyíl alakjában pedig az orr motívumai köszönnek vissza. A hátsó diffúzor különleges és funkcionális formája még tökéletesebbé teszi az aerodinamikát.

Célratörő és magabiztos

A ‘tiger nose’ hűtőrács fényes fekete gyémát mintázata és markáns króm szegélye uralja az autó elejét. A tökéletes látásról a teljes LED fényszórók, a dupla nyíl alakú helyzetjelzők és a LED ködlámpák gondoskodnak. A crossover külsőt az alváz ezüst szegélye és a 18” 'diamond cut' könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

SOKOLDALÚ ÉS TÁGAS

Tágas tér a mindennapokhoz

Tágas beltér

A tágas kényelmes és stílusos belső tér gondoskodik arról, hogy utazás közben is otthon érezze magát. Az ülések beépített memória funkcióval, mindkét sorben fűtéssel, az első sorban pedig hűtéssel is el vannak látva. Néhány pillanat alatt beállítható az ideális üléspozíció a vezetés előtt. Kétféle - vörös-narancs és szilvakék színvariációban - és többféle - akár valódi bőrből készült - üléshuzattal is elérhető.

Utastér csúcstechnológiával

A kijelzők és vezérlők praktikus elhelyezésének köszönhetően vezetés közben is minden a látóterében van. A 7" nagy méretű műszerfal és a 10,25" érintőképernyő tökéletesen illeszkedik az elegáns, fényes fekete-króm belső designhoz. Ez garantálja, hogy minden információ rendelkezésre álljon a hibrid rendszerről, a navigációról és a média eszközökről is - minden egyes pillanatban.

Pihentető beltér

A Kia Niro beltere tágasabb, mint gondolná. Minden utas számára nagy fej- és lábtér áll rendelkezésre.
Helyezze magát kényelembe a 8 irányban állítható vezető ülésben. A tágas hátsó üléseken pedig még az igazán magas családtagok és barátok is otthon érezhetik magukat.

Elég hely van mindennek.

Győződjön meg a saját szemével arról, milyen tágas és változatosan alakítható a Kia Niro csomag- és belső tere. A nagy méretű hátsó ülések mindenki számára egyszerűvé teszik a ki- és beszállást. Az opcionális vonóhoroggal pedig akár 1 300 kg tömegű vontatvány is a Nirohoz kapcsolható.

Hatalmas csomagtér

Amikor nagy térre van szüksége, a Kia Niro számos lehetőséget kínál. A hátsó ülések alá rejtett akkumulátornak köszönhetően 436 liter hely áll rendelkezésre a csomagtartóban. A maximális tér és rugalmasság érdekében a hátsó üléstámlák 60:40 arányban dönthetőek, így akár 1 434 literes teljesen sík rakteret hozhat létre.

Videók


HIBRID TECHNOLÓGIA


Fedezd fel a hybrid technológiát

Az új Kia Niro sokkal több, mint egy autó. Az alacsony károsanyag-kibocsátástól és fogyasztástól, az egyszerű karbantartásig és az akkumulátorokra3 is érvényes 7 év garranciáig2. Alkalmazkodik az igényekhez, dinamikus és élvezet vezetni. Fedezze fel, mi teszi különlegessé!

 

Hybrid vezetési hatékonyság.

A remek üzemanyag takarékosság csak egy újabb jele annak, hogy ez a crossover milyen csodás. Nem számít milyen helyzetben használod. Fedezd fel, milyen könnyen alkalmazkodik a környezethez. A Szabadonfutás támogatás elemzi az útvonalat és jelzi, hogy mikor vegye le a lábát a gázpedálról. Ezzel teszi a vezetést még üzemanyag-hatékonyabbá.

 

Párhuzamos hibrid rendszer

Az új Kia Niro könnyedén vált a benzines és elektromos hajtás között, de kombinálja is azokat. A Regeneratív Fékrendszer a mozgási energiát használja az akkumulátor újratöltéséhez. Az elektromos motorral együtt 141 lóerős erőforrások segítségével tisztán elektromos üzemmódban 120 km/órás, hibrid hajtással pedig 164 km/h sebességre is képes.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG


Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval

Az adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval még kényelmesebbé teszi a vezetést. A szolgáltatás nem csak a sebességet, de a követési távolságot is szabályozza.

 

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Ha ütközés veszélye áll fenn, a ráfutásos ütközéselkerülő támogatás figyelmezteti Önt, és automatikusan fékez, hogy elkerülje a balesetet, vagy enyhítse azt. A rendszer észleli a jármű útjába kerülő gyalogosokat, kerékpárosokat és autókat is.5,6. Az intelligens sebességhatár figyelmeztetés valós időben jelzi a sebességkorlátozásokat.

