Kia XCeed

Izgalmas idők várnak.

Magabiztos külső, izgalmas élményeket rejt.

A Kia XCeed a Kia Motors vadonatúj kompakt városi crossovere (CUV), amely a SUV-ok sokoldalúságát egyesíti a kompaktokra jellemző sportos megjelenéssel és kezelhetőséggel.

A hagyományos szabadidő-terepjárók sportos alternatívájaként az XCeed a SUV-okhoz hasonlóan tágas utas- és csomagteret kínál. Sportos és komfortos, miközben sokkal jobban átlátható belőle a forgalom, mint a hagyományos hasmagasságú modellekből.

Kia XCeed – Premium Value Program
Akciós finanszírozás 3 év ingyenes karbantartással és csökkentett finanszírozással*:

5 999 000 Ft akciós induló árral.

(*A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön az alábbi linken: https://www.kia.com/hu/finanszirozas/pvp/)

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Tedd magasabbra a lécet

A bevállalós crossover coupé

A Kia XCeed kitűnik a mezőnyből. 184 mm-es hasmagasságával, sportos motorháztetővel és a hátsó lámpákig egyetlen lendületes ívet alkotó vonalvezetésével megmutatja, milyen a coupé új világa. Azok autója, akik már alig várják a következő kalandot.

Új élményekre vált

Minden apró részlet kalandra csábít. Az ezüst díszcsíkokkal kiemelt SUV hűtőrács, a karakteres z-alakú "jégkocka LED" fényszórók és ködlámpák vagy az olyan szemet gyönyörködtető részletek, mint a hyper-silver alváz és a szatén-króm díszítés a lökhárítók sarkain. Minden egyes milliméter igazi egyéniséget ad a Kia XCeednek.

Drámai befejezés

A meredek ívű hátsó traktus első pillantásra nagy hatással van mindenkire, aki megpillantja. A sportos vonalú lökhárító és a felkunkorodó hyper-silver padlólemez a dupla kipufogókkal tekintélyt, nyers erőt és dinamizmust sugall. Az egyedi, ívelt formájú, teljes LED hátsólámpák ezt a hatást a csúcstechnika és az elegancia élményével ellenpontozzák.

Stílus, kényelem és szolgáltatások

A magas üléspozíciónak köszönhetően tökéletesen ura lehetsz környezetednek és könnyedén eléred a 12.3’’ méretű, digitális irányítópanel és a 10.25" navigációs képernyő minden szolgáltatását. A kontrasztos, élénk színek, különlegesen finom anyagok és prémium, finom tapintású kezelőszervek teremtik meg az XCeed belső terének különleges kifinomultságát. Az opcionális sárga beltéri csomaggal az élmény még tovább fokozható.

12.3" digitális műszerfal

A teljesen digitális műszerfal minden információt egy hatalmas, 12.3" méretű nagy felbontású képernyőn jelenít meg. Az egyetlen, homogén kijelző tűéles képén láthatod a sebességet és a motor fordulatszámát, de ez a multifunkcionális megjelenítő mutatja a részletes navigációt, az éppen hallgatott zene adatait, a bejövő hívásokat és még sok minden mást is.

A csomagok kényelme

A kompakt karosszéria meglepően tágas, már alapesetben is 426 literes csomagtartót rejt, ami a belső rész variálhatóságának köszönhetően, a hátsó üléssor lehajtásával akár 1378 literesre növelhető. Az ülések 40:20:40 arányban külön is lehajthatók. És ez még nem minden. A felemelhető csomagtér padló egy újabb, praktikus alsó tárolóhelyet rejt.

Gyerekjáték a pakolás

Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően akkor is könnyedén bepakolhatsz, ha tele mindkét kezed. Az autó hátulja automatikusan kinyílik, ha a táskádban vagy zsebedben lévő kulccsal megállsz az autó háta mögött.

Meggyőző kényelem

Az XCeed minden utasát meglepő kényelem és tágas hely várja. A nagy ülésmagasságnak és kilátásnak köszönhetően a sofőrként valóban vezető pozícióban érezheted magad, a tökéletesen kézreálló, érintésérzékeny kezelőszervekkel pedig pillanatok alatt az igényekre szabhatod a teljes belső környezetet anélkül, hogy a szemedet az éppen szükségesnél hosszabb időre le kellene venned az útról.

INFORMÁCIÓS PANEL ÉS KAPCSOLÓDÁS

JBL prémium hangrendszer

Komolyan vesszük a tökéletes hang élményét, ezért az új Kia XCeed-be a JBL prémium hangrendszerét építettük. A Clari-Fi™ hangzásjavító technológia6 gondoskodik róla, hogy a 8 hangszórón keresztül az mp3 formátumú zenék is telt, autentikus hangzással töltsék meg az egész utasteret.

Vezeték nélküli töltő

Nincs szükséged kábelekre, tedd a Qi-kompatibilis készülékedet a töltőfelületre és a töltés elindul.

