Mercedes-Benz G 580 EQ-technológiával

A népszerű terepjáró elektromos változatban

Készen áll a jövőre? Vegye az irányt egy új dimenzióba a Mercedes-Benz G 580-nal és annak fejlett EQ-technológiájával a terepjáró örömök terén! Ebben az elektromos ikonban a szuverén terepképességek és a környezettudatos hatékonyság ötvöződik vonzó designban.

A G-osztály markáns sziluettje olyan úttörő jellemzőket rejt, mint a négy kerékhez közeli elektromotor és egy integrált lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátor, amely akár 468 kilométeres hatótávval biztosítja a pontos vezetési élményt.
Innovatív, erőteljes és egyértelműen egy Mercedes-Benz – a G 580 EQ-technológiával kész minden kihívásra és a megszokott kényelmet és exkluzivitást nyújtja.

A teljesen elektromos G-osztály főbb jellemzői:


 • Négy kerékhez közeli elektromotor a precíz teljesítményért
 • Integrált lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátor
 • Maximum 468 km-es hatótáv (WLTP szerint)
 • Differenciálzárak innovatív Torque Vectoring technológiával
 • Adaptív futómű állítható lengéscsillapítással
 • Aerodinamikailag optimalizált 18 colos könnyűfém keréktárcsák
 • Elegáns MULTIBEAM LED fényszórók
 • Utasvédelmi rendszer PRE-SAFE®
 • MBUX infotainment rendszer érintőképernyős vezérléssel
 • „Átlátszó motorháztető” a terep jobb láthatóságáért
 • Legmodernebb biztonsági és segítő rendszerek
 • Hangulatos ambient belső világítás
 • G-ROAR hangaláfestés a vezetési dinamikához
 • Opcionális Burmester® 3D Surround hangrendszer

Az elektromos G-osztály külső dizájnja: hű a modellhez futurisztikus csavarral

© Mercedes-Benz AG

Innovatív aerodinamika

© Mercedes-Benz AG
Az „Air Curtains” a kerékjáratokban és a megemelt motorháztető révén csökken a légellenállás, ami optimalizálja az energiafogyasztást és növeli a vezetési kényelmet.

Bátor első dizájn

Az első nézetet az opcionális Black-Panel hűtőrács és a klasszikus kerek fényszórók uralják, amelyek a G-osztálynak azonnal felismerhető, de jövőbe mutató arculatot kölcsönöznek. Modern, elegáns & praktikus: az elektrom

Jellegzetes sziluett

© Mercedes-Benz AG
A G-osztály ikonikus, markáns sziluettje megmarad, kiegészítve modern designelemekkel, mint például az elegáns spoiler ajak és az aerodinamikailag formált oldalprofilok.

Jellegzetes hátsó design

© Mercedes-Benz AG
A jellegzetes hátsó részt új, téglalap alakú design doboz egészíti ki, amely praktikus tárolóhelyet kínál töltőkábeleknek, szerszámoknak vagy hóláncoknak. Egy azonnal felismerhető LED fény sáv emeli ki továbbá a jármű szélességét.

A G-osztály beltere

© Mercedes-Benz AG

Luxus környezet

© Mercedes-Benz AG
A belső teret magas minőségű anyagok jellemzik, mint a nyittpórusú diófa és finom Nappa bőr, kiegészülve hangulatos ambient világítással, amely exkluzív atmoszférát teremt.
A magas felbontású MBUX rendszer és a digitális terepjáró műszerfal fejlett technológiát és intuitív kezelhetőséget ötvöz, forradalmasítva az úton és terepen való vezetési élményt.
Az „Átlátszó motorháztető” lehetőséget ad arra, hogy a jármű előtti, illetve alatti terepet digitálisan áttekintse, ezáltal növelve a biztonságot nehéz manőverek során.
A legújabb MBUX infotainment rendszerrel felszerelt G-osztály interaktív funkciókat kínál, mint az augmentált valóság navigációhoz, személyre szabott javaslatok és teljes okostelefon-integráció. A vezetési élmény így egy új kapcsolódási dimenzióval bővül.
A Burmester® 3D térhatású hangrendszeren keresztül a Dolby Atmos® integrációnak köszönhetően minden utazás akusztikai élvezet. Az utastérben tökéletesen elhelyezett hangszóróknak köszönhetően minden utas páratlan hangminőséget élvezhet.
A PRE-SAFE® rendszer korán felismeri a lehetséges baleseti helyzeteket, meghúzza a biztonsági öveket és a társülést úgy állítja be, hogy az optimálisan védje az utasokat baleset esetén.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 587 LE
Teljesítmény (kw) 432 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 0 kWh/100 km
Energia osztály 26.7 30.3


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor