Kia Niro Plug-in Hybrid

Zöld rendszámmal

Két szív egy testben

Fejlett technológia

Fedezze fel a hatékonyság és a megnövelt elektromos hatótáv új szintjét. A benzines és elektromos motor kombinációja garantálja a kényelmes és hatékony vezetést. És azt, hogy tiszta lelkiismerettel üljön autóba. A Kia 7 év garancia3 pedig, mely az akkumulátorra is vonatkozik4 nyugalmat ad hosszú távon is.

Plug-in hybrid hatékonyság

Munkába menet és hazafelé vezessen teljesen elektromos üzemmódban az új Kia Niro Plug-in Hybrid-del, amely 65 km1 elektromos hatótávolsággal rendelkezik. A hosszabb utakon vagy a városon kívül a benzinmotor is rendelkezésére áll.

Dinamikus vezetés

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid társa lesz a dinamikus vezetésben és a tiszta, hatékony napi ingázás során is. Ebben a hatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó Eco és Sport módja is támogatja.

Innovatív hibrid technológia

Hozzon ki többet a hibridből! Adja meg az útvonalat a navigációs rendszernek, a "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás pedig jelzi, hogy mikor vegye le a lábát a gázpedálról kanyar vagy megállás előtt. A prediktív energia szabályozás funkció belekalkulálja a hegymeneteket és a vezetési módot a hatékonyság szem előtt tartásával állítja be.

 

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.
 

DIZÁJN

KÖRNYEZETBARÁT ÉS DIVATOS

Impozáns külső

Ez az egyedi crossover mindenkinek fel fog tűnni: a középpontban a fényes-fekete "tiger-nose" hűtőráccsal, melyet a teljes LED fényszórók, a dupla nyíl alakú helyzetjelzők és a LED ködlámpák egészítenek ki. Ezt a képet teszi teljessé az elől-hátul előbukkanó alváz ezüstös szegélye.

Egyedi belső tér

Fejezze ki egyéniségét az új Kia Niro Plug-in Hybrid belsejében is. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről.

Kényelmes high-tech belső

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid 7"-os supervision műszerfalán többek között az autó aktuális üzemmódjáról és az energiaáramlásról is visszajelzést kap. A 10,25"-os navigációs kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a vezetési stílust és a hatékonyságot, valamint akár a legközelebbi töltőállomást is segít megtalálni.

Tágas belső

Élvezd a rengeteg teret az új Kia Niro Plug-in Hybridben, ami szinte minden igényt kielégít. A tágas belső tele van hasznos funkciókkal, így lesz egyszerre kényelmes és sokoldalú. Pár gombnyomás, és máris a legjobb beállításokkal utazhatsz. Ha több helyre van szükséged, csak hajtsd előre a 60:40 arányú hátsó üléseket. Rengeteg lehetőség egy autóban.

Tér a csomagtartóban

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid figyelemreméltó 324 literes csomagteret biztosít. Tehát, bármit is kell szállítania - legyen az a bevásárlás, poggyász vagy a kutya - mindennek van helye.

Extrák

Útbaigazításra van szüksége? A 8"-os érintőképernyőn elérhető navigációs rendszer 7 év térképfrissítéssel és valósidejű szolgáltatásokkal2 segíti utazását miközben a Clari-Fi™ technológiával3 ellátott JBL® prémium hangrendszert hallgatja.

UVO CONNECT

Minden eddiginél egyszerűbben kézben tarthatja autója irányítását. A telefonján megadhatja az útvonalat, ellenőrizheti az aktuális pozíciót vagy elérheti az utazás adatait. A vezetést valós idejű információk segítik, a hangvezérlés pedig gondoskodik róla, hogy a szemét mindig az úton tarthassa.

Mindig kapcsolatban a világgal

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid támogatja az Android Auto™ és az Apple CarPlay™, rendszereket, mellyel akkor is kapcsolatban marad a külvilággal, ha a vezetésre koncentrál.7 Ne maradjon le semmiről a TomTom szolgáltatását használó Kia Live segítségével.8 A 10,25"-os kijelzőn valós időben kap információt egyebek mellett a traffipaxokról, időjárásról vagy a közlekedésről.9,10

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG


Sávkövető rendszer (LFA)

Maradj az úton az új Kia Niro Plug-in Híbriddel. A sávtartó asszisztens fény és hangjelzéssel figyelmeztet, ha elkezdtél kisodródni a sávból. Még vissza is kormányoz, ha véletlenül elkezdenéd elhagyni a sávot.

A sávkövető rendszer egy önvezető szolgáltatás, mely automatikusan gyorsít, fékez és kormányoz az előttünk haladó jármű viselkedésének megfelelően. Még arra is képes, hogy automatikusan elinduljon, ha a másik jármű a megállást követő 3 másodpercen belül újra elindul. A dugóban való vezetés mostantól egyszerűbb és biztonságosabb.

 

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Ha ütközés veszélye áll fenn, a ráfutásos ütközéselkerülő támogatás figyelmeztetéssel és fékezéssel segít elkerülni vagy enyhíteni a baleseteket. A rendszer észleli a jármű útjába kerülő gyalogosokat, kerékpárosokat és autókat is.11 Az intelligens sebességhatár figyelmeztetés (ISLW) valós időben jelzi a sebességkorlátozásokat.

 

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC w/ S&G) a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött. Az intelligens technológia még kényelmesebbé teszi a vezetést.

 

Holttérfigyelő asszisztens (BCW)

A veszélyes holttér még a legóvatosabb és legtapasztaltabb sofőrt is meglepheti. A Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW) jelez, amikor más jármű belép az Ön számára nem látható területre. A mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés jelzi az autó mögött felbukkanó járműveket kitolatás közben. Így vigyáz az utasokra.

 

Éberség felügyeleti rendszer

Az éberség felügyeleti rendszer folyamatosan figyeli hogyan vezetsz. Ha úgy érzékeli, hogy fáradt lehetsz, pihenőt javasol.

Elektromos rögzítőfék

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid minden eddiginél kényelmesebbé teszi a biztonságot: A kézifék behúzása helyett elég egy gombnyomás.

 

 

JOGI NYILATKOZAT


 
(1) WLTP teszt
Akár 65 km városi és 49 km vegyes működén tisztán elektromos erőforrással. Az új Kia Niro Plug-in Hybrid értékeit az új WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure) teszteljárás szerint állapítottuk meg.
 
(2) UVO CONNECT
A Kia információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kia.com oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szökséges, ami költséggel járhat.
 
(3) 7 év garancia
Kia hétéves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. Továábbi információ a Kia garanciáról a www.kiamotors.hu címen érhető el.
 
(4) 7 év akkumulátor garancia
A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150.000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tiszta elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 65%-os töltöttséget szavatol a garancia időtartama alatt. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat.
 
(5) Clari Fi™ technológia
A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.
 
(6) 7 éves térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 
(7)  Android Auto™ és Apple CarPlay™
Az új Kia Niro Plug-in Hybrid Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
 
(8) Kia Online Szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatások által
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva.
 
(9) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(10) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.
Most governments and local authorities agree that the TomTom Speed Camera service makes driving safer. TomTom complies with local legislation and where necessary adapts its practice.
 
(11) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)
A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 141 LE
Teljesítmény (kw) 103 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.8 l/100km 4.4 l/100km
CO2-kibocsátás 88 (g/km) 101 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Niro Prospektusa (PDF)
Árlista
Kia Niro tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?