Kia Niro HEV

A fenntarthatóság és stílus találkozása

Merész, minden részletében erőt sugárzó dizájn

Vágj neki bátran a jövőnek

Elegáns, mégis feltűnő. Az egyedi, középen kiemelkedő motorháztető előtérbe helyezi az autó jellegzetes tigrisorr karakterét és a „Szívdobbanás" nappali menetfényeket, így garantálva az elismerő pillantásokat. A kéttónusú matt és fényes felületekkel tervezett hűtőrács még egyedibb külsőt kölcsönöz a az új Nirónak, a futurisztikus, hatszögletű minták csúcstechnológiát tükröznek, bármilyen szögből is nézzük. Az extraszéles megjelenésről körben az alul végigfutó markáns burkolatelemek gondoskodnak, melyek egyike a töltőcsatlakozót rejti.

Egyedi crossover - minden oldalról

A vadonatúj Kia Niro letisztult vonalvezetése a crossoverek merész stílusával párosul; a karosszéria egyedi külső formái azonnal megragadják a tekintetet. Ezt egészíti ki tökéletesen a csúcstechnológiás, kéttónusú karosszéria High Glossy vagy Steel Gray burkolata és az aerodinamikát is javító Aero C-oszlop.

Erőt sugároz hátulról is

Merész és stílusos: a gyönyörűen letisztult hátsó dizájn részei a bumeráng alakú hátsó lámpák, a "Szívdobbanás" fényszórók, a masszív padlólemez és a minimalista, mégis karakteres alsó lökhárító. Kifinomult karosszériavonalai és egyedülálló, aerodinamikát is javító C-oszlopa tökéletesen kiegészíti a Niro elejét.

Hatásos Niro EV dizájn részletek

A Niro friss és egyedi formáját és markáns crossover megjelenését úgy terveztük, hogy megvillantsa a szemlélődő számára a jövő ígéretet. A jellegzetes kéttónusú, hatszögletű első rács mellett az egyedülálló, EV modellekre jellemző külső széles, színrefújt lökhárítója magában foglalja a központi töltőcsatlakozót is. Az opcionálisan elérhető acélszürke karosszériaburkolat és acélszürke harmadik tetőoszlop még karakteresebbé teszi az új Nirót.

Nagyvonalú, minden tekintetben

Tágas, részleteiben minimalista, és minden tekintetben csábító. Tervezőink a high-tech dizájn és a csúcstechnológia elemeit ötvözték kényelmes ülésekkel és intelligens funkciókkal, miközben az lebegett a szemük előtt, hogy neked és utasaidnak nyugodt, pihentető élményben legyen részetek.

Természet ihlette, környezetbarát anyagok

A Kia határozottan kiáll a fenntarthatóság mellett, ennek figyelembevételével fejlesztettük ki a különböző típusú ülésanyagokat a vadonatúj Niro számára. A választott felszereltségi szinttől függően ez lehet szövet, szövet-műbőr, PVC műbőr vagy poliuretán műbőr, az utóbbi kettő vegán. A poliuretán vegán bőrülések eukaliptuszfából készült Tencel™-t is tartalmaznak a még természetesebb hatás érdekében.

Magával ragadó, innovatív vezetőülés

Fedezd fel a Kia előremutató, új stílusvilágát – az egyesített ellentéteket – a kormány mögött is! Az eredetien merész kialakítást a műszerfal és az ajtókárpit vízszintes és átlós formái emelik ki, miközben az intuitív, felhasználóbarát funkciók mindegyike kézre áll. A belső teret az állítható, vonalmintás hangulatvilágítás teszi még hangulatosabbá.

Egybefüggő, kettős kijelző

A csúcstechnológiás 10,25" méretű, nagy felbontású, ívelt, digitális panorámakijelzőn egyszerre érhetők el a vezetést segítő információk és a szórakoztató funkciók.

Stílusos vezetőülés

Az újrahasznosított anyagokon és a nyugtató hatású beltéri világításon túl a kényelemről a vezetőülés extra komfortelemei gondoskodnak. A középkonzol beépített multifunkcionális szabályozóival könnyedén elérheted a multimédia- és klímarendszert. A vezetőt körülölelő, szemet gyönyörködtető teret egyebek mellett a nyitható tároló és mozgatható pohártartó teszi még komfortosabbá.

Technológia csatlakoztatva


Maradj kapcsolatban! Meríts ihletet!

A teljeskörű csatlakoztathatóságot biztosító, csúcstechnológiás funkcióinak köszönhetően a vadonatúj Kia Niro zavartalan, intuitív vezetési élményt ígér.

Kia Connect fedélzeti és live szolgáltatások

Élvezd a zavartalan hozzáférést utazásod összes információjához! 3 . Találd meg a leggyorsabb útvonalat bármely célállomáshoz valós idejű forgalmi adatokkal, beleértve a folyamatosan frissített módosításokat és a becsült érkezési időt. A Kia Connect Live szolgáltatésok 2 segítségével nyomon követheted az időjárást, ellenőrizheted a parkolóhelyek elérhetőségét, feltérképezheted a számodra érdekes helyszíneket és az elérhető töltőállomásokat. Aktiváld a hangfelismerést a hangparancsokhoz az Android Auto™ vagy az Apple CarPlay™ segítségével, és az irányítás még könnyebb lesz! 5

Interaktív Kia Connect App

A Kia Connect alkalmazással 2 könnyen és kényelmesen takaríthatsz meg időt és maradhatsz kapcsolatban akkor is, amikor épp nem ülsz az autódban. Indítsd el a "Keresd meg az autómat" funkciót, és találd meg autódat egyszerűen! Miután leparkolsz, engedd, hogy a "Navigálás az utolsó kilométeren" megfogja a kezed, és elvezessen az autótól egészen a bejáratig. A "Parkolóinas" funkcióval akkor is nyomon követheted a jármű útját, amikor valaki más vezeti. De ha ahhoz van kedved, meg is tervezheted utazásodat a telefonodon és elküldheted az autónak a "Küldés a járműnek" funkcióval, indulás előtt pedig ellenőrizheted a jármű állapotát.