 

Holttérfigyelő asszisztens (BCW)

A veszélyes holttér még a legóvatosabb és legtapasztaltabb sofőrt is meglepheti. A Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW) jelez, amikor más jármű belép az Ön számára nem látható területre. A mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés jelzi az autó mögött felbukkanó járműveket kitolatás közben.

 

Folyamatosan figyel

A Sávtartó asszisztens (LKA) azonnal beavatkozik, ha az új Kia Niro irényjelzés nélkül kezdenél elhagyni a sávot. Egy elülső kamera segítségével érzékeli a sávokat, és automatikusan segít a kormányzásban. Ha az Éberség felügyeleti rendszer azt érzékeli hogy fáradt vagy, pihenőt javasol.

 

Sávkövető rendszer (LFA)

A dugóban való vezetés mostantól egyszerűbb és biztonságosabb. A sávkövető rendszer egy önvezető szolgáltatás, mely automatikusan gyorsít, fékez és kormányoz az előttünk haladó jármű viselkedésének megfelelően. Még arra is képes, hogy automatikusan elinduljon, ha a másik jármű a megállást követő 3 másodpercen belül újra elindul.

 

Aktív biztonság

A Visszagurulás gátló rendszer (HAC) megakadályozza, hogy leálláskor visszaguruljon az emelkedőkön. Az Első- és hátsó parkolást segítő figyelmeztetés (PDW) segíti Önt a szűkös helyekre manőverezéskor. Az Elektronikus menetstabilizáció (ESC) pedig kiegyensúlyozza a fékezési erőt. Mindezt a magabiztos és biztonságos vezetés érdekében.

 

Elektromos rögzítőfék (EPB)

A magabiztosság és a biztonság kéz a kézben jár a Kia Niroban: A kézifék behúzása helyett elég egy gombnyomás.

KAPCSOLÓDÁS

10,25" multimédia és navigációs kijelző

A beépített 10,25" kijelző akár három alkalmazás egyidejű megjelenítésére képes. Ilyen például a navigáció, zene és időjárás. A 7 év térképfrissítésnek7 köszönhetően a térképe mindig naprakész lesz. Ugyanitt irányíthatja a 8 hangszórós JBL® prémium hangrendszert is Clari-Fi™ technológiával.8

 

UVO CONNECT

Az UVO CONNECT1 segítségével minden eddiginél egyszerűbben kézben tarthatja az irányítást. A telefonján megadhatja az útvonalat, ellenőrizheti az aktuális pozíciót vagy elérheti az utazás adatait. A vezetést valós idejű információk segítik, a hangvezérlés pedig gondoskodik róla, hogy a szemét mindig az úton tarthassa.

 

Kia Live szolgáltatások

Az Android Auto™ és Apple CarPlay™10 rendszereket támogató Kia Live szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről9. Tájékozódhat az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról11 is, mindezt valós időben. (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel.)

 

Vezeték nélküli telefontöltő (Qi)

Alacsony akkumulátor töltöttség? Pánikra semmi ok. Csak helyezze okostelefonját a konzol közepén található felületre, és már tölti is. Kábelek és csatlakozók nélkül!12

Ajánlatok & akciók


JOGI NYILATKOZAT

(1) UVO CONNECT
A Kia információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kia.com oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szökséges, ami költséggel járhat.
 
(2) 7 év garancia
Kia hétéves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. Továábbi információ a Kia garanciáról a www.kiamotors.hu címen érhető el.
 
(3) 7 év akkumulátor garancia
A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150.000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tiszta elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 65%-os töltöttséget szavatol a garancia időtartama alatt. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat.
 
(4) Vontató kapacitás
Maximálisan 1 300 kg tömegű, fékrendszerrel ellátott vontatmány vontatható.
 
(5) DRIVE WiSE technologiák
A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(6) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)
A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(7) 7 éves térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 
(8) Clari-Fi™ technológia
A JBL hangrendszer a Clari-Fi™ technológiát használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari-Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok kijavításában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.
 
(9) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés közötti idővel csökken.
 
(10) Android Auto™ és Apple CarPlay™
Az új Kia Niro Apple CarPlay™ és Android Auto™ kompatibilis, az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működik. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, tekintetét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
 
(11) TomTom traxipax szolgáltatás
A legtöbb kormány és kormányszerv egyetért abban, hogy a TomTom trafipax jelző szolgáltatása biztonságosabbá teszi a vezetést. TomTom a törvényeknek megfelelően működik és alkalmazkodik a helyi szabályozásokhoz. Kattints az általános irányelvek megtekintéséhez.
 
(12) Vezeték nélküli töltés
A rendszer a Qi technológiát támogató vagy ilyen adapterrel ellátott készülékeket támogatja.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 141 LE
Teljesítmény (kw) 103 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.8 l/100km 4.4 l/100km
CO2-kibocsátás 88 (g/km) 101 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Niro Prospektusa (PDF)
Árlista
Kia Niro tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?