10.25" navigációs érintőkijelző

A nagy, széles kijelző élmény a szemnek és a kéznek. Felosztható akár három alkalmazás számára, így például egyszerre látható a térkép, az időjárás és az éppen lejátszott zene. A multi-connection Bluetooth® kapcsolattal két telefon is csatlakoztatható, támogatja az Apple CarPlay and Android Auto2 szolgáltatást is. A 7 év díjmentes térképfrissítés3 pedig gondoskodik arról, hogy naprakész maradj.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BIZTONSÁG

Adaptív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval

A Stop & Go funkcióval kiegészített adaptív sebességtartó automatika segítségével az autó folyamatosan figyeli az előtted haladó jármű távolságát, és ennek megfelelően alakítja a sebességet. A rendszer intelligensen lassít vagy gyorsít, hogy tartsa a követési távolságot. Ha szükséges, akár meg is állítja az autót, amit természetesen a gázpedálra lépéssel bármikor újra elindíthatsz.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés

A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés funkció egy érzékelő segítségével folyamatosan figyeli az autó holttereit és hangjelzéssel, valamit az oldasó tükrökön felbukkanó világító ikonnal figyelmeztet, ha jármű van melletted.

Intelligens parkolást segítő rendszer

Az intelligens parkolást segítő rendszer a megfelelő módon forgatja a kormányt, ezzel segít leparkolni akár párhuzamosan, akár merőlegesen. A rendszer a párhuzamos parkolóhelyekről való kiállásban is segít, neked csupán a sebességet és a fokozatokat kell állítanod.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás

A ráfutásos ütközéselkerülő támogatás gyalogos figyelmeztetés szolgáltatással8 kamerák és érzékelők segítségével figyelmeztet az autó útjába kerülő gyalogosokra, kerékpárosokra vagy egyéb járművekre. Elsőként figyelmeztető jelzést ad le, majd, ha a sofőr nem reagál, lefékez, így segít elkerülni egy esetleges balesetet.

Sávkövető rendszer

A Kia második szintű önvezető szolgáltatást is beépített az új XCeedbe: Ez a sávkövető rendszer9 ami figyeli a többi járművet és az út felfestéseit, szabályozza a gyorsítást, fékezést és irányváltást hogy a sávban tartsa az autót és megtartsa a követési távolságot is. Mindezt önműködően!

Távolsági fényszóró asszisztens

A távolsági fényszóró asszisztens segít, hogy rossz látási viszonyok között is mindig a lehető legtöbbet láthass az útból. Felkapcsolja a reflektort amikor szükséges és önműködően kikapcsolja, amikor szembejövő autót érzékel. Így nem vakítja el a sofőrt.

Tolatókamera

A parkolási segéd szolgáltatással ellátott tolatókamera pontosan megmutatja, hogy mi van a jármű mögött és segédvonalakkal segíti a pontosabb parkolást. A mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés emellett jelzi amennyiben valamilyen jármű tart feléd miközben tolatsz.

 

TELJESÍTMÉNY

Motorválaszték és váltó

Az XCeed három dinamikus benzines és két hatékony dízel motorral is elérhető. Ezek közül kiemelkedik az erőteljes 1.6 literes T-GDi 204 lóerős teljesítménye, mely minden közlekedési helyzetben kiszolgál. Kiépítéstől függően választhatsz 7 sebességes duplakuplunkos vagy 6 sebességes kéziváltó között. Minden erőforrás megfelel a legfrissebb Euro 6d TEMP emissziós szabványnak.

Vezetési mód választás

A vezetési mód választó kapcsolóval a vezetési helyzethez állítható az autó működése, így a kormányzottság, a gázpedál érzékenysége és a duplakuplungos váltóval szerelt modellek esetében a sebességváltás tempója is. A Normal mód a nyugodt, üzemanyaghatékony utazáshoz ajánlott, míg a Sport mód dinamikusabb vezetési élményt tartogat.

Zajvédelem és felfüggesztés

Az új Kia XCeed a kényelem új szintjét kínálja. A karosszéria minden egyenetlenséget és zajt kiszűr. Ebben segít a padló extra szigetelése és a különlegesen csendes futású kerekek. A kényelem érdekében a kipufogók beállítása módosult, a felfüggesztés pedig új, hidraulikus rázkódásvédelmet kapott.

JOGI NYILATKOZAT

(1) A motorok megfelelnek a legfrissebb Euro 6d-TEMP szabványnak.
 
(2) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia Stonic tartalmazza az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t, valamint az iPhone 5 vagy újabb modellekkel használható Apple CarPlay™ -t. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit és szemeit is az úton tarthassa. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. névjegye, az Android Auto™ pedig a Google Inc. névjegye.
 
(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(4) Kia Online szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatásoktól
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
 
(5) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.
 
(6) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínálunk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató biztosít.
 
(7) DRIVE WiSE technológiák
A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(8) Ráfutásos Ütközéselkerülő Támogatás
Az Autonóm vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az Ütközésre figyelmeztető rendszer nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(9) 7 év garancia
Maximum 150.000 km gyártói garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). A feltételekben eltérések lehetnek például a fényezésre vagy felszereltségre vonatkozóan a helyi szabályoknak megfelelően.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 100 LE 204 LE
Teljesítmény (kw) 74 kW 150 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.8 l/100km 7.4 l/100km
CO2-kibocsátás 99 (g/km) 169 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Xceed prospektusa (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?