Továbbfejlesztett vezetési élmény

A Niro minimalista pilótafülkéjének kényelme minden eddiginél kifinomultabb vezetési élményt rejt – tele olyan új innovációkkal, mint az integrált kettős kijelző, ami minden vezetésel kapcsolatos, információs, vagy szórakozási igényt kielégít. A multifunkcionális érintőkijelzőn rengeteg különböző funkciót irányíthatsz, egyetlen érintéssel váltva az éghajlati beállítások, az infotainment vagy a navigáció között.

Magával ragadó beltér

A tökéletesen intuitív kialakítású vezetőülés személyre szabott profilbeállításai még tökéletesebbé teszik a vezetési élményt. A középkonzol telis-tele van szerethető funkciókkal: a beépített, többfunkciós érintővezérlő egyszerre irányítja a multimédia- és a klímarendszert.

Head-Up Display

Le sem kell venned a szemedet az útról: a Niro a vezetéssel kapcsolatos fontosabb információkat a szélvédőre vetíti, így menet közben nem kell többfelé figyelned. Sőt, a navigációs rendszer utasításait virtuálisan az út felett lebegve láthatod. Jelzi, ha az autó elhagyja a sávot vagy ha másik járművet észlel előtted. Így segít, hogy az utazás problémamentes és biztonságos legyen.

Gyorstöltés az utastérben

Legyen minden eszközöd feltöltve! 6 . Egyszerűen helyezd az okostelefonodat a középkonzol elején található töltőlapra, így kényelmesen, vezeték nélkül töltheted fel eszközeidet (15 W-ig). Ha pedig kábeles töltést használnál, az ülésre szerelt USB-C portok minden utas rendelkezésére állnak, így az USB gyorstöltés is kényelmesen elérhető.


Jogi nyilatkozat

 

(1)  7 év akkumulátor garancia

A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in Hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. A mild hibrid elektromos járművek (MHEV) kisfeszültségű akkumulátorai (48V és 12 V) esetén a Kia garancia a megtett kilométertől függetlenül 2 évig terjed az első regisztrációtól számítva. A Kia csak az EV és PHEV járművek esetén garantálja az akkumulátor 70%-os kapacitását. A HEV és MHEV akkumulátorok kapacitáscsökkenésére a garancia nem terjed ki. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesd a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat! Tudj meg többet a Kia garanciáról a www.kia.com oldalon.

(2)  Kia Connect Szolgáltatások

A szolgáltatások a jármű első tulajdonosának történő eladásának napjától, azaz az eredeti adásvételi szerződés hatályba lépésének napjától számítva hét évig ingyenesen vehetők igénybe, és ezen időszak alatt változhatnak. A működés részleteit és a használati feltételeket járműve fejegységén találja meg. Az elérhető fedélzeti szolgáltatások országonként eltérőek lehetnek. Adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges a Kia Connect Live Services szolgáltatás aktiválásához beágyazott telematikát nem tartalmazó országokban és modelleken.

(3)  Kia Connect fedélzeti és live szolgáltatások

Információs és vezérlési szolgáltatás Kia készülékéhez okostelefonjáról; a Szolgáltatások a jármű első tulajdonosának történő eladásának napjától, azaz az eredeti adásvételi szerződés hatályba lépésének napjától számítva hét évig ingyenesen elérhetők, és ezen időszak alatt változhatnak. A működés részleteit és a használati feltételeket a Kia Connect alkalmazásban találod meg. Az okostelefon iOS vagy Android operációs rendszerrel és a mobiltelefon szerződés adatforgalommal plusz költséggel járhat.

(4)  7 év garancia

A Kia garancia az autó első üzembe helyezéstől számított 7 évre vagy 150 000 megtett km-re érvényes. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron). Az egyes régiókban pl. akkumulátorra, fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. További információt a Kia garanciájáról ezen az oldalon találsz. [www.Kia.com].

(5)  Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia Niro kompatibilis az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszerekkel. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy újabb verziót futtató Android telefonokhoz készült. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy újabb modellekhez érhető el. Mindkét rendszer hangvezérléssel rendelkezik, és lehetővé teszi a vezető számára, hogy mindig a kormányon tartsa a kezét. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye. Az Android Auto™ és más védjegyek a Google Inc. védjegyei.

(6)  Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltés Qi technológiával vagy adapterrel rendelkező telefonokkal kompatibilis.

(7)  Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás

A Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) egy asszisztens rendszer, amely nem mentesíti a vezetőt azon felelőssége alól, hogy mindig biztonságosan kezelje a járművet. A járművezetőnek továbbra is hozzá kell igazítania vezetési magatartását személyes vezetési képességeihez, a törvényi előírásokhoz, valamint az általános út- és forgalmi viszonyokhoz. Az FCA-t nem a jármű önálló vezetésére tervezték. További információkért olvasd el a használati útmutatót.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 141 LE
Teljesítmény (kw) 103 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.8 l/100km 4.4 l/100km
CO2-kibocsátás 88 (g/km) 101 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Niro Prospektusa (PDF)
Árlista
Kia Niro tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?