Mercedes-Benz CLE Coupé

Sportos és elegáns álomautó modern hajtásrendszerrel

A Mercedes-Benz CLE Coupé sportos luxusautó megjelenésével a C- és az E-osztály koncepcionális és műszaki újításait ötvözi. A motorháztető alatt található, mild-hibrid technológiával kiegészülő erőteljes hathengeres motor gondoskodik a lélegzetelállító teljesítményleadásról. A sportos külső elegáns arányai és a tágas belső tér egyértelművé teszi, hogy a CLE Coupé a kategória sportos vonalát képviseli.

A Mercedes-Benz CLE Coupé kiemelkedő tulajdonságai

 • 12,3”-os szabadon álló kijelző

 • függőleges elrendezésű, 11,9”-os központi kijelző

 • ülés klimatizálás (külön rendelhető)

 • multifunkciós bőr bevonatú sportkormánykerék

 • nagy teljesítményű LED fényszórók

 • 18 colos, 5 ikerküllős könnyűfém keréktárcsák

 • Burmester® 3D térhatású hangrendszer (külön rendelhető)

 • prémium MBUX navigáció

 • aktív fékasszisztens

 • aktív sávtartó asszisztens

 • tolatókamera

Egyedi modellek


Ikonikus formavilág: a CLE Coupé kívülről

© Mercedes-Benz Group AG

Sportos kupé arányok

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz CLE Coupé profilja a Mercedes-Benz modern formanyelvével ötvözi a jellegzetes kupé arányokat. Az elegáns vonalak, az egymásba simuló formák és meredeken döntött szélvédő határozza meg a kétajtós modell külső megjelenését.

Progresszív orr-rész

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz CLE Coupé orr-részét a meredeken előrehajló cápaorr és a két éles körvonalakkal lehatárolt fényszóró uralja. A két fekete diffúzor és a motorháztetőn található két erőt sugárzó domborulat nyomatékosítják a jármű sportos megjelenését. Az alacsonyan végigfutó hűtőrácsot elegáns, krómozott Mercedes-Benz minta díszíti.

Keskeny LED fényszórók

© Mercedes-Benz Group AG
Az éles körvonalakkal lehatárolt keskeny fényszórók kihangsúlyozzák az agresszív orr-részt. A CLE Coupé modellnél alapfelszereltség a nagy teljesítményű LED fényszóró. Ha az extraként rendelhető DIGITAL LIGHT fényszórók mellett dönt, az első lámpatest kék alapfénye ragadja meg a figyelmet.
A dinamikus CLE külsőt erőtől duzzadó hátsó rész egészíti ki. Az osztott hátsó lámpákat összekötő fényes fekete díszítőelem teszi teljessé a sportos farrész progresszív megjelenését.

Prémium stílus: a CLE Coupé belülről

© Mercedes-Benz Group AG
Zenerajongók figyelem: a külön rendelhető Burmester® 3D térhatású hangrendszer exkluzív hangélménnyé varázsolja a napi utazást. A 17 hangszóróból kettő a fejtámlákban kapott helyet.

Digitális fényűzés

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz CLE Coupé belső terének központi eleme a függőleges elrendezésű 11,9”-os felhasználóorientált központi kijelző. Teljesen belesimul a mélyfekete középkonzolba, ezzel kiemelve a sportos jármű exkluzív megjelenését. Megkönnyíti a kezelőfelület használatát a 6°-ban vezető felé döntött nagyfelbontású képernyő.

A legintelligensebb kupé csillaggal díszítve

© Mercedes-Benz Group AG
Ha az MBUX infotainment rendszert választja, nem csak a képernyőn megjelenő kijelzőt tudja testreszabni. Az adaptív szoftver rengeteg hasznos funkciót és szolgáltatást, valamint számos interakciós lehetőséget kínál. A vezető akár vezetés közben is hozzáférhet az intelligens otthoni funkciókhoz.

Avantgárd kényelmes ülések

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz CLE Coupé modellel még a hosszabb utak is élvezetes utazássá válnak: a külön rendelhető multikontúr ülések ergonomikus, kényelmes üléspozíciót biztosítanak vezetés közben. Hétzónás masszázsfunkcióval is rendelhető.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 238 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 197 LE 258 LE
Teljesítmény (kw) 145 kW 190 kW
Lökettérfogat 1993 ccm 1999 ccm
Nyomaték 320 Nm 440 Nm
Hossz 4850 mm 4850 mm
Magasság 1423 mm 1423 mm
Szélesség 2042 mm 2042 mm
Hasznos terhelésnek 475 kg 475 kg
Ajtók 2 2
Ülések száma 4 4
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.7 l/100km 7.6 l/100km
CO2-kibocsátás 123 (g/km) 173 